'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Poslušal sem jo. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal da sem ji, da sem se vključil v padalski klub.
Hitro je vzkipela:
- "Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?"
Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla:
- "Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub..."
- "Aja?! Kaj pa naj zdaj?! Podpisal sem za pet skokov na teden..."
Danes nekaj delam od doma. Usedem se na kavč, vzamem prenosni računalnik v naročje in delam. Pa pride do neke zmede in odložim prenosni računalnik na tla. Žena pa ga je zamenjala s tehtnico in stopila nanj.
V domu ostarelih..
- "Pepi!"
- "Kaj je, Jože?"
- "Si že slišal za novico?"
- "Kaj, kaj se je zgodilo?"
- "Pa Micka Štajerska je na smrtni postelji."
- "O ti boga, potem pa moram hitro do nje!"
- "Zakaj hitro?"
- "Hja, nekoč mi je rekla, da bom jaz zadnji, kateremu bi ona dala..."
- "Moram se pritožiti čez svojega moža. Pomisli, po petih letih zakona me je sinoči prvič peljal ven iz hiše."
- "Ali ti je bilo lepo?"
- "Morda bi mi bilo, če nam ne bi hiša gorela..."
Ma ne, @jures je šel na travnik, da se je izognil kamenčku, ki ga jaz iz BTjke sploh videl nisem. A je bil nekdo pred al pa za njim z neko oranžno miato, ki je potem nasedel na tisti kamenček?
Lepa razgledna točka. Se boste spustili z avti proti Dolenji Trebuši? Tam se je na 1. MPL ... ... ... Kdo se je že z miato naslonil na @Baby Viper miato? Tisti, ki je potem "drobil kamenje" po dolini?
Ooo, kje so tista leta...
Kakorkoli, pomahajte malo proti jugo-zahodu, kakšnih 5 km. Mene žal danes ni doma, sem v Gorici, drugače bi vas prišel pozdravit...
Sm kmet an s hribu doma, pei bi mu za tamestne en uprašane: kolk smo mi za cajtm?
Berem tukaj, da so bili sinoči trije potresi v roku 17 minut in v članku se sprašujejo, zakaj jih ni nihče posvaril. Odgovor gre nekako v smislu, da se tega ne da.
Zdravnik: "Kakšen libido imate?"
Pacientka: "Libi ... kaj?"
Doktor: "Kakšno željo po seksu imate?"
Pacientka: "Aja, to? Dobro, dajte na hitro, ker me mož čaka v avtu..."
Ne, sem zmanjšal proizvodnjo in ga nimam več za prodajo. Samo še "za lastne potrebe":
- 50 do 55 kg za nas
- 10 kg za sestro
- 10 kg za ženino sestro
- 5 do 10 kg za darila "dobrotnikom"
To pa zato, ker je skoraj vsak, ki je prišel na dvorišče, najprej vprašal, koliko dam popusta, potem šele, koliko je sploh cena. In pa malo prevečkrat sem slišal stavek: "Ja, v Lidlu ga dobim pa za ... ... ..."
Policisti so bili obveščeni, da je na Poti za Brdom vozilo, ki ovira promet, v njem pa je najdena neodzivna oseba. Po prvih podatkih je ugotovljeno, da je moški umrl zaradi poškodb s strelnim orožjem. Identiteta umrle...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Poslušal sem jo. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal da sem ji, da sem se vključil v padalski klub.
Hitro je vzkipela:
- "Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?"
Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla:
- "Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub..."
- "Aja?! Kaj pa naj zdaj?! Podpisal sem za pet skokov na teden..."
Nakar je omedlela …
Povezava za deljenje
Deli na druge strani