Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

Jaz zase vem, da jih ne ?livim 5%. Zgornji del ?ipe imam zatemnjen in, ?e jo nalepim ni?je, tam kjer ni temnitve, me ful moti. To pomeni samo 2 stvari: ali bo v levem SPODNJEM kotu ali pa tako kot je sedaj in kot ima Boss - zgoraj pred ogledalom levo. :whatever:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Ne kar na okvir, mam en tak specialen plac, da me ne bo motil pogled na nalepko. :bravo:

Ti sam pazi, da ne bo ta plac motil :policaj::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jest sem jo tudi ?e nalimal, levo spodaj, ker je zgornji del zatemnjen :bravo: Se moram ?e navaditi tiste grde nalepke.

ABC je ?el enostavno dol, z drugo stranjo no?ka (tiska ki ni za rezat :bravo: ), zarine? med ?ipo in plastiko, naredi? cca. 1cm reza in potem krogec enostavno dol odtrga? brez te?av, tisto lepilo je ?lo z acetonovim rob?kom dol v 5 minutah, dela vse skupaj je bilo 6min :) .Druga?e pa krogca s silo ne more? dol spraviti ker je pripopan k sto matr.

Pri meni je ?el ABC dol brez te?av. Najprej sem z olfa no?em odrinil nekaj lepila, pridvignil okvir?ek, zadevo odstranil in popolnoma ni? lepila ni ostalo na steklu. Potem pa malo stelexa in to je to :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Lejte kaj se zgodi ko deklina Mazda?u re?e, da je Mazda skret! <_<:blink::hohoho:

In to si upa re?t tam nekje u hribih... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvala B)

Am a ?enske jamramo? Ponavad ste mo?ki tisti, ki jim zmer kej ni prou :P

Japajade :P

A odprem novo temo? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:danzoman::jupiii::ouje: KOOOOONEC MATUUUUREEEEE :ouje::jupiii::danzoman:

Sploh ne morm vrjet, da je res ?ist ?ist konc... Ubistvu ?e nisem dojela :D

Zdej grem pa jamrat, da se nimam ni? ve? za u?it :hohoho:

?estitam!!!! :bravo:

Ja, ja, ti kar pojdi mal pojamrat, saj si ?enska... :hohoho: (joke)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?ENSKA, PASULJ IN PRESENE?ENJE

Nekega dne sem spoznala prekrasnega mo?kega in se zaljubila vanj. Ko je postalo ?e jasno, da se bova poro?ila, sem se odlo?ila da neham jesti pasulj.

Nekaj mesecev kasneje, na moj rojstni dan, se mi je pokvaril avto ko sem se vra?ala domov iz slu?be.. Z obzirom na to, da sem ?ivela na vasi sem poklicala mo?a in mu sporo?ila, da bom zamudila domov ker se moram domov vrniti pe?. Tako sem ob poti zagledala majhen lokal?ek iz katerega je tako zelo di?alo po pasulju in enostavno se mu nisem mogla upreti.

Ker sem imela pred sabo ?e velik zalogaj poti, sem se odlo?ila, da malo postanem, saj sem predpostavljala, da se bom s tem osvobodila vseh skrbi dokler ne pridem domov. Vstopila sem in za >malo malico< sem >pospravila< dve porciji pasulja.

Ko sem nadaljevala mojo pot domov sem se potrudila osvoboditi vseh vetrov na ves glas.

Ko sem kon?no le prispela me je mo? lepo pozdravil in veselo rekel :

"Draga, imam presene?enje zate pri ve?erji!"

Potem mi je preko o?i poveznil prevezo in me odpeljal do stola za mizo. Usedla sem se in ravnokar, ko mi je hotel sneti povez iz o?i, zazvoni telefon in morala sem mu obljubiti da se ne bom dotikala preveze dokler se ne vrne. Mo? je od?el do telefona v predsobi.

Pasulj, katerega sem pojedla u kr?mi se ?e vedno ni prebavil in v trebuhu me je tako stiskalo, da je pritisk postal nemogo?, tako sem izkoristila priliko dokler se mo? ni vrnil, nagnila sem se na stran in hotela spustiti enega "tihega".

Ne samo da je bil glasen, ampak je bil ?e povrh vsega ?e tako smrdljiv kot kadar kamion z drekom pelje mimo perutnine in povozi podgano. Vzela sem servieto s krila in smrad sku?ala odpihniti stran ko sem prhala servieto v vse strani.

Nato sem se nagnila ?e na drugo stran in "spustila" ?e tri. Smrad je bil huj?i od kuhanja zelja.

Poslu?ala sem razgovor v sosednji sobi in nadaljevala tako ?e naslednjih

nekaj minut. Vlekla sem malo na u?esa na razgovor v sosednji sobi in nadaljevala s spu??anjem vetrov ?e naslednjih nekaj minut. Zadovoljstvo je bilo nepopisno.

Ko je pozdravljanje preko telefona ozna?ilo konec moje svobode, sem naredila se nekaj hitrih premikov serviete, da razpiham vse, jo vrnila nazaj v krilo in z ob?utkom zadovoljstva in olaj?anja. spustila roke na krilo.

Lice mi je sigurno oddajalo najbolj nedol?en izraz, ko se je mo? vrnil in se opravi?il, ker se je tako dolgo zadr?al.

Vpra?al me je ?e sem kaj pokukala in jaz sem ga prepri?ala da nisem. V tem trenutku mi je dal dol prevezo in dvanajst gostov, ki so sedeli za mizo je v en glas vzkliknilo:

"Vse najbolj?e !"

Nato sem padla v nezavest.

:D

:bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hvala :rozico: sem proslavila s celim dnevom potepanja in kofetkanja po LJ...it was gooood :)

In Medota nisi povabila na kavico...? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

jest bom kar z alkoholcem po ?ipi napisal VINJETA 2008 pa smajlija zraven,dost majo.

:bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

kupil vinjeto... na njej pi?e, da jo lahko lepim samo levo zgoraj na voznikovi strani, kar pa ne bo ?lo, saj mam zatemnjen rob

bom pa nalepil na sredino pod vetrobransko steklo

pi?e pa na vinjeti, da mora? shraniti spodnji odrezek, nikjer pa ne pi?e, da mora? imeti zraven tudi ra?un...

se pravi spet nekaj, kar ima preve? informacij, ki si niso identi?ne :ne vem:

Tudi jaz imam zatemnjen rob... Jaz sem jo mislil nalepiti levo spodaj, tam kjer je bil prej ABC, pa ne vem, ?e bo v redu, da ne bom imel kak?nih problemov... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Valjda,ti njim takoj denar,oni pa tebi ?ez ?as,ko se pa? spomnijo ne..... :( Banda. :angry:

To?n tko, banda! :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Brez skrbi ne bo tako hudo, ker prvi k bo problem naredu zaradi tega se bodo hitro spametovali.

- Ra?un od nakupa je itak pametno spravit, da ne re?em, da je tudi zakonsko potrebno.

- Ni treba prinest ?ipe na kateri je vinjeta ampak samo odlimano vinjeto.

- Dobit ra?un oziroma potrdilo o menjavi pa spet ni tak problem saj se letno ne razbije milijon ?ip pa ?e tisti, ki to znajo sami narest oziroma imajo potrebno orodje in znanje so tako redki, da bo ?tevilo takih primerov letno precej manj?e od 10.

@Boj?: a si imel ?e kaj doborimetja na kartici? ?e si, a ga upo?tevajo pri nakupu vinjete al mora? pla?at 35? tisti ostanek iz ABC-ja ti pa pol na ra?un vrnejo?

Pred tabo ti od?itajo vrednost, ki je ostala na ABCju, potem ti povedo koliko ti bodo povrnili za ABC glede na AM in to je to. Kompenzirati se ne da, mora? pla?ati celotnih 35? in potem ?akat, da ti oni naka?ejo svoje... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jaz sem v?eraj od?el na DARS in vrnil ABC. Seveda sem kupil tudi vinjeto, sedaj pa sledi zanimivej?i del zgodbe:

Tip pred mano vpra?a uslu?benko kako je v primeru, ?e se ti razbije ?ipa. Pazite kaj zahtevajo na DARSu za zamenjavo vinjete:

1. Originalen ra?un nakupa vinjete.

2. Razbit del ?ipe na katerem je vinjeta in

3. originalen ra?un mehanika, ki je zamenjal novo ?ipo ?zmeden?

Pa je tip ?isto ven padel in to upravi?eno. ?e se razbije ?ipa lahko novo dobimo ali na odpadu ali iz druge roke ali preko oglasa... Veliko ljudi zna ?ipo zamenjati in ne rabijo servisa... <_<

Mislim, da je kakr?enkoli komentar odve?. Spet ho?ejo slu?it in te dobesedno prisilit, da v tak?nem primeru kupi? novo vinjeto :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ammm...kak naj trenira,?e ga pa blokada jebe?? :hohoho::hohoho:

Ja trenira naj, da bo do nje pri?el ne. Upat si mora, to ne gre iz prve. Pa ti pritisni VTIja iz prve do konca v ovinek... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e se prav spomnim, je za ?enske ustni izpit nalaj?ja stvar, saj so tako kot majhni otroci kar jim da? takoj nesejo v usta. :D

He, he, that's my man :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hahah jao bojc :hohoho:

no se jaz:

1. razred osnovne sole prvic v zivalskem vrtu...

pridejo do slona, pa vidi janezek slona in njegovo 1.5m dolgo "stvar"...

pa vprasa uciteljico "kaj je to?"

uciteljica "ma to ni nc"

janezek sosolcu "a vids kaksno kurbo mamo za uciteljco, 1.5m kurca njej ni nc!"

Aaaaaaaaaaaaa.......bwahahahaha :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.