Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

A so loh ?e bolj neumni v svojih izjavah?

Dr?avni zbor (DZ) je 19. aprila letos na portalu javnih naro?il in svoji spletni strani objavil razpis za nakup novega vozila za protokolarne prevoze, pi?ejo Finance. V DZ-ju zatrjujejo, da razpis ni bil prilagojen nobenemu ponudniku, tudi jim ni znano, zakaj se ni prijavil ?e kateri drug poleg Porscheja Slovenija, ki bo za skoraj 44.000 evrov poslancem dobavil novega audija A6 3.0.

Vladne te?ave z avtomobili

Vlada Boruta Pahorja je sicer ?e minulo jesen prejela ponudbo BMW-ja, da ji za naslednjih pet let vsako leto posodi 100 vozil. Ideja je v nekaj dneh propadla.

Poznavalec avtomobilizma je za ?asnik pojasnil, da zahteva DZ-ja po sedemstopenjskem menjalniku zo?i izbor na le dva avtomobila, dodatna zahteva po 70-litrskem rezervoarju za gorivo pa le na zgoraj omenjeno znamko vozil. Velja omeniti, da so z novim audijem zamenjali starega audija.

Sedem let, 120.000 kilometrov in visoki stro?ki

V DZ-ju so nakup pojasnili z besedami, da je bil ta na?rtovan za leto?nje leto, s ?imer bi nadomestili sedem let staro protokolarno vozilo. To ima prevo?enih 120.000 kilometrov, stro?ki vzdr?evanja vozila pa zaradi starosti in kilometrine nara??ajo, dodajajo.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma to je mal starej?i otrok, ?e mal zblojen saj pri 22-ih niti ne ve kaj ?e po?et na tem svetu. Tisti, k se bo hotu z njo ukvarjat bo moral preeeeceeeej truda vlo?it al naj pa raj po?aka, da jo bo pamet sama sre?ala, kar se lahko zgudi tudi nikoli <_<

Boss mislim, da sedaj res rabi? dopust...(sam)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zato, ker je mi?ljena, da gre? pe? gor... ?e se pa ho?e? peljat kot gospod pa pa? pla?a? kot gospod :hudicek: - Bohinjci se pa? znajdejo ?eprav v?asih mal preve? tako, da tud Bohinj mal turisti?no zamira.

Sej nisem rekel da jih ne podpiram....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vpra?anje kolk fejst je setri?na od njegove, da je potrpel. :harhar:

Prehitel si me..... :huh:

Vikend na morju je sicer bil super sam poleg mojih ?tirih bab sem mel zraven tud v.d. ta??o in sestri?no moje drage. Evo sam proti ?estim ?enskam - pa si lahko sami naredite matematiko :P

?e dobr, da je bla tanajmlaj?a pri dveh mesecih dale? najbolj pridna. Tako zadovoljnega otroka ?e nisem sre?al - spi po celo no?, ko pa se zbudi pa nobenga sitnarjenja in takoj nasmeh ?ez cela usta. Joj kaj bi dal, da bi tako stanje ?e trajalo tudi v prihodnje B)

A si ti ?e MPV nabavu druga??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V bohinju imajo najdra?jo cesto na svetu - cesta na planino Jezero 10? za 7km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se opravi?ujem ?rni m3 sedanki, LJ, ampak 50-60-40-50-40-50 preko ?rnega kala izven naselja je pa samomorilsko!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

lp iz lizbone! :P

Bonbone lahko li?e? tudi doma :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ce je moznost potem je bols da jebes hrvatico ob hrvaski muzki.

Moja je varazdinka 50%...... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni hrva?ke pesmi brez:

- ljubav

- tugo

- vino

- oti?la je

- ?to su mi uradili (od ljubavi)

- ?ivot

- pijan (od ljubavi)

:glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a ti delas kaj a si skoz v rovinju jebote

Mobilna pisarna, danes sem bil ?e v SLo in sem ?e nazaj.................. :zvizga:

sicer od dopusta nimam kaj dosti sam smo pa vsaj zjutraj pa zve?er skup

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

De? po 2h mesecih v Rovinju :bravo::bravo:

Ne bo treba ve? nastavljat vode mi?ki Mi?i, kosu Bo?otu, martin?ku Martinu in je?u ?piku :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alabajzarija v ?ivo
Napisano

Pa kasneje je ?e ena M6 SC pri?la :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alabajzarija v ?ivo
Napisano

U madona pol ta powerbox res dela!!!!

CD136 na CD168

papir proizvajalca pa pravi:

kw ps nm

100 136 310

118 160 365

:huh::huh: Torej ve?..... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

to je denar za pla?ilo gluhonemih v kurbenhausu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes na sve?e poko?eni trati v Medvodah imel:

cca. 6 ton mazdinega pleha

cca. 900 mazdinih konjev

serijo M 5,6,7....

:bravo:

P.S. Soseda je pezoja raj v garazo dala in dala ven Yarisko :)

LP iz Rovinja :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alabajzarija v ?ivo
Napisano

zakaj ne poveste ko imate kako tako srecanje...joj...

Ni poceni ve? :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hmmm - dilema :hudicek:

Ali pa samo eden.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke Iceman :bravo:

Ampak vsi mate neke fante jaz se moram pa se te?nimi babami ukvarjat :(

Look on the bright side....naj bi ?le od bajte pol :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo pa smo dobili sina Erdi-ja...ob 17:07h..

:bravo:

?estitke!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

4:3 za alysso

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.