Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 21 minutami je Boss napisal:

Ne vem a ti kupiš SUV-a samo zato, da se lažje not vsedeš? Višina vozila s preglednostjo nima neke hude veze, varnost še manj. 

Res je, avto se vozi od znotraj, ampak vseeno je ogromna razlika, da ko prideš na parkirišče in te pogled na svoj avto razveseli (6ka recimo še vedno nekako izstopa), al prideš in samo razmišljaš, da se čim prej, sicer komotno, not vsedeš. Jaz nisem še tolk star niti se ne počutim starega, da bi moral iskat neke visoke zadeve pa naj bo to SUV, enoprostorc, potniški kombi al pa poltovornjak.

Žal, pa sorry @Jest, CX-60 je avto, ki ga zaznam le in samo toliko, da je Mazda, vse ostalo me pa pusti mrtvo hladnega in to opažajo mnogi potencialni kupci, tako da pospešujejo prodajo s tem, da so znižali ceno za neverjetnih 7-10k€. Res Mazdi mora it za nohte al pa so bili preveč požrešni in so mislili, da ker je SUV, da se bo prodajal sam od sebe.

O višini sem govoril ne o starosti.... 😁 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je goB napisal:

Nisem zasledil, če je bila kje zgoraj kakšna primerjava med CX-30 in M3, varnejša verjetno ni letelo na to primerjavo ?

Mazda 3 je pa seveda še boljša izbira, če ima nekdo rajši nižji avto, manjšo porabo, dober dizajn, je še bolj ekološki...

Sem imel prejšnjo 3ko in je bila odlična a sedaj mi je daljši avto bz.... 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 15 minutami je godlike napisal:

Zakaj pa?

Ker je težji in ima višje težišče in slabšo lego?

Jaz ne vidim razloga, da bi bila CX-30 varnejša od M3.

To pa sigurno ni neke razlike. Za CX60 bi pa rekel da je glede na Škodo a to ni glavni razlog za kar je pač 60tka boljša izbira, tudi sama znamka nekaj odtehta.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 minuto je goB napisal:

Mogoče je pa tudi zato vseeno opcija Mazda (pa vsakega zgubljenega Mazdaša je škoda, pa ne Škoda 😉).

Npr. CX30, ni problem z izbiro, dober kompromis za vse, pa še ekološka je menda, razen če je res problem dolžina 😁. Čeprav včasih smo vozili 3,3m dolge fičeke, CX30 je pa celo 4,4m, 1,1m daljši :vesel:

Točo tako, za tovorni avto, če rabiš veliko prostora je pa vsak dober, tudi Škoda.... 😁 

Ne razumem pa najbolj @Boss-a, ko ni med manjšimi po "višini", da ne mara SUV a, ki je bolj kamot, varnejši, preglednejši in navsezadnje vstopi se v njega človeško:nevem:

CX 60 bi bila njegova najboljša izbira, čeprav si sam tega ne prizna. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 34 minutami je Boss napisal:

Sem iskal v ponudbi pa nimajo... se prav še en minus. Ehh. 😢

Mogoče pa se dobi od kake stare Škode pa bo.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Na račun teh se je pa povečalo število vse več in bolj bogatih..... :nevem:

Potrebno bo obdalčit te in bo vsega dovolj... 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

SportLine bi bil, da ni tega kičastega kroma, pa še trikraki volan in sportni sedeži... v živo zgleda še bistveno bolj prepričljivo. Tale siva barva je precej zanimiva

image.png

image.png

Lep avto a zavesce pogrešam, to je škoda ponavadi imela..... 😁 😉 

Hec, da nebo pomote😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Hja od tega, da sem se na gada usedel, pa do tega, da sem šel na 15 urni marš v ganc novih čevljih. Zadnje tri kilometre navzdol sem moral hodit ritensko. Pa 1x sva pozabila vodo s sabo po vročini cel dan pa iskat potočke. Ampak važn, da je mel fotr 25m debele vrvi v ruzaku in ta težek rešpetlin pa samo treking sva se šla nobenih plezelnih podvigov. 

Oh ja... če se ti po vsem tem ne zagravža celodnevna hoja po hribih, pol moraš bit kr velik mazohista.

Saj ne rabiš, če ti ni.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Slivka napisal:

Danes bil na svojem servisu tudi FucksWagen.

Vzmet naj ne bi bila nič problematična, ker samo drži zajlo od ročne, da se ne obesi prenizko pa bi jo lahko s čim "zakljuknil" in odtrgal.

Da pa olje kaplja od njega, je pa odgovor: "Ja, gospod, pa saj ima že 75.000 km, kaj bi pa radi, saj bo kmalu zvozil svoje in bo čas za novega..."

Ja, @Boss, tudi jaz sem bil danes stuširan. S hudo mrzlo prho...

Ja, če koga zanima cena servisa: olje motorja, oljni filter in filter kabine: 325€.

Si jim kaj lopato pokazal..... :whatever:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Sem, kot mladostnik in me je fotr tolk po hribih gnal na 12-16 urne ture, da se mi je vse skupaj zagravžalo do amena. Lahko še kakšno tako anekdoto povem, kako je to zgledalo.

Bogi fotr.... 😁 🫣 😉 

😁 🫣 😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Dobro jutro, ena počitniška 

IMG_5333.jpeg

Prava bosanska, samo sladkorček ti še fali... 👍 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Mel danes turnejo po salonih Škoda in bil precej razočaran. Superba dobesedno skrivajo in edini, od 5 salonov, ki sem jih obiskal, ga je imel le salon AH Klemenčič.

Vsi so se izgovarjali na uvoznika, ki bolj sili SUV-e. Ja celo Octavia, ki je najbolj prodajan model je bila le v treh salonih. Potem bodo pa modele ukinjal tako kot večinoma drugi proizvajalci, češ da se ne prodajajo. Kako pa naj se prodajajo, če se ne moreš niti not vsest.

Pol pa pride naslednji šok - ja če človek misli dat 50+k€ testnega avta pa nima nihče, je verjetnost nakupa dejansko zmanjšana na minimum. Da bom lahko sploh motor sprobal, bom moral to naredit v Kodiaku. Sam to ne bo pravi filing. 

Mislim, pred 7 leti sem brez težav dobil na test, bencinsko Mazdo 6, pa dizelsko pa še 2.5 bi lahko v nekem drugem salonu sprobal. 

A zdaj smo pa takole prišli v stilu "hurry up and buy", ko mi celo prodajalec razlaga, da več kot v salonu prodajo po spletu. WTF, folku se ne da niti v salon pridet al kako?

Ja tole je bil kr hladen tuš danes, pa ne zarad dežja. Ma ne vem, mogoče se bom pa tolk ohladu, da ne kupim nič.  :whatever:

Boš moral pozabit na Čeha..... :nevem:

Ali pa Passata z enakim motorjem sprobat. 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 10 urami je Slivka napisal:

Bemtiš...

Jaz sem za dan zaljubljenih bil zaljubljen. Zdaj bom pa s strahom čakal dan mrtvih...

Do NOVEMBRA še uživaj..... 😂 🤣 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 10 urami je Slivka napisal:

A to misliš take, kot se jih prav pred tem mostom vidi na sliki?

https://www.delo.si/novice/slovenija/solkan-zelezniski-most-nesreca-avtobus

Pa kaj, če malo poropota po strehi, stisneš gas in pelješ naprej. Samo pazit moraš, da te policaj ne dobi, ker ti napiše kazen...

2780999.width-660.format-webp.webp

Ne, zgornja mora bit 1 m nižje... 😁 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Po moje se športa ne moreš nasititi. 

Razen,če ti zdravje ne dopušča več.

Ja, če si za šport drugače pa imaš tudi ogromno anti športnikov ali namišljenih športnikov, trenerkarjev..... 🫣 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Meni je za kuhano turško kavo zelo dobra.... :prstgor:

pred 1 uro je etcho napisal:

Droga Izola ...

Aha, sem mislil, da celo iz Portoroža do Izole tako diši..... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Agerg napisal:

Narobe. Ne zasitiš se tistega, v čemur vidiš smisel. Vse ostalo je na dolgi rok odnehanje ali pregorelost...

Veselje & smisel.... 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Tale Češka voljčjakinja je pa res popestrila te igre. Zaslužila bi si medaljo,saj je prečkala pravilno ciljno črto.😄

IMG_20260219_080820.jpg

Ta hrvatica bi rekla, da je tole "okokučni domobran" .... 😁 🫣 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.