Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ej, ej, merki mal, ?ez en teden ve? kaj je. Da ne bo? potem pa ?e res oble?u.

Pa sej sem zmaj, ne pa ?louk. :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A mi boste verjel, ?e napi?em, da je danes ubogega Citrusa, ena in ista ?enska na parkingu Mercatorja v Dravljah, DVAKRAT butnila med stanjem v koloni. :notworth:

Po?kodbe sicer niso vidne, ker je bila hitrost neznatna. :zvizga:

Stojim za njo v manj?i koloni (ona vozi nek Peugeot 3008 ali 5008), pa kar nenadno prestavi v vzvratno in se hitro za?ne premikati nazaj, se zadeneva z odbija?i, nakar ji po?teno nabijem hupo. ?enska spelje meter naprej in ponovno vzvratno ter me ?e enkrat zadane. :cheers:

Stopim vem, ona tudi, se mi neki za?ne opravi?evat in se zgovarjat, da jo otrok (sli?at je bil dojen?kovski jok), nervira in da ne more normalno vozit. ?zmeden?

Pogledam svoj prednji odbija? in ker ?kode ne zaznam nikakr?ne, ji samo ?e za?elim sre?no vo?njo in naj bo vendar bolj pazljiva na cesti, ?e toliko bolj zaradi dragocenega tovora, ki ga preva?a. ;)

Ne, ni ve? 1. april, danes smo ?e tretjega. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no registriral svojo samostojno dejavnost, povezano z avtomobilizmom (opravljal bom funkcijo koordinatorja med razli?ninmi avtomobilskimi storitvami, partnerji pa: Pelko, Sigas, Arena skupina - zavarovanja, Avto Krka tehni?ni pregledi). Prve stranke za?eljene. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Predvidevam, da zato ker je bla od vseh videnih najbol ohranjena? :zvizga:

Pred enim mescem se spomnim, ko je Dejan z Jesenic kupoval drug avto, pa mi je razlagal kak?en stres je kupit rabljen avto in da ga prov ?ivcira vse skupaj. Po telih pripetijah ga precej bolj?e razumem kaj je ?elel povedat. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ok z moje strani ma? 1 mesec garancije :P oz. do prvega pokurjenga tanka :P

Bom tankal po 10? in se bo lahko smatralo, da nisem pokuril prvega tanka. :cheers:

Se moram pa pohvalit, da sem v?eraj in danes, z lastnimi nogami naredil preko 30km, pa ne na biciklu, skiroju ali rolerjih (delno se lahko zahvalim prodajalcu Twingića; "uuuuuj, da mu jebem sunce"). :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Slivka, zaenkrat nisem ?e 0 re?eval, kupoval pa tudi ne. :D Mi je pa Morav?kiM?k svetoval eno dobro opcijo, po zelo ugodni ceni, ko imajo v baby centru neko veliko akcijo. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjeli ali ne, v?eraj sem ?el "zastonj" do Brestanice pri Kr?kem in sicer z namenom, da kupim nekega Twinga, sem potoval s cekini do tja, potem se pa kupec niti ni javil na telefon. Nadaljeval sem z vlakom do Celja, od tam naprej pa je ?mego prevzel preva?anje kupca in sva kasneje vendarle na?la vozek. Aja, Twingi so se mi pa kar mal PRISKUTILI. :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, upam da bo, ker danes sem oddal vse potrebne papirje in jutri ?e dobim vro?eno odlo?bo oz. sklep o ustanovitvi podjetja. :party0035:

Edit: tole v?eraj (navedeno v Razpizdniku) sem izjemno pozitivno prenesel in bil kmalu dobre volje (pred tem pa si "silom prilike" ogledal grad Rajhenburg in cerkev v bli?ini), pa zadovoljen sem s kupljenim avtom (ko se pokvari ga pa dostavim k ?megici na GRATIS popravilo, hohoho). :punk::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Citroen Saxo sem kupil, pa dejansko na datum 1.april. :D

Sem pa v?eri ugotovil, da imamo v ?ivljenju prijatle in PIRjatle, eni so pa oboje hkrati. :cheers:

V zvezi z v?eri?njim popotovanjem po dr?avci se moram ?e posebej zahvalt Viperju in ?megu. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Ah ne, tole bo pomota, nc se ne prcakujem zaenkrat :D in ne, ce bi se kje kej prjel nebi kr pobegnu!!! Ce bi bil seveda 100% da je moj.

Najla?ji test bi bil, da podmladku da? na izbiro Golfa in Mazgo, ?e izbere prvega, potem 100% nisi njegov foter. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kupujem nek avto, pa recimo da je RAHLO nemogo?e dobit stik s prodajalcem, ?e je v oglasu navedel gsm cifro, ki ne obstaja. :wacko:

Avta tak?en o?itno ni sposoben prodat, mogo?e bi bil pa za vodenje kak?ne dr?avce, s cca. 2 mio prebivalcev. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Hvala za odgovore. Ja dejansko vozim Mazdo, trenutno model 6, letnik 2003. :D

Se pravi, da bi jaha? ustrezal, ?eprav je visoka le cca. 100cm oz. po doma?e 1 meter? :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.