a modem se uporabljas?bom kar tukaj vpra?al
kaj bi bilo mozno narobe .. sformatiral diske na nowo nalo?il XP-je vse potrebne drajverje itd scene dal gor ...
ko pa dam kabl za modem noter se mi pa ra?unalnik obesi oz ga zazene v varnem na?inu .. druga?e pa dela normalno ..
:S

najdi zadnje driverje za ta modem, pa poglej ce je v biosu enejblan
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ko smo ?e pri tablicah, prvi? me na meji niso postran gledal s CIGI, ker je policaj samo mahal za roko in s ?udnim pogledom nazaj mrmral saker, saker...koga je pa to...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Safari
ze blo tle, sam treba se enkrat
Priznam da me mi je ?al da nisem ujel referenduma, ker me je premamil sonce...., ampak izid ugoden.
Mimo je super vikend s ?evapi, kopanjem, dru?enjem in fu?anjem.
Glavna poanta pa je da je celotna dru?ba sklenila (-1 ?lan), da ja ?as da Ajvar naredi ?ivljenski korak in sicer:
- se ostri?e
- malo jogginga (to je predlagala sopotnica)
- kupi karavana
- z navorom
- dodamo eno lepo Thule trugo za na karavana
in za?ne delati na dru?ini
Potem mu manjka samo ?e pes.
Pri tem je najbolj zanimivo to, predvsem pa v poduk vsakemu, ki seda za volan alkoholiziran. Kljub temu, da je un divjal s 140+km/h in da tega ne bi nih?e predvidel je bil sokriv tudi drugi voznik, ki ni kr?il CPP ampak je bil za volanom alkoholiziran, kar takoj pomeni sokrivdo.
A so dobili premal ali preve? kazni ne bom sodil, ker ?e nekaj let v zaporu je precej huda kazen... pomisli le kako dolgo je to obdobje, ?e bi se sam zna?el v taki situaciji... kako bi se ti ?ivljenje spremenilo. To niso samo ta tri leta, to so nato ?e leta, ko se spet privaja? nazaj v ?ivljenje. Sam sem do?ivel nekaj podobnega, ko me je biv?a dr?ava "kaznovala" z letom dni voja??ine. Po letu dni sem bil ?ist zme?an, ko sem ponovno za?ivel civilno ?ivljenje pa to ?e zdale? ni bilo podobno zaporu. Da bi moral 3x toliko... ne vem, po moje bi se mi zme?alo.
To ima? prav, a se bojim da te tri leta nih?e ne odsedi.
?e damo velecenjeno primerjavo s tujino - v Franciji voznja pod vplivom alkohola zapor in odvzem vozniskega, povzro?itev nesre?e brez huj?ih po?kod z alkotom - 2 leti in izpit, s smrtjo pa minimum 6 let + izpit....
UK
here are four offences relating to causing death by driving. These are:
Causing death by dangerous driving
Causing death by careless driving when under the influence of drink or drugs or having failed to provide a specimen for analysis without reasonable excuse
Causing death by careless or inconsiderate driving
Causing death by driving while unlicensed, disqualified or uninsured
These offences carry serious penalties, including maximum terms of imprisonment of 14 years and minimums of 2 years, and unlimited fines.
sicer je pa v Franciji eno od pravil ki je ve? kot scarry - prednost imajo vozila, ki se vklju?ujejo na avtocesto....
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/nesreca-...a-zapora/231501
3 leta za 3 ?ivljenja....premalo ?e mene vpra?a?. Potem je bolje nekoga ki ga ho?e? likvidirati povoziti z avtom in ups nesre?a...
Ne me basat... a tolk to vpliva? Sej ga nisi prelepil pa svetloba nanj pada iz vseh strani - kr ne morem verjet, da je tolk ob?utljivo.
Zgornji del ?ipe je ?e zelen rob povrhu...tako da se pozna
ta ?rn je za de?, un mali na notranjem ogledalu pa za svetlobo
jaz pa gledam ko bik kaj se mi coming home vzge za bajto v senci pri belem dnevu
Jutri bom moral zgleda na DARS povpra?at ?e je mo?na zamenjava z ra?unom.....
Moram pa pohvalit to kar kurcamo pri mazdi - elektronko in lu?i
lu?i so povezane s senzorjem svetlobe tako kot treba
POZICIJA 0 - ne dela ni?....
pozicija auto - senzor preklapla osvetlitev armature in lu?i, vendar stalno ?ez dan (ko zazna svetlobo vklopi 30% na H7 - dolgih lu?eh....ko zazna mrak ali temo preklopi na zasen?ene 100%)
pozicija park - samo parkirne
pozicija zasen?ene - parkirne in zasen?ene
pa to sploh ?e ni vse
ko senzor zazna mrak ali temo se vklopi coming/leaving home - se pravi takrat ko je treba
coming home
ko ugasne? avto, da? lu?i na 0, se ob odprtju voznikovih vrat vzgejo meglenke in osvetlitev avta do 60 sec oz ko zaklenes avto
leaving home
enako ko odklenes avto do takrat ko odpres voznikova vrata
zelo prakti?no kjer ni osvetlitve in tudi gara?ne hi?e
In najbolje - vse se da sprogramirati PO ?ELJI!
no jaz se bom hvalil, da sem bil na jugu albanije in se kopal v res hudo lepih plazah in morju
zdaj pa prava pohvala: mercedes a160 cdi (od punce avto): tankal 38l, naredil cca. 900km, kar pride dobrih 4 litre povprecne porabe (!!!???) ce to ni mal pol ne vem...
ce bi bla skoz normalna cesta bi padla se pod 4...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani