Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Kako je vse relativno...

Ta mulc bo čez 10 let verjetno slikar - ampak čez 10 minut jih bo pa fasal...

Neki podobnega kot pri Hitlerju pol?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
WWW.24UR.COM

Na železniški postaji Bled Jezero so zaposleni Slovenskih železnic preprečili nevaren dogodek, ki bi lahko ogrozil življenja potnikov. Zaradi vandalizma in namerno poškodovane signalnovarnostne naprave bi...

Vse tele ''legende'' bi dal delat na progo s krampom v največjo vročino poleti ali pa nekam Laze, Zidani Most sredi zime.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Vidiš @Alex tako kot pravi @Slivka to je ta razlika. Z vinjeto plačaš samo možnost, da greš na AC, kaj se pa tam pol dogaja... ja to je pa druga zgodba.

Bom pa takole rekel... vinjeta je poceni napram cestninam v Italiji in na Hrvaškem... Jaz na te sisteme ne bi šel nikoli nazaj. Z ABC-jem sem svoje cajte tud več kot 1000€ dajal letno pa še to sem se pol vozil po stranskih, ko se mi ni mudilo. Vinjeta je zakon pa četudi so gneče na AC-jih.

2x do Neuma in nazaj, pa že preplačaš slovensko vinjeto.

Da o italijanski AC sploh ne govorimo :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Kako morete samo proti🕊 pisat zdaj bo še božičnico zrihtal 🤣😎😏 a pol bo pa matra obrnjena🤓

Ma pusti te večne težake :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Danes so golobnjak in njegovi škorci zasedli Koper in tukaj na obali trosili svoje neumnosti. 

Zanima me, kdo jim je sploh dovolil, da organizirajo svoje seanse na obali. 

Zato pa je bil zrak danes zatohel. 🤪

Kje si me vidu? 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 minutami je Z M A J napisal:

Dober večer! Ima kdo morda v spominu kateri naftni trgovec ima ob petkih akcijo, da za ceno 95 oktanca dobiš 100 oktanca? Iščem po netu, pa ne najdem :( 

VESELIPETKI.SI

Mol veseli petki?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.