Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :whatever: :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tele 20-colke bi ble nala?? za SLO kolovoze, bi ?e po 1.vo?nji bile godne za ravnjanje! Kaka je pa pol vi?ina gume, kake 25 al pa 30 vrjetn? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nimam se kej dr?at (sam sem bil iniciator tega podviga), po?utje odli?no! :danzoman::P

Ja za tamalga Drobi?ka mi ni vseen, tko da to bo tko kot mora bit! :jupiii:

Je pa tle ?e neki druzga, kakor pravi moj kolega; "mav za jo?ke, mav za rt, svoje babe si hitr st!" :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Labi, jz pa napolno sovra?m folk, ki ne uporablja "blinkerjev" <_< ?e najve?ja te?ava je v zvezi s kro?nim prometom, ti ?aka? da se bo? vklju?u in ?e bi ta ki vozi po njem, prav cajt to obelodanil, se ti ?e zdavnaj vklju?i?, tko pa ne ve? do zadnjega in ?e ima ?e nekoga potem za seboj, pa? ?akaj dalje! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Labi, sam sem mnenja, da je bolj?e biti sre?no samski kokr pa z neko ?iv?nostjo (nesre?en) v dvoje, sicer se je pa to ?e dalj cajta kuhal! :hudicek:

Mi je pa u preteklih mescih blazno manjkal osebne svobode, zato je u Pohvalite se, jamrat nimam za kej! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Smatram se za uradno, dokon?no samskega - tko ni ?lo ve? naprej! :danzoman::bravo:

Za otroka se bom pa seveda potrudu, da ji bo ?im bolj? oz. nikakor ni? manjkal! :ljubezen::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam sem mnenja, da bi kamera in posnetki ubili prvinskost in nepredvidljivost fuzbala, ker ravno zato je fuzbal nekaj posebnega, tak?en kot je sedaj! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mam tut ?pegle (fakin cilinder vsebujejo), men je pa o?i ferderbu comp, ampak nimam kej, sem stalno v kontaktu z njim in to je to (no sej v?asih ko sem pa tipkal je blo podobno)! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

U Tur?iji se res spla?a kupit kake boomba?ne zadeve al pa tut leder majo baje ful dober in zelo pocen, no pa zlato kokr vem! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.