Skoči na vsebino
Kava
Napisano

Vzel danes za provat, za kolega pa tavelik paket v zrnju...ma kar neki nagrad tale kava. Cen 14.74eur na kilogram.

Se jim pa cene podražajo z februarjem kot smo se menili za 1eur gor...tako da bo pol pol kile kave 5.4eur...še zmeraj ceneje kot 250g kave barkafe v slo

20250121_154353.jpg

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 14 minutami je Alex napisal:

Veliko koles nima možnosti sneti baterijo dol. No, je varianta ampak moraš odvijačiti z imbus ključem, pa še nekaj zraven. V glavnem, ni tako enostavno, da bi to delal, če ni nujno. 

Aha, da ga vidim junaka. 😊 Vmes na tej brvi so luknje, da vidiš vse skozi, vse se maje, na levi strani pa mali prepad. 

Ne, hvala. Raje počasi čez in sigurno. 😉

Sej pravim jaz sem 1x proval, nikol več :D

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je etcho napisal:

Trasa je predvsem zanimiva po razgibanosti gor-dol.

Screenshot_20250119_184641.jpg

Screenshot_20250119_185904_Strava.jpg

😅 Drugi vzpon bi moral biti zanimiv za električarja

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)

🤢 mogoče res nima smisla razpravljati o tej scavnici

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je TBA napisal:

saj imaš kar nekaj proizvajalcev in modelov ki se prodaja v dveh velikostih al kaj si mislil? 

so pa lepo znižan :)

mal gledam okoli opcije rtenutno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.