Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mam kolege z Obale, ki redno hodijo v Andiamo. Mi nismo ?li na tete, smo pa mal ogledali Coffe in Smart shope. :hohoho:

Jz sm bil pa zdele v Snoviku in preveru, ?e popust za ?lane ?e velja. :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V preteklih dneh sem preve?krat dvignu po 100 ?, no in je zdej stanje na TRR bistveno druga?no kot sem si ga obetal. <_<:D

Prov ne morem verjet, da je pri nas :cheers: samo dobra 2 ?, zdej ko smo bli po Belgiji in Nizozemski je kar lepo 5?, ponekod tudi ve?. <_< Gre? na kosilo in pir?ek zraven pa je tam gor ?e cca. 20 ali ve? ?. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Parkiru ?rnozmaydo v doma?o gara?o, na njen zaslu?en ve?dnevni po?itek. ?e jo pred 2.1. vidte na cest, pomen, da mi jo je nekdo "pajsnu" <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma sej ve? da mor? dat ven iz sebe ?e te kej jebe :blush:

Magari gre? nardit kak?no novoletno fotko z Vragcem (s tem se tudi mal zamoti? mogo?e), pa ti bo takoj morala narastla. :jupiii::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kmalu bodo Barcelona fani sami zbrali cekine za pla?o Muri-ja, da ?imdlje ostane v Madridu. :aaaaa::hohoho::cheers:

Nisem si mislu, da bodo letos tok gnili, matrvola. <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.