Kajmak je kot dodatek na krožniku, kot kadar jemo čevape, ki jih zelo nerad jem brez kajmaka, varianta samo ajvar ali gorčica, mi nista toliko všeč.
Kakorkoli, pred par dnevi mi je znanec omenil, da oni pa so prejšnji dan ocvrli "polnjene marele", da so dali noter sir in pršut, AMPAK ko sem vprašal kako, je povedal, da se uporabi tiste, ki se še niso v celoti odprle, torej so še bolj zaprte in se jih tako lažje "nafila" z dobrotami. Tole mora biti zanimiva zadeva, edino potem marele verjetno precej izgubijo na svojem okusu, jih drugo "preglasi"
Želim vam lušten začetek tedna, vreme bo pravo in zakaj pa ne; še po kakšne gobe popoldne?
Ja take mi tudi žena naredi, filane kot ti praviš ali pa s faširanim mesom in sirom, bomba.... 👌😉
To Boss je pa s tvoje strani čisto zavajanje. Tudi ti ga ne boš dobil za vedno, ne nakazujejo v pekel.
Mojemu bratu so na ve mile viže v službi težili, naj še ne gre v penzijo. Pa jim je razložil, da ima do konca življenja relativno malo časa. In ker je časa malo, je zato toliko bolj dragocen. Toliko bolj, da ga ne morejo toliko več plačati.
Ja to je pa čisto res, meni tisti procenti nič ne pomenijo, ker mi itak ni problem denar ampak bolj to kako ga rentabilno zapravit... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam spodnjo bi spil, mogoče je od MUSTANGA kaj bolša...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani