ne mor? verjet,..ampak kon?no mislm res kon?no so re?il reklamacijo za kuhno ( po 60h dneh, rok za re?itev reklamacije je pa 45dni ) in je kon?no prave barve,...
no zdj pa da ?e mal pojamram, da ne pi?em o isti stvari v dveh temah,..Lesnina SUX!!! in kaj lahko zdj njim? Se mi spla?a odvetnika poslat tja pa nej jim j*** use po spisku? Se bi dal sploh kej nardit, razn da usakmu raztrobm, da nej ne hodjo kupvat tja, ker so neresne peder?ine k ne lo?jo barv? Ne upo?tevajo rokov, jim je stranka zadnja stvar na seznamu?
Jaz bi ?el na tvojem mestu do odgovorne osebe, ji povedal celo zgodbo in ji predlagal v izogib nadaljnim pravnim zapletom nek normalen kompromis (od?kodnino) v obliki povrnitve ustreznega zneska, dobropis, stvarno nadomestilo oz. kaj podobnega. ?e bi naletel na gluha u?esa bi to osebo spomnil na OZ in ZVP, ?e pa ?e to ne bi bilo dovolj, bi zahteval o tem pisno izjavo, razbobnal zadevo po medijih in jih odvisno od pri?akovanega zneska od?kodnine sodno izterjal.
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Haha, ampak ta vic me je spomnil na resni?no dogodiv??ino.
V starih dobrih ?asih, ko smo ?e za avtobusi hodil na morje, se spomnim tega dogodka. Vstopmo v avtobus in za volanom ?ofer pregleda vozovnice in gremo. Nakar sem zaspal za ca eno urco in ko se zbudim drvi avtobus po AC-ju in ta ?ofer se sprehaja zadaj in nekaj zapira odprta okna.
Men se je takrat ziher srce ustavil za ene 20 sekund. ko sem pri?el k sebi sem opazil, da je zdaj za volanom drug ?ofer. V glavnem takrat, ko sem spal se je avtobus ustavil, pobral druzga ?oferja, ki je zamenjal prvega - ampak mene bi pa od strahu skoraj pobralo.
Je pa ?e ena cvetka, poleg zgornjega temnjenega roba; ?e se mal vozi? okol po svetu (ok, Evropi), kmal pride? do tega, da ma? na ?ajbi kr 5 al pa ?e ve? nalepk... za to se njim pa? po doma? povedan je*e
Me prov zanima, kaj bojo mel za povedat, ?e jih spomnem, da je to sprememba na steklenih povr?inah vozila in zakaj to potem ni potrebno HOMOLOGIRAT ??? ...pa recimo, kak?na je razlika med temnim ?ipam in son?nimi o?ali na betici ; a tem ?e pa ne bo treba merit svetlobne prepustnosti
Tale s son?nimi ti je pa dobra. Pa piska?a za rikverc bi moral imet, ?e ima? ful temna son?na o?ala
Kar se vinjet ti?e imam eno tako insajdersko (o?e je cestninar na darsu) informacijo, ki se bo verjetno marsikomu zdela presenetljiva.......po njegovih besedah naj bi imelo vinjeto samo 1/3 slovencev, od tujih vozil pa italijan noben, avstrija, nem?ija redki, hrvat pa skoraj vsak
Kar se pa te njihove statistike turistov ti?e pa je zadeva nekako tak?na; iz prve roke vam lahko povem kako te statistike nastajajo.....vsaj na na?em prehodu (verjamem da drugje ni dosti druga?e), ker na prehodih nimajo ?tevcev mi pa, njihov vodja izmene pokli?e na?ega, "?uj kolega koliko ste danas imali izlaza" (njihov vstop) na?emu se neda pogledat oz. si misli ku*** te gleda pa mu zine pribli?no cifro npr. 5000, ?ez pol ure pa sli?i? po hrva?kem radiju "na .... grani?nom prijelazu danas je u?lo u hrvatsku 10.000 vozila" itd...
Dejanskih pa je mogo?e bilo 4000 al pa ?e manj. Tako da te njihove "turisti?ne" ?tevilke so kar precej napihnjene....trust me!
S tem kar si napisal se sam popolnoma strinjam. V zadnjih dneh sem bil 4X na dolenjski relaciji proti hrva?ki meji in tudi sam sem opazil (pa sem res ostro opazoval), da ve?ina tujcev nima vinjete. Sem videl ?ehe, Romune, Slovake, Italijane,... NI?! Ni? mi ni bilo jasno...
Sem pa videl nekaj, kar me je do srca nasmejalo. En tip se pelje pred mano v rde?em starem Audiju in kaj vidim... Vinjeto ima nalepljeno na zadnji ?ipi levo zgoraj. Pa gledam skozi avto, vinjete spredaj nima... Sem naredil fotke, samo ?e gor jih moram prilepit za malce dobre volje
In pol se oni razburjajo zaradi na?ih cen vinjet Banda pogoltna!!!
Da ne omenjam, da gre slovenec v povpre?ju 1x na leto proti Dalmaciji in ?e tako pla?a dra?jo cestnino kakor Hrvat polletno vinjeto, oni pa gredo v A, I in SLO po nakupih kolikokrat...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi ?el na tvojem mestu do odgovorne osebe, ji povedal celo zgodbo in ji predlagal v izogib nadaljnim pravnim zapletom nek normalen kompromis (od?kodnino) v obliki povrnitve ustreznega zneska, dobropis, stvarno nadomestilo oz. kaj podobnega. ?e bi naletel na gluha u?esa bi to osebo spomnil na OZ in ZVP, ?e pa ?e to ne bi bilo dovolj, bi zahteval o tem pisno izjavo, razbobnal zadevo po medijih in jih odvisno od pri?akovanega zneska od?kodnine sodno izterjal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani