Točno tako👌ura je bila komaj 9.inso ravno odpirali bife in plažo, ki je vzorno urejena, vsaj zjutraj je bila.... 🤗Parkirnina če ostaneš na plaži 6€ in 2 kofeta 5€....
Mi rinemo v kamp Straško (kar je skoraj isto kot Novalja) vsako drugo leto.
Zakaj? Ker je prikolica od firme (poceni), ker je do morja 10m in ker je do diving centra 30m.
Ampak to je tudi vse. No ja, med drevesi je 3,5m - točno prava razdalja za ležalno mrežo.
To se dejansko drži Novalje in vem, da je tam malo boljši kemp👍
Jaz sem pa danes osvojil najvišji vrh Paga, ki ni bog ve kaj zahteven je pa zato toliko bolj razgleden in se vidi daleč na okoli npr. veliko otokov Rab, Krk, Cres, Lošinj, Silba,Olib, Ist, Dugi otok in seveda Velebit...
Na skrajnem severu Paga pa leži rt Lun kjer je tudi čudovit razgled proti severu Jadrana... 👌🤗😉
Jaz pa sem danes odtekel dva kroga in pol. Fak, nimam nič kondicije. Morje je premrzlo, za tek je vreme kar pravo.
Moj bivši sodelavec rine vsako leto v to Novaljo. Da mi je vedet, kaj tukaj vidi?🤔
Saj vidiš, kamen in sonce vmes pa voda... 😁
Drugače pa je tu 80%mladine,ki se zabavajo v Zrčah(luda kuča) 🤮🤕🥵
Mi starejši pa v Stari Novalji uživamo v miru in zjutraj kak pohod naredimo in hitro mine dan. Jutri še osvojim vrh Paga in nato v petek odrinem iz tega kamenja v zeleno Slovenijo.... 🤗
Kot sem rekel, ni razlike....tu se uporablja Hrvasko kot nek bav bav. Do Istre je 2 urci, samo pravi dan je treba iti. 10 dni v kampu Polari junija je bilo 480€ za dva s psom.
Normalno ješ tudi zunaj ceneje kot v Sloveniji in to v Rovinju ki je no1 destinacija v krokariji pred Dubrovnikom. Ce gres nekam kar na pamet te lahko opalijo, to velja povsod...pol pa dajejo v cajtnge ker sami ne znajo niti cenika odpret.
Apulija mnogo cenejsi kamp, vendar je s potjo skupaj prislo 2x vec.
Slivka do Dubrovnika mas hitro staro cesto, pojdi na jug Italija po regionalkah...
Skratka razlike na koncu ni, gre bolj za občutke.
Ko smo pri cenah (se ena tema ki je zaplavala )
Ravno iz švice....to pa je masaker...normalen obrok hrane ni pod 50e, pivo 8-10e skratka vse je faktor x3,x4...
Ampak vse polno, tako v Svici kot Italiji kot Hrvaski...dokler bo povprasevanje ne glede na destinacijo, je se poceni vse zgleda.
Dubrovnik samo da se povzpnes na obzidje 40e....cakalna vrsta tudi do 1h
E, to je to.. Dokler je folka dost udri ga naši.... 🤗
Dolgoročno pa to ne gre. Vsak je svojega denarja gospodar in greš kamor ti paše ali pa ne in potem jamraš kakšne so kje cene!
Pri nas je npr. pivo od 2.5 do 5€,na hrvaškem cca isto na Norveškem si pa vesel če ga dobiš za 10€,tak ti je to....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ena z močvirja.... 😊😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani