Ne vem a ti kupiš SUV-a samo zato, da se lažje not vsedeš? Višina vozila s preglednostjo nima neke hude veze, varnost še manj.
Res je, avto se vozi od znotraj, ampak vseeno je ogromna razlika, da ko prideš na parkirišče in te pogled na svoj avto razveseli (6ka recimo še vedno nekako izstopa), al prideš in samo razmišljaš, da se čim prej, sicer komotno, not vsedeš. Jaz nisem še tolk star niti se ne počutim starega, da bi moral iskat neke visoke zadeve pa naj bo to SUV, enoprostorc, potniški kombi al pa poltovornjak.
Žal, pa sorry @Jest, CX-60 je avto, ki ga zaznam le in samo toliko, da je Mazda, vse ostalo me pa pusti mrtvo hladnega in to opažajo mnogi potencialni kupci, tako da pospešujejo prodajo s tem, da so znižali ceno za neverjetnih 7-10k€. Res Mazdi mora it za nohte al pa so bili preveč požrešni in so mislili, da ker je SUV, da se bo prodajal sam od sebe.
Jaz ne vidim razloga, da bi bila CX-30 varnejša od M3.
To pa sigurno ni neke razlike. Za CX60 bi pa rekel da je glede na Škodo a to ni glavni razlog za kar je pač 60tka boljša izbira, tudi sama znamka nekaj odtehta....
Mogoče je pa tudi zato vseeno opcija Mazda (pa vsakega zgubljenega Mazdaša je škoda, pa ne Škoda 😉).
Npr. CX30, ni problem z izbiro, dober kompromis za vse, pa še ekološka je menda, razen če je res problem dolžina 😁. Čeprav včasih smo vozili 3,3m dolge fičeke, CX30 je pa celo 4,4m, 1,1m daljši
Točo tako, za tovorni avto, če rabiš veliko prostora je pa vsak dober, tudi Škoda.... 😁
Ne razumem pa najbolj @Boss-a, ko ni med manjšimi po "višini", da ne mara SUV a, ki je bolj kamot, varnejši, preglednejši in navsezadnje vstopi se v njega človeško
CX 60 bi bila njegova najboljša izbira, čeprav si sam tega ne prizna.
SportLine bi bil, da ni tega kičastega kroma, pa še trikraki volan in sportni sedeži... v živo zgleda še bistveno bolj prepričljivo. Tale siva barva je precej zanimiva
Lep avto a zavesce pogrešam, to je škoda ponavadi imela..... 😁😉
Hja od tega, da sem se na gada usedel, pa do tega, da sem šel na 15 urni marš v ganc novih čevljih. Zadnje tri kilometre navzdol sem moral hodit ritensko. Pa 1x sva pozabila vodo s sabo po vročini cel dan pa iskat potočke. Ampak važn, da je mel fotr 25m debele vrvi v ruzaku in ta težek rešpetlin pa samo treking sva se šla nobenih plezelnih podvigov.
Oh ja... če se ti po vsem tem ne zagravža celodnevna hoja po hribih, pol moraš bit kr velik mazohista.
Sem, kot mladostnik in me je fotr tolk po hribih gnal na 12-16 urne ture, da se mi je vse skupaj zagravžalo do amena. Lahko še kakšno tako anekdoto povem, kako je to zgledalo.
Mel danes turnejo po salonih Škoda in bil precej razočaran. Superba dobesedno skrivajo in edini, od 5 salonov, ki sem jih obiskal, ga je imel le salon AH Klemenčič.
Vsi so se izgovarjali na uvoznika, ki bolj sili SUV-e. Ja celo Octavia, ki je najbolj prodajan model je bila le v treh salonih. Potem bodo pa modele ukinjal tako kot večinoma drugi proizvajalci, češ da se ne prodajajo. Kako pa naj se prodajajo, če se ne moreš niti not vsest.
Pol pa pride naslednji šok - ja če človek misli dat 50+k€ testnega avta pa nima nihče, je verjetnost nakupa dejansko zmanjšana na minimum. Da bom lahko sploh motor sprobal, bom moral to naredit v Kodiaku. Sam to ne bo pravi filing.
Mislim, pred 7 leti sem brez težav dobil na test, bencinsko Mazdo 6, pa dizelsko pa še 2.5 bi lahko v nekem drugem salonu sprobal.
A zdaj smo pa takole prišli v stilu "hurry up and buy", ko mi celo prodajalec razlaga, da več kot v salonu prodajo po spletu. WTF, folku se ne da niti v salon pridet al kako?
Ja tole je bil kr hladen tuš danes, pa ne zarad dežja. Ma ne vem, mogoče se bom pa tolk ohladu, da ne kupim nič.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
O višini sem govoril ne o starosti.... 😁 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani