Razširi
To Boss je pa s tvoje strani čisto zavajanje. Tudi ti ga ne boš dobil za vedno, ne nakazujejo v pekel.
Mojemu bratu so na ve mile viže v službi težili, naj še ne gre v penzijo. Pa jim je razložil, da ima do konca življenja relativno malo časa. In ker je časa malo, je zato toliko bolj dragocen. Toliko bolj, da ga ne morejo toliko več plačati.
Ja to je pa čisto res, meni tisti procenti nič ne pomenijo, ker mi itak ni problem denar ampak bolj to kako ga rentabilno zapravit... 😉
RazširiHaha, na tisti tvoji regionalki? Tam ga šele ubiješ, k se sploh ne bo zavrtel. Sem tankal v Lj, resetiral števec in je kazal na odcepu iz AC v Celje porabo 5,3. Skozi Celje, Štore in nato v Šentjur je pa padlo povprečna na 5,1. Sem nazaj grede mal mu raztegnil noge na AC, da ga res ne zabijem do konca, ker se mi je kar smilil.
@Bosspa ja veš, da sem mislil za službenga, s svojo cx-30 pa naredim še manj kot ti..... 😉
Novi SEAT ti pa ne diši.... 🤔
Prav vidim te v njemu.... 🤗🤔
Glede na tvoje letno prevožene km se bodo počasi začele znane disel težave😔. Boljše, da jo daš meni za sfurat.... 😁😉
Za proceeda je ful kasko in vse ostalo 1300€ z 20%pop. in fixno odbitno franšizo 300€.
Se še mogoče pojavi v prihodnosti kaj pametnega, Cupra mogoče...
Razširi
Če maš voljo še delat se ti splača tri leta potegnit. Dobivaš skozi 40% penzije dodatno k plači pa vsako leto še 3% dodatka pol ko boš polno v penziji. V treh letih torej do 9% kar sploh ni tako malo, če računaš, da je to potem dodatno za vedno.
Vem ja nadaljne 2leti pa potem 20%😉Bom sproti videl kako in kaj.... 🤔
Razširi
Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast
Tisti, ki omahujejo med levimi in desnimi tam nekje na sredini bi mogoče lahko dali njemu glas...
Danes sem dobil poračun za 3 mesece 40% penzije k plači. 😊
Ne da se mi še v penzijo, ker ljubim svoje delo 🤗 in rad delam gužvo večina proti Ljubljani 😁🫣😉
Kako dolgo bom pa to gužvo trpel🤔 kakšno leto mogoče....
Včeraj sem menjal akumolator, hvala bogu ne na CX-30 ampak na taščinem Twingu star 6let.
Kot kaže bo ok.... 👌😉
No koment.... 😍🫣😉
Glede na prejšnje stanje je ta kolesarska pravzaprav odlična. Je pa kolesarska še naprej v smeri Šmarja in se pelješ 50m mimo naše hiše v Grobelnem,(lahko se oglasiš🍻) 😊 Se pa tam blizu konča in po 6km regionalke je v Šmarju spet kolesarska do Podčetrtka ali Rog. Slatine. 😉
Meni je 3ka in sedaj cx-30 odštevala dneve in me je samo 14dni opozorila, da se bliža servis.
Lahko pa greš v tistem mesecu na servis, če ne presežeš 20kkm....👍
Napisano
Nimamo vsi pred nosom avtoceste zato moramo tudi rikverc kdaj pa gdaj vozit.... 😋😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani