Skoči na vsebino
Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Pozdravljeni!

H?erka je stara nekaj ve? kot 4 leta in ima 16 do 17kg, meri pa cca. 100cm v vi?ino (je za svojo starost bolj drobi?ek, ?ivahna pa kot dvorni nor?ek). :party0035: Trenutno uporablja Romer sede? 9-18kg, a ker mislim da ga je ?e skoraj prerasla oz. je na njegovi zgornji meji, bo kmalu potrebna menjava avtosede?a.

?e ko sem kupoval tega, sem videl da obstajajo tudi nekateri, ki "pokrivajo" cca. 9-35kg, ali nekaj takega, ampak se mi je zdelo, da bo bolj?e kupit tegale "specializiranega" za tak?ne tamale in ne nekega univerzalca, kasneje potem kupit ve?jega.

Se pravi, kak?ne so va?e izku?nje glede te dimenzije, ki bo sedaj kmalu aktualna, da za svoj denar dobi? varen avtosede?. Imam pa raj?i rabljenega pa kvalitetnega kakor nekega najcenej?ega mo?nega in iz trgovine. :zvizga:

Pri?akujem, da veliko veste o tej tematiki, npr. Mamica, JureS, Aci in ostali star?i z veliko izku?njami in kilometrine :D

Hvala za odgovore!

LP!

Borut

zmaj kupi otro?ki sede? kot treba primerno kg za tvojo h?erko :prstgor: VARNOST otrok je na prvem mestu . raj?i kupi novega :bravo: ker rabljeni so lako pobruhani :P:blink: po otro?kih trgovinah ima? kar pestro izbiro poglej ve? trgovin :D lp ale? B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

moram se pohvalit naredu sem servis na mazdi 5 pri Doktorju .P.super ordinacija - delavnica :prstgor: doktor pa pravi mojster za Mazde :D pohvala tudi Bo?tjanu za strokovno montiranje novega MP3.super zdaj je lep?a vo?nja ob puslu?anju muzike :prstgor: lp ale? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tud sam nekak bolj zaupam ro?nemu posegu kot avtomatiki... ?e najraj?i vidim, da ima zadeva analogni manometer proti koncu cevi, ker se mi zdi, da je najbolj to?en.

STARI se strinjam ampak teh analognih manometrou ni na na?ih benzinskih pumpah :blink: na obali . Imajo jih vulkanizerji lp ale? B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grem vcerej napumpat gume na omv in sem reku ajd bom vse napumpal na 2.2 da vidm ce je kj razlike, peljem se naprej po avtocesti in zacnejo se pojavljat neki cudni zvoki pa ustavim na petrolu da preverim se enkrat tlak.. Kaj bom preveril od omv super duper automatski kompresor je napumal vse gume drugac 2x 2,6 eno 1,9 pa se eno 2,3 niti eno ni prov napumpal..prvic in zadnjic da sem sel napumpat gume na omv...

stari pri meni enaka dogodiv??ina na OMV Koper :punk: zdaj hodim na PETROL :D lp ale? B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.