jaz sem za odgovor C ampak pazi na nekaj,globino vgradnje samega zvo?nika ?e ma velko ko?aro potem mislim da bo 10 cm premalo globine.
10cm je med original podnom in okroglim pokrovom....prostor za woofer pa je vsaj 30cm globok...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sicer sem sam naredil ?e veliko zadevc za avto, a me zanima mnenje.
Tole je moj prtlja?nik:
1. Original podenj
2. Pokrov odprtine za rezervno gumo
3. krama v prostoru za gumo - ki je oble?ena - v njej je stiroporosta posoda
Med 1. in 2. je cca 10 cm vi?inskega prostora - idealno
Dodal bom se en bas - verjetno nekaj takega
http://www.mimovrste.com/artikel/134003562...w-1000#pictures
s poja?alom.
Vpra?anje - mnenje
kaj je bolje:
A - zvo?nik vgraditi direktno v ta plasti?en podenj/okrogli pokrov in vanj se kako bas refleks cev, s tem gre malo izgub v podenj avta ampak uiti ne more, ker je dobro izolirano s stiroporjem....
B - Narediti samo okrogel pokrov iz ravnega lesa, ki se bo vsedel na stiroporast del, pritrjen s srednjim vijakom in v pokrov dati zvo?nik
C - narediti novo ovalno ohi?je iz lesa s pokrovom in zamenjati tudi stiroporasti del
Plac je sicer tudi na desnem ali levem boku na snemljivih vratcih, a se nagibam da imam prtljaznik 100% funkcionalen, ker vozim vse zivo, in ne bi rad da kaj prileti v membrano
Moje vpra?anje je usmerjeno predvsem v izkoristek in kvaliteto basa
Thanks
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes prvi? gledam nogometni studio na RTV - a so teli voditelji pod gasom, al kuga???
Angle?em ?teje samo zmaga...........
Mislim da imamo ve? ?ans z Al?irci
Ker ?e zmagajo Al?irovci pol je lestvica ENG 5, SLO 4, ALZ 4, ZDA 2
Se potem gleda medsebojna zmaga SLO - ALZ ali gol razlika?? Sicer je dosti da ZDA ALZ remizirajo....
Ne bodo. ker ne prena?ajo tekem, ?e le zmagajo objavijo posnetek, v katerem je izrezan ves del z reklamami, ob?instvom in tako naprej...
Pi*** kje ?ivijo reve?i
Odvisno je samo kako bojo oni zaznaval kdaj bo? pri?el na AC in kako mora potem oddajat signal.
Ne bo samo avtocesta pla?evalo se bo vse - uporaba cest.....tudi cesta rezervirana za avtomobile. S tem da bo verjetno (sanja svinja kukuruz) ukinjena cestnina ob registraciji....
tudi tunelnine itd....vsak korak, ampak tu je ?e vpra?anje osebne identitete, saj se ne bo? mogel nikamor, ne da te spremljajo
popolno popoldne
Pozabil, da je cilj dirke po Sloveniji to?no tam kjer pre?kam glavno cesto danes, cesta ?ez Pirni?e je zaprta...
potem ko sem se skobacal do doma, sem hotel z mulci pe? na cilj, pa se je vscalo, ni? gremo v Lumpija - nas na Jeprci dobi to?a.....
:ne vem:
Lep znesek, jest mislim da bo? ?e pod 2000 eur pri?el, tja do septrembra oktobra ima? skoraj mir z gretjem.
Pa mamo skoz toplo in od jutra do ve?era kro?enje tople vode, ni to gorenjska varianta
?ivela Toplotna ?rpalka!!!
obra?un 1.12.2009 - 31.5.2010 pol leta 1084? porabljenega ?troma, to vklju?uje vse, gretje, klime, bojler, lu?i, pranje (ki je pri nas dnevno) itd alles inclusive
Torej ra?unam na 2.000? letno za vse, to je manj kot pa ena cisterna olja ali plina
Finale srbske ko?arke... 3 na 3
Seveda zaradi tega, balkan je balkan
http://www.youtube.com/watch?v=7SkeAyRACcs...player_embedded
Do sedaj sem gledal 1 tekmo in o?itno mi ni ?al.........
Men so pa kul, na morju grejo vsi komarji k nemcem......
Ko pospe?im nad 100 km/h se zemljevid tako oddalji, da vidim od hrva?ke, slovenije in avstrije. Seveda ko se vozim po sloveniji recimo po MAriboru. ?e ga zoomiram 3 krat ali 4 krat je dobro in se prilagaja v dveh nivojih ko vozi? po?asi ali mora? zaviti pribli?a, ko si nad 100 oddalji.
Ampak vsako krat ko ga pa na novo pri?gem pa je ista pesem (SLO, CRO in A).
nastavitve?
modem -> router -> ra?unalnik
problem je v tem samo da priklopim kabl za internet se mi sesuje racunalnik (zamrzne slika) monitor gre na spanje in potem je treba ponovno zagnat ?katlo in to ho?e naredit v safe mode ..
torej ti bi po moje moral priklopiti modem v router na port za DSL in ra?unalnik na ethernet od routerja ?e se ?e spomnim sploh teh zadev...:)
?e pa priklaplja? kabel direktno iz modema na pc se ti paloh sesuje ja...
Samo ?e povej ali ima? ti kabelski internet za tako konfiguracijo?
Ta tvoj stavek mi ne gre v glavo:
ko pa dam kabl za modem noter se mi pa ra?unalnik obesi oz ga zazene v varnem na?inu
Napisano
samo sojenje je pa ko III SNL....rokomet, boks, pa ni? ne piskajo favlov ki jih delajo 'favoriti'
Povezava za deljenje
Deli na druge strani