Jump to content

DonFelipe

Members
 • Posts

  888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DonFelipe last won the day on March 30 2021

DonFelipe had the most liked content!

Contact Methods

Recent Profile Visitors

979 profile views

DonFelipe's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

394

Reputation

 1. Bo ali ne bo? Razločno napiši!
 2. Alex, ko bi ti vedel kakšni pionirji in jasnovidci so čudežniki. TBA, kako si pa ti predstavljaš da se boš vozikal z 20 litri v dananšnjih vozovih katera imajo 100 litrske tanke?
 3. Čudežna polja so že leta 1989 opevala današnjo situacijo
 4. Ne skrbi, jaz to sem in pravi slovan ima te vrline! S temi cenami se pa trudi shajati in dobro je da nisi samo v svoji občini. Potrebno je razmišljati na dolgi rok, zadeva je taka da se cene surovin neprestano spreminjajo. Si gledal oddajo Preverjeno in videl kako je z gradbeništvom kjer ne uspejo dohajati nabave surovin ker se stalno dražijo? Ne-le naftne surovine, povsod se poznajo cene glede tega in večina dejavnosti je obstala.
 5. Očitno nerazumeš njihovih tekstov in kaj ti želijo povedati. Ti očitno nisi pravi slovan, ampak moderni vegan, gretovec in LGBTjevec. Kaj boš pa naredil ko bo šla cena trave in elektrifikacije v višave? Te dni sem si z razliko od tebe in večine kreljotov privoščil lisičje in gamsovo meso.
 6. Ja, samo redko kateri jih pa takoj prepozna, sploh pa nima pojma o marketingu in politiki katera ga zavaja.
 7. Ne skrbi, pri meni vse deluje b.p. Če pa ne bi kardaširal bi že zdavnaj imel vse. Ti A.Šifrer in T.Žagar nista dala lekcije ? Ti moram poklicati Bricmanovega Toneta da te malo razsvetli ali te moram peljati do dr. Miroljuba Petrovića ker je dr. Ante Pavlović žal pokojni in je njegova hči Doroteja zaprla ordinacijo?
 8. Napaka! Problem pri tebi je ker ti ZKP ne deluje.
 9. g.Wankel, kaj si ti v eni izmed teh ali celo večih skupin? Vsi ostale pa ne razumete da so danes vsi te sistemi narejeni samo za obiranje in za bogati sloj. Pa še to : Wankel je odličen, samo ni pa za kreljote! Na kurilca se uradno naj ne bi vozilo, ampak če koga poznaš se da dogovoriti. Tudi o avtobusih na odpadke so govorili samo to ni v interesu lobijev da bi zadevo zagnali.
 10. Vedi da jaz nisem gretovec, vegan in podobna sranja nove dobe ter imam računico na daljši rok. Zakaj pa ti kardaširaš po Zokilandu s pomočjo LGBT populacije?
 11. Plin je še enkrat dražji kot je bil do nedavnega. Škoda ker imajo samo v Latinski Ameriki in ponekod pogon na etanol in ostale alkoholne spojine pri nas pa ne smeš še na kurilca več voziti ; če bi to delovalo bi lahko fural na domač šnopčk in se ne bi sekiral. Mimogrede ima kdo tu Mazdo s pogon na plin?
 12. Dobro, vsaj nisi imel velikega stroška in so ti povrh še platino odkupili. Kje si pa uredil izpuh, če lahko vprašam?
 13. Ja, samo a misliš da bi se s takimi cenami pokrival in da bi folk zadeve uporabljal? Smo edini na svetu glede tega da nimamo enotnih cen,.
 14. Ne govorimo o ceni nabave novega vozila, ampak o delu z njim. Vse je odvisno kakšen in kateri avto imaš. Večina ima precenjeno nemško sveto trojico, jaz sem pa razmišljal o nabavi rabljenega Subaru-ja ali Honde.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.