Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mazda 6 karavan je ze ja...

pri gami jih majo kar nekaj..

Kak?na se ti pa zdi v ?ivo? Na sliki je kar lepa, vsaj meni...

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

@Mally,..kako rata povozt ma?ko v naselju,..?e ti sko? 2m pred avto, ti tud bremzanje n? ne pomaga,..tud ?e pele? 50 na uro :(

zadn? mi je sko?ila pred avto,..in sm ?la 50 na uro,..pa nism mela niti cajta zabremzat,..se ma tista ?rna mucka zahvalt za svoj ?ivljenje samo hitrim ta?kam :ne vem:

Jaz sem do sedaj, v vseh letih, povozil samo eno mucko in to pono?i... Tudi videl nisem, da mi je sko?ila pod avto, kaj ?ele, da bi lahko zabremzal...

Imam pa v?asih ob?utek, kot da bi ma?ke dobesedno delale samomor... Pri vseh mo?nostih, ki jih imajo, ti ste?ejo/sko?ijo direktno pod kolesa :ne vem: :whatever:

Prav zato je noga avtomati?no na bremzi, ko zagledam kak?no ma?ko... (to velja tako za 4 kot tudi 2 no?ne... :hohoho: ) Ma nisem mogel, da ne bi... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

?e malo heca... :hohoho::hohoho:

Ni? ne bo, mi ne dovoli nalo?it film?ka, grrrrrrr!!! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Ne, saj ni panike, mnenja vedno so in bodo razli?na. Sem pozorno prebral vajine poste in pravzaprav nista tako dale? narazen s svojimi mnenji. Oba imata rada ?ivali, to je najbolj pomembno :bravo: . Tudi sam sem v dilemi glede povedanega... Popolnoma razumem pogled na zadevo, ki ga je opisala Wildcat in se z njo absolutno strinjam. ?e se ?e vtikamo v svet drugih bitij se moramo odgovorno in premi?ljeno. In ?e poskrbimo, da je muck manj, s tem poskrbimo tudi za to, da je manj ?alostnih in krutih zgodb... Dilema je samo, ali imamo ljudje pravico toliko posegati v ?ivljenje ?ivali... Sam sem sicer mnenja, da v tem primeru cilj opravi?uje sredstvo, pa vseeno...

Kakorkoli ?e, na?a muca (muc) bo ustrezno oskrbljen(a), ker je v okolici ?e nekaj ma?k, tako da drugega ne preostane... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Jeee :jupiii:

Sem dala poizvedbo naprej ma?karcam. Bomo ?e na?li eno tako tapravo :bravo:

:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Na?a bo pa lahko tudi ?isto "navadna", va?no da bo "prava mucica" :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa kje si tega najdu <_<

Ja na ?tartni listi sem ga zasledil... :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

A Pandico si gledal :D Ja ta je k nam pri?la :P

Nam je bila vsem v?e?... :( Zakaj pa nimamo nobenga smejkota k solzice to?i????? Admin!!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

ammma mmmm kaj si pa lubosumna -eto ?e zate :rozico:

saj jih mam ?e dost ro?ic :D

drga? mam pa v slu?bi veliko dela ki se mu pravi NE

Pa dejta mi nehat ma?jo temo smetit!!! MIJAAAUUUUUUU!!!! GRRRRRRRR!!! :angry::angry::angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Eh, tole je pa kr neki :rolleyes: N? verjet tega.

Grem pobrskat, kdo ima kak?no tak?no muco zate :)

?e sem lahko enga mucka na bmw forum oddala, bom pa menda ja ?e kak?nega na Mazdinga :hohoho:

Sem v?eraj v enem zaveti??u preko neta tako lu?no me?anko na?el, med navadno in siamko, potem pa zve?er pokli?em in mi prijazna gospa razlo?i, da so jo ravno popoldne oddali v CE, grrrrrrrr!!! :angry::(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

kako mor?-ne more bit NE sme bit scrtlan ma?k ker,kako pa bo zbe?al ko ga za?ne lovit medved ali lisica??

More bit divji,odpulen al pa mora imet narejen osnovni te?aj samoobrambe,minimalne dose?ke z uporabo oro?ja in pa dovoljenje za pi?tolo!!!! :hohoho:

A ne, na?(a) bo scrkljana!!! :danzoman::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Boj?, kva ne pove? :blink:

Muck je kolikor ?e?, jaz sem sicer ravno svoje vse oddala, ti bom pa seveda pomagala poiskat kak?nega za vas :bravo:

Mam pa trenutno 2 ?ist divja v oskrbi :ouje: prava tigra :D ampak saj bo ;)

Povej mi, kake ?elje imate glede ma?ke? Barva, starost, kako/kje bi ?ivela?

Naj omenim, da osebno oddajam le za notranje bivanje, razen v redkih preverjenih primerih, ko je zunanje okolje zadosti varno, da se ma?a potepa naokoli ( stran od cest, ni? neprijaznih sosedov, potepu?kih psov,... itn) Pogoj je tudi obvezna sterilizacija oz. kastracija, druga?e bi bil ves na? trud, na?e delo zamanj.

Boj? bo muco dobil :jupiii:

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa kje se ti skriva???? :jupiii:

Muca bo prete?no zunaj, na Rakitni, v lepi naravi in nimamo ni? tak?nih primerov, ki jih ti omenja?. Sterilizacija oz. kastracija (odvisno kaj bi bilo) se razume. Kak?nih posebnih zahtev ni... Jasno pa je, da bo morala bit na?a najlep?a, najbol cuker, scrkljana, sr?kana, prijazna, skratka oh in sploh. Mi pa svetujejo, da naj vzamemo raje mladi?ka in kak?no spomladanko, teh pa ?e ni... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

:hohoho::hohoho:

sm mislu da bo? napisal da smo hitrej?i od konja,pol pa kon ustavi -mi pa v steno al pa s ceste :hohoho:

K sva ?e glih pr tej temi... Pa dej temu tvojmu ma?ku re? nej ?e tega pti?a ujame no... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

js predlagam test, da vidmo ?e ga ujame :D

Mogo?e bi ga pa lohk podkupu... :ne vem: :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

HEHE on hiter si se upra?al da si ti morda po?asen :D:hohoho:

Sej ve? kak?ni smo medoti. Ko za?tartamo smo hitrej?i od konja, potem pa hitrost rapidno pade... Ampak vztrajni pa smo... Ko se pa ustavmo, se pustimo pa pedenat, ampak to je ?e druga tema :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Boj?... jaz imam enga mucka/muco, ki mu je ime Ferrari. ?al je pol divji in tako hiter (zato tako ime :P ), da ga ?al ne morem ujeti. :(

?koda...Potem ga tudi mi ne bi mogli po rokah vle?t in crkljat... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz moram pa pohvalit na?ega Klopkota!!! :jupiii:

Zadnji? mi je v ve?ernem in ni? kaj prijaznem vremenu 1,2,3 zamenjal LEDice in popravil elektri?ni vti? od v?igalnika!!! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

za Ferrari seveda. Halo?

Mislil sem bolj na voznika... Bo verjetno kar Massa. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V nedeljo bom vstal, si skuhal kavo, sedaj mi naj pa nekdo pove za koga naj navijam... :ne vem: Nekako mi ni nih?e prav blizu, je pa bedno gledat dirko, ?e nima? "enega svojega"... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.