Jaz osebno imam izkušnje, da na sliki nikoli ni tako kot v resnici. Zato bolj malo slikam. In če je kaj, kar me resnično očara, se niti ne spomnim slikat...
Jutri bom pa štromar, moram en vtikač zvezati, tri faze peljati preko stikala, nulo pa preko menjalnega stikala nazaj za hitrosti elektromotorja. Tako da če neham pisati na forum - sem predobro ozemljen...
Kar pomeni, da bodo določene službe, ki so do zdaj imele območne enote, le-te združile in postavile nekako na sredino. Za začetek to pomeni, da se lahko zgodi, da bodo iz Kopra morali za urejanje določenih (predvsem zdravstvenih) zadev hodit v Novo Gorico.
Pa iz Novega mesta v Krško ali pa obratno.
Pa iz Črne na Koroškem v Celje ali pa Celjani v Črno na Koroškem.
Pa Mariborčani v Lendavo ali pa obratno...
V glavnem, namesto, da bi bilo bolj dostopno se zna zgoditi, da bo slabše dostopno.
Golobu to ni problem, ker bo odletel. Kaj pa vsi ostali? V avto pa na pot. Mislim, samo za občutek: od Dragonje do Trente je 3 ure vožnje - če ni zastojev. Če se 'baza' postavi na sredino, bodo tisti z 'obrobja' regije rabili uro in pol v eno smer...
Klepetamo tu pri kavici in pridemo do zaključka, da je naš šolski sistem krepko zavožen... Otroci se v šoli učijo nemško in angleško, namesto da bi se albansko - da bi lahko vsaj lepinjo in kebab kupili...
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je danes v govoru pred spodnjim domom ruskega parlamenta napovedal, da bo Rusija v primeru militarizacije Grenlandije in vzpostavitve vojaških zmogljivosti...
A na drugi strani imajo pa med krajem Naukan (Rusija) in Diomede (ZDA) vsega 50 km morja. A tam jih pa Rusi ne morejo napasti?
Že sredi decembra, 15., lani, so policisti v poštni poslovalnici v Sežani zasegli bankovec za 500 evrov, ki ga je je na pošto z namenom zamenjave za manjše bank
Mi reče kolega, če grem za moralno podporo z njim na srečanje anonimnih alkoholikov, kamor ga je poslal sodnik potem, ko je napihal policijsko "frulico"...
Pa si rečem, ajd naj bo za kolega ... in greva. Prideva tja in kaj vidim?
K***c so oni anonimni, če vse poznam iz oštarij, kamor hodim kofetkat ...
Je pa v malo dalnji žlahti en "rastlina", ker ga je kap in v rešilcu niso imeli kisika. Tolko o zdravstvu 😉
A ti začnem o slovenskem zdravstvu?
Pa ne tisto, kar sme priti v medije...
Kaj misliš, zakaj vsi, zaposleni v bolnicah, podpišejo klavzulo, da sme informacije za javnost dajati samo direktor oz. tisti, ki ga on pooblasti? Ker če bi spregovorili ostali...
Več pa kdaj drugič, ko se srečamo v živo, ne takole preko zapisov na forumu - me še vedno veže neka klavzula...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pridi gor pa sam poglej.
Jaz osebno imam izkušnje, da na sliki nikoli ni tako kot v resnici. Zato bolj malo slikam. In če je kaj, kar me resnično očara, se niti ne spomnim slikat...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani