meni dol visi za vas ?e mi verjamete al ne, jest sam povem kaj se je men zgodil pa kako so mi ugotovil kilometre priznam pa da ?e dnarja nisem dubu k je ?e v postopku.
2. post
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
@Boss - mel si ?e kako prav da mi zadaj (zlasti levo kolo) nekaj fajn ne ?tima, no danes je Simon, ko je ?el na optiko ugotovil, da imam na spodnjem delu kolo (v bistvu obe) privija?eno zgolj ?e kake 3 obrate vijaka, potem bi pa ?lo vse skupaj k vragu (verjetno v kakem hitro odpeljanem ovinku).
?aki, ?aki ne re?t da je bila samo feltna od?ravfana, ker ?e tega med vo?njo nisi opazil, pol pa ne vem - a misli? ti sedaj celotna roka?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A to pomeni obrabljenost vretenc zaradi predhodnje zamaknjenosti al kaj? :ne vem:
?e se po?lata? desno in levo od kri?a ?uti? neko malo kost, no pri meni desn gleda ven, ker se je celoten spodnji del pod temi vretenci zamaknil v desno in v stran.
to je od obremenjenosti, temperaturnih razlik (zunaj 35, bazen 20 in podobno), nepravilnih gibov, seveda tudi em?a, avioni, avti....in ?e od mladih dni tenisa....in ker se nisem takoj spravil k dohtarju (sem jamral ze v exeotu)
Skratka kripl. Zjutraj se iz postelje spravljam kot s prisilnim jopi?em na sebi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
v bistvu bi moral jamrati: Mazda servisna trata je uradno zaprta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani