Me zanima kakšna so ta vodila na ponudbi, za tvoja drsna in koliko je to od celotne cene. A so samo zgoraj obešena, maš sanko na tleh, ali stensko vodilo zadaj? Sem tudi sam sprva mislu dat na hodniku ena drsna ob obok, pa sem si premislil. Pa niti ne zaradi cene, sem pa takrat dobil ponudbo za nekih 900€ z montažo od mizarja. 160x230, pa vem, da so bla vodila draga...
Dobra abs vodila so bila pred 3leti malo čez 100€.
Sej mam jest tudi polno teh zetonckov in podlogo v avtu… samo tole je štorasto za dol snemat… Magnetni je prav fajn… drži tako, da ga ne izgubiš … pa hitro je v uporabi… tudi z eno roko, ko so ključi v žepu …
Jaz jo imam na roki skoraj vedno (razen ponoči), tudi v morju in do sedaj je zdržal. Ne opažam nobenih večjih poškodb ali obrabe.
Kolega ima Fenix 6 solar in je v 5etih menjal že drugega a jo nosi 24/365 🥴Pretrga se mu pri luknjicah za zapenjanje! Tudi na moji se bo slej ko prej to zgodilo.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobra abs vodila so bila pred 3leti malo čez 100€.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani