Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Poslušal sem jo. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal da sem ji, da sem se vključil v padalski klub.
Hitro je vzkipela:
- "Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?"
Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla:
- "Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub..."
- "Aja?! Kaj pa naj zdaj?! Podpisal sem za pet skokov na teden..." 

Nakar je omedlela …

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes nekaj delam od doma. Usedem se na kavč, vzamem prenosni računalnik v naročje in delam. Pa pride do neke zmede in odložim prenosni računalnik na tla. Žena pa ga je zamenjala s tehtnico in stopila nanj. 

Da skrajšam: žena je težka 799,99€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V domu ostarelih..
- "Pepi!"
- "Kaj je, Jože?"
- "Si že slišal za novico?"
- "Kaj, kaj se je zgodilo?"
- "Pa Micka Štajerska je na smrtni postelji."
- "O ti boga, potem pa moram hitro do nje!"
- "Zakaj hitro?"
- "Hja, nekoč mi je rekla, da bom jaz zadnji, kateremu bi ona dala..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ženska se pritožuje svoji sestri:

- "Moram se pritožiti čez svojega moža. Pomisli, po petih letih zakona me je sinoči prvič peljal ven iz hiše."
- "Ali ti je bilo lepo?"
- "Morda bi mi bilo, če nam ne bi hiša gorela..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ma ne, @jures je šel na travnik, da se je izognil kamenčku, ki ga jaz iz BTjke sploh videl nisem. A je bil nekdo pred al pa za njim z neko oranžno miato, ki je potem nasedel na tisti kamenček?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Lepa razgledna točka. Se boste spustili z avti proti Dolenji Trebuši? Tam se je na 1. MPL ... ... ... Kdo se je že z miato naslonil na @Baby Viper miato? Tisti, ki je potem "drobil kamenje" po dolini?

Ooo, kje so tista leta...

Kakorkoli, pomahajte malo proti jugo-zahodu, kakšnih 5 km. Mene žal danes ni doma, sem v Gorici, drugače bi vas prišel pozdravit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dedek mi je pravil, da je videl Titanik in da je vedel, da bo potonil.

Začel je opozarjati ljudi, toda nihče ga ni hotel poslušati.

Še nekajkrat jih je opozoril, potem so ga pa vrgli iz kina...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Zdravnik: "Kakšen libido imate?"
Pacientka: "Libi ... kaj?"
Doktor: "Kakšno željo po seksu imate?"
Pacientka: "Aja, to? Dobro, dajte na hitro, ker me mož čaka v avtu..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 55 minutami je Bini napisal:

Kaj ga še nisi prodaw? 🤔

Ne, sem zmanjšal proizvodnjo in ga nimam več za prodajo. Samo še "za lastne potrebe":

- 50 do 55 kg za nas

- 10 kg za sestro

- 10 kg za ženino sestro

- 5 do 10 kg za darila "dobrotnikom"

To pa zato, ker je skoraj vsak, ki je prišel na dvorišče, najprej vprašal, koliko dam popusta, potem šele, koliko je sploh cena. In pa malo prevečkrat sem slišal stavek: "Ja, v Lidlu ga dobim pa za ... ... ..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Pri nas se v ustavljenih vozilih najdejo starejše osebe z zdravstvenimi težavami. 

V Ljubljani pa ustreljene...

WWW.24UR.COM

Policisti so bili obveščeni, da je na Poti za Brdom vozilo, ki ovira promet, v njem pa je najdena neodzivna oseba. Po prvih podatkih je ugotovljeno, da je moški umrl zaradi poškodb s strelnim orožjem. Identiteta umrle...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi pa poklicni vozniki jamrajo, da na starih tovornjakih so bila stekla "doživljenjska" in je prej tovornjak strohnel, kot pa da je šipa počila.

pri novih tovornjakih pa menjajo stekla pred vsakim tehničnim pregledom, ker enostavno pokajo. Najmanjši kamenček, in šipa ima črto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.