Jebe? stabilizator, ?e tega dol vzem, bo? vidu kolk volvo bolj leti ko je malo olaj?an.
Samo res, taka vo?nja je najbr? zelo nostalgi?na. V ovinku je najbr? podoben ob?utek kot pri katrci ali pa spa?ku - ?e si malo hitrej?i, mora? zapret ogledalo, da ne drsa po tleh...
Ja, to so bili ?asi, ko so dirkali pravi ma?ki. Ja, se spomnim Monaka leta 2001. A kdo mogo?e prepozna tega legendarnega dirka?a iz uli?ne dirke po Monaku?
Ja, je pa ?e takrat bil zelo napreden in je napovedoval smer, v katero bo F1 ?la: poganja ga 0,9 litrski benskinski motor...
V ?oli so mularijo u?ili, kako so nekateri odpadki koristni, med drugim tudi steklo in da je staro steklo koristna surovina za novo in tako naprej. in so pokovci na ?oli zbrali 150 kg starega stekla - ve?inoma kozarci od marmelad, kislih kumaric in podobno. In so mene prosili, ?e odpeljem na Dinos. Tam so me pa trapasto gledali, ker tega sploh ne odkupujejo: "Ja, gospod, steklo pa ni nobena surovina, to gre v kanto." Edino, kjer so ga vzeli, je bil Center za ravnanje z odpadki, kamor sem lahko odvrgel 150 kg stekla na posebno deponijo, namenjeno temu. In potem sem dvignil 30? in nesel tem pokovcem, ker so se toliko trudili, pa mi ni dalo, da bi jim rekel, da za brez veze...
Mar bi jim ?e v ?oli povedali, da je sicer koristna surovina, ampak pri nas to vse gre na deponijo, ne pa da jih filajo z ne?im, kar v praksi ne obstaja...
Odtrgalo mikrojermen pri dreka?ki vo?nji, ?e bi ga ?gal bi razumel.
Odtrgalo pa tako da ga je razpolovilo po obodu in sta nastla 2 enaka obro?a, vse bi bilo ok ?e nebi ven zmetalo vrvic ki so v jermenu.
Nekaj podobnega se je zgodilo tudi pri nas v bolnici na diesel agregatu med testnim zagonom. Pa nam je serviser razlagal, da to nastane, ?e med delovanjem kak?en kamen?ek prileti noter. Dobro, pri avtu recimo teoreti?no da bi bilo mo?no, pri agregatu, ki je zaprt v hali, pa malo te?je. A mi je serviser potem kazal nekak?en odtis kot neka luknjica v jermenici med dvema grebenoma. Pa jo ni na?el po naklju?ju ampak jo je namerno iskal. Da je popilil robove, da ne bi novi jermen trgalo. In zadeva je nato res lepo delovala ?e naprej (in ?e danes je ta jermen gor). In ves ?as me matra firbec, a me je mo?akar nafarbal ali je res kaj na tem... Ima? ti kak?no idejo, zakaj je to ratalo? In ali je njegova razlaga utemeljena?
Se s temi zgodbami sre?ujem vsakodnevno. In se mi zdi, da bi si to morali ogledati vsi.
Dogodek, ki je tu bolj na koncu posnetka, je nekaj vsakdanjega in bi jih morali ve? pokazati. Predvsem v avto?olah. In mogo?e poleg obveznega usposabljanja na poligonu v Vranskem bi morali uvest tudi trening varnega in zadovoljivega umikanja.
Glej sorry... ma res mi dol visi a me das na ignore sam ne omenjaj me ve? v tvojih postih... a bo ?lo al je tud to preve? zahtevna naloga.
Najprej me un Vid, ki misli, da je Jemes Bond v svoje poste notri vla?i in po nemarnem omenja pol pa ?e ti... ma glej vse ima po?as neko mejo tolerance. Ti se ne strinja? z mano jaz pa ne s tabo in sva si bot - OK?
Govorimo pa o temi in ne o uporabnikih foruma.
Glej, glej. Po nemarnem omenjam? Ko ti pi?e?, da so svete knjige katerekoli vere pravljice in da je Bog katerekoli vere nami?ljeni prijatelj, naj pa verniki katerekoli vere to tolerirajo? Kakorkoli, kon?no si dojel: vse ima neko mejo tolerance. In ne bo? verjel, glede tega se pa strinjava. In ti pazi na to mejo, ko bo? ti pisal, jaz pa tudi, pa sva si res bot - OK?
Ker je tam omejitev 60 in kri?i??e, pa velikokrat policaji z radarjem... Za tem pa podvoz pod ?elezni?ko progo in nepregleden ovinek v desno. Potem pa spet kri?i??e...
Al pa ?e bi te imel jajca pa se ne bi skrival za "ignor user", ?e si se me spet za?elel zajebavat. Pa pizda najprej me da na ignor pol mu pa dolgcajt rata me pa provocira.
?
No, glede na to izjavo (pa ?e kak?ne prej) se ne ?udim, ?e te dajejo na "ignor user"...
Me zanima, ?e jim je tudi Boss ?el tja povedat, da je Alah nami?ljeni prijatelj in da je Koran pravljica. Pravzaprav, ?e sem iskren, me niti ne zanima...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni ravno MORS, je pa blizu:
http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/05/policijska_odsluzena_vozila_drazba.aspx
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani