Če hočeš prehiteti nekoga, ki vozi 130/ uro moraš voziti hitreje. Čisto enostavno. In ta, ki vozi 130/ uro se mora nemudoma umakniti iz prehitevalnem pasu. ... ... ... ... ...
A si ti celo življenje BMWja vozil?
Mislim, sliši se že tako... Sicer je zakonska omejitev 130 km/h in ostali smejo vozit toliko. Ti pa, da jih prehitiš, MORAŠ voziti hitreje. In pa vsak, ki se znajde na prehitevalnem pasu, se mora nemudoma umaknit...
Nekdo na tem forumu je nekoč pisal, da kakšni divjaki smo Slovenci in da Italijani pa lepo zgledno vozijo. Kot berem, ja, očitno je res tako.
Imam pa eno vprašanje zate, če ni ravno strogo varovana vojaška skrivnost: glede na to, da si v penziji - in kam se ti tako mudi? Mislim, kar je res, je res - tako velika pa Slovenija ni, da bi ti vozniška pretekla še preden prevoziš od Kopra do Madžarske meje in nazaj...
Itak so na levem pasu kamioni in ko se oni lotijo prehitevanja je to never ending story. Vrže se ven pri 110/uro in potem se tako vozi dva kilometra, da prehiti kamion,ki vozi 100/uro. ... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
In koliko imajo po novem omejitev tovornjaki? Ko sem jaz delal izpit, je veljalo, da morajo tovorna vozila imeti omejevalec hitrosti pri 95 km/h, kar pomeni, da hitreje ne morejo iti. Zdaj pa berem, da se pri 110 km/h vrže na prehitevalni pas...
No, tudi naši so cvetke. Model z teslo prehiteva z 130/ uro in se nato vozi kar naprej po prehitevalnem pasu. Mi hitrejši pa v koloni za njim.
... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
Sm kmet an s hribu doma, pa nism lih na tekočem s spremembami cestno prometnih predpisov. Koliko je po novem omejitev hitrosti na avtocesti? Da ne bom za brezveze vozil počasneje, kot se sme samo zato, ker nisem seznanjen s spremembam...
Znanec je prebarval svojega BMWja. Od kar ga je prebarval, pešci ne stopijo s pločnika na cesto niti, če se on ustavi pred pešnim prehodom, kaj šele, če se še vozi...
Je bila žena sitna, ker mora peglat. Pa sem se ponudil, da ji v likalnik nalijem destilirano vodo. Sem šel in namesto destilirane vode nalil notri domači šnops.
Po pol ure peglanja je bila tako dobre volje, da je začela prepevat...
Norvežan se je za las rešil, ko je v fjordu tik pred njegovo hišo davi nasedla 135-metrska kontejnerska ladja. Moški je kljub hrupu nesrečo prespal, zbudil ga je šele zaskrbljen sosed. Ladja NCL Salten je iz še...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma, glej, ne bom komentiral...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani