folk res nima 5% bontona. vidim da bo ?el nekdo s parkirnega prostora po?akam pred njim z desnim smernikom....
Po nekaj sekundah za mano pride menegane ?rn mimo mene in parkira pred tistim ki bo ?el ven, takoj rikverc lampe brez smernika, in ?e rine nazaj, tako da polo s parkinga ?e ven ni mogel normalno.
To vidi tudi voznik pola in ko je ?el ven se je ustavil toliko da je blokiral megana jaz pa not po rezervacijo. Seveda z nosom naprej, in ko je meganist (s pizdenjem) od?el, sem moral ven pa naprej pa bo?no...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda.
nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani