Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Spet mam v sobi tolk vro?e, da bo treba it spat na le?alnik na balkonu..

Pa ugotovu sm, da bo ?ez manj kot dva tedna ?e eno leto naokol, kar mi ni ?ist n? v?e? <_<

Bova vsaj kmal skupaj praznovala. :ouje::jupiii::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za tujce ne more veljat, se pravi v smislu; v Zr?e se pripelje nek ultra super duper frajer, npr. 23-letnik in fura L Murcielago. In kaj mu bodo zdej vrli HR :policaj: nardili, ker ?e nima dopolnjenih 1/4 stoletja? :hudicek::jupiii:

Aja, lahko ga zaprosjo, ?e se lohk pofotkajo z makino. :punk::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ali?i? me tok znervira, ko razlaga kak?ne teni?ke hla?ke naj bi imeli oble?ene v Wimbledonu, hkrati pa zamenja dirka?e med seboj, npr. o Webbru govori, a spodaj na veliko pi?e, da je Vettel v akciji, pa take scene se mu STALNO dogajajo, jao ?e ta dr?ava ne premore bolj?ega komentatorja, pol smo pa res v .... (tam kjer sonce nikoli ne posije). <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Boss - trudim se, to je res, ker ?elim da bo to ena uspe?na zgodba, ne da bo vrhunec vsega to da bo par avtomobilov polepljenih z nekimi nalepkami domnevnega kluba, ki obstaja le na papirju in v AJPES-u. :aaaaa::hudicek:

Spletno stran ?mego ?e pridno ustvarja, druga?e nam je pa glavna logisti?na podpora uporabnik Jest. :rispekt:

Tukaj po forumu bo pa Viper po?timal in zdru?il kak?ne zadeve med seboj. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Panter - fajn to! Z li?arjem sem ravno u?eri podpisal (najbolj?im za Mazdojke), pri njem imamo ?lani 30% popusta! :jupiii:

Danes sem podpisal ?e 9. pogodbo o ugodnostih za ?lane kluba (danes pri enmu majstru ki ima noro dobre cene za Bridgestonke, Michelin, Goodyear). :hudicek:

Pa na ro?no avtopralnico in vulkanizerstvo ter poliranje nam da 20% discount. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil sem ZELO aktiven in samo v dana?njem dnevu podpisal 3 pogodbe s poslovnim partnerje, za ugodnosti ?lanov AMD Mazda kluba. :aaaaa: To so; AC Tomc (kleparija in li?arija), Herkules (avtodeli) in pa 3 krone (protikorozijska za??ita vozil): :mi pijemoo:

Lih danes mi je Pelko razlagal, da je nekdo, ki naj bi bil ?lan, ?e prihranil 42? pri njegovem servisu. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Symon, pravkar sem bil pri Ga?perju - Vulpra d.o.o., se bomo o?itno zmenli za kak?ne pametne popuste (sem mu pustil pogodbo o sodelovanju, da si jo orng pogleda). Fajn mo?akar, sem ?ist navdu?en. :jupiii:

Podnapisi; to je kratica Vulkanizerstvo-pralnica. :D Imajo nooore cene Bridgestonk, Goodyeara, pa ?e par "premijskih znamk", ?lani kluba bodo pa imeli ?e nekaj % popusta na ?e tako ugodne cene. :jezicek:

Poleg pralni?nih storitev izvajajo tudi poliranja vozil, globinsko ?i??enje, itd. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Ker vidim, da vas veliko obiskuje na?ega Simona - Avto Pelko d.o.o., sem vas dol?an opozoriti, da ste lahko dele?ni dolo?enih popustov pri njemu;

AMD Mazda Klub ima z njim podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju in ste ?lani dele?ni 15% popusta na delo oz. storitve ter tudi na material, pri Avto Pelko d.o.o. :jupiii:

Kej ve? reklame pa ne smem delat, niti za Klub, niti za Pelka, da me ne bo Admin pa bu?i. :blush::aaaaa:

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.