A prav iskal si kam sploh lahko zakleneš ključe v roadsterju?
Avto je bil zaklenjen, prtljažnik pa odpreš z gumbom na ključu. Po tem sem ključ dal v bundo in jo dal v prtljažnik. Po kramlanju sem pa zaprl prtljažnik in v sekundi dojel, da so ključi not 😀
V soboto sm ključe od avta ponesreči zaklenil v pritljažnik in cel dan preživel v Avalona resortu na Pagu, medtem, ko so ostali SloRoadster člani pohajkovali po otoku.
Triglav v navezi z AMZSjem nista našla nobene rešitve, tako da sem šel sam na recepcijo, če imajo kakšne veze. Potem je le prišel profesionalni vlomilec 🤪 Cena vlamlanja, sitnica, kao.
Barron Trump, najmlajši sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je pred kratkim dopolnil 19 let, zato je javnost toliko bolj presenetila očetova pohvala, ki se navdušuje nad sinovimi tehnološkimi...
Zna tu kdo prižgati laptop, zatem, ko mu ga kdo ugasne? 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej veš, tudi vas lahko žene zamenjajo za mlajši model, k bo vedno v pripravljenosti, da se ''odklene'' 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani