Skoči na vsebino

MPero

Člani
  • Sporočil

    37
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški
  • Lokacija
    Ljubljana

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda CX-30

Nedavni obiski profila

907 ogledov profila

Dosežki uporabnika MPero

Navdušenec

Navdušenec (6/14)

  • Začetnik pogovora Rare
  • Predano Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Sodelovalec Rare
  • Dobro reagiranje Rare

Nedavne značke

46

Ugled

  1. MPero

    Prodam Mazda 6 2017 2.2 CD150

    Lena-rt, ceno imaš več kot OK. Mislim, da bo prej ko slej prišel tudi kupec. Če se ti ne mudi, počakaj nanj. Jaz sem lani sredi pomladi 2 meseca prodajal povsem enako Mazdo kot ti (2017/10 le srebrne barve in pod 100kkm), zadnja oglaševana cena je bila 16,5, prodana na koncu za 15,5.
  2. MPero

    Razni zanimivi posnetki in članki

    44/60 Zgresil tudi par evropskih, ampak zadel nekaj ameriskih
  3. MPero

    Mazda CX-30

    V cetrtek sem s CX-30 naredil pot do Mb in nazaj, vceraj pa 750km na jug. Skoraj pol poti mi na avtocesti kaze nizjo hitrost kot je dovoljena (130). Sumim, da kamera pobere kake hitrostne nalepke s kamionov (60, 80...) ali pa ugotavljam da vcasih ne prepozna konec nizje omejitve in potem se kar nekaj casa kaze npr 100km/h ceprav je ze zdavnaj ni vec...
  4. MPero

    Mazda CX-30

    Ne razumi me narobe, sem vesel da imam cx-30, ker je sluzbeni avto, ki sem ga nasledil ob nastopu novega delovnega mesta. Sem bil prav vesel, da obstajajo podjetja, ki ne pogledujejo po VW, Skodah ipd. za sluzbene avte in sem samo upal da ne bo G122, ko so mi rekli, da me caka cx-30. Prav tako ne vozim zverinsko, sem ze prestar za take fore. V bistvu vsako leto pocasneje in vedno bolj gledam na porabo, ceprav vecinoma trosim gorivo delodajalca. Ampak vseeno na to gledam kot na neke vrste varnost, da ves da te avto pac v vecini situacij lahko hitro potegne iz neugodnega polozaja. Torej vprasanje iz firbca se vedno ostaja, a masino potem drzite na 3000 obratih ko se vozite po kaki lustni in napol prazni regionalki? Bomo videli tudi kako bo, ko se zbasemo s celo druzino in vso pripadajoco kramo na dopust 😂😁
  5. MPero

    Mazda CX-30

    Da izkoristim tole temo. 2 tedna ze vozim CX-30 G150 in se po 8 letih voznje M6 z enako mocnim dizlom nikakor ne morem navaditi na to prav anemicno masino. Pricakoval sem malo slabso odzivnost, ampak ocitno bom rabil se malo vec casa... Ko na avtocesti zelim prehiteti koga, ki pred mano vozi 120 rabim celo vecnost, da pospesim na npr. 130 in peljem mimo. V kakih obratih vozite to masino? Prej sem bil navajen na 2000+ obratih na AC ali pa se manj na regionalki, pa sem imel vedno na voljo se zalogo moci in odzivnost avta. Zdaj moram prav studirati, ampak mi je zal priganjati v visoke obrate in ga drzati na njih. Prav tako se mi zdi, da pri nizjih hitrostih slabo pozira luknje in neravnine na cesti, pa ne morem reci, da je sportno trdo podvozje. Drugace pa je , kot bi rekel Alex, kar "premium" od znotraj, posebej na infotainmentu in sredinski konzoli je viden napredek napram M6. Edino sedezi mi se zdijo malo ozji oz slabsi(?), ne morem tocno reci kaj mi v starem avtu bolj "sede". A je X186 res toliko boljsa masina od G150?
  6. MPero

    Zanimivi oglasi!

    Kaj pa mi, ki se v Barbarigo vozimo z Mazdo, tam jemo Argeto in pijemo lokalno pivo 😁😂?
  7. MPero

    Prodam Mazda 6 2017 150D

    Koliko bi ali bo sla? Ocitno bi moral bolj znizati, ampak pod neko ceno raje prodamo drug avto pri hisi, en bo pac sel verjetno stran, ker bi naj prisel nov. A ti bi svojo tudi prodal, ce te dobro razumem?
  8. MPero

    Nakup Mazde 6

    Imas prav. Ne mores soditi po posameznih primerih. Moj statisticni vzorec sta 2 Mazdi 6 CD150, ena med njimi tudi ocitno "problematicna" l.2015: - skupaj 150.000 km in - nic okvar/napak kljub dokaj vellikemu stevilu tudi mestnih vozenj po Lj (10+km vkljucno z obvoznico) - res pa da vedno garaziran avto "na toplem", tj brez hladnih startov Kaksna pa je tvoja osebna izkusnja oz statisticni vir za nezanesljivost tega konkretnega dizla? (Res me zanima, ker se vedno trdim, da ce normalno skrbis, ne bos imel tezav)
  9. MPero

    Nakup Mazde 6

    Mazda je izredno zanesljiv avto, ce normalno skrbis zanj. Pred tem sem imel enako 6-ko l.2015 in opremo attraction in prav tako nikoli nobenih tezav. Edine nevsecnosti so bile z motorcki zunanjih ogledal, ki pa so jih na servisu zamenjali v garanciji. Na netu imas ogromno nasvetov, kako to sam resis, ce se ti zgodi izven garancije. Z motorjem ali pogonskim sklopom nikoli tezave. Po mojem ti bo sluzila dobro, katerokoli bos vzel, predvsem pa preveri zgodovino morebitnih posegov na avtu.
  10. Zivjo, Po 5 letih se poslavljam od svoje mazde. avto.net WWW.AVTO.NET Za vec informacij sem na voljo, koncno ceno dogovorim ob ogledu.
  11. MPero

    Mazda CX-60

    Za primerjavo cez luzo: ..."Fully specced Mazda CX-90 $61.900"... Od 1:00 dalje To je 56k€ za vecji avto... Za zjokat.
  12. MPero

    Prigode v prometu

    Danes poppoldan med voznjo od Kp do Lj sem v razmiku 15min videl 3 avte, ki jih je obrnilo oz so zleteli s ceste zaradi rahlega deza (dez je zacel mocneje padati in s tem poslabsal vidljivost sele od Postojne naprej ampak tam vec ni bilo letalcev). Najprej bmw ki je flipersko pustil prednji odbijac ob desni ograji nato pa pristal v levi ograji na prehitevalnem pasu. Ta je bil v smeri Lj, nato pa se en bmw pofdobno kot ta vendar v smeri Kopra. Nazadnje pa sem prav tako na nasprotni smeri videl se enega audija, ki je uspel zleteti cez ograjo v jarek ob avtocesti. Po moji oceni nikjer ni bilo nekih hujsih poskodb razen zmesarjene plocevine... Ampak vzorec udelezenih avtomobilov pa je cisto klisejski...
  13. MPero

    Razni zanimivi posnetki in članki

    Realna cena je tista po kateri se spelje posel oz kjer se obe stranki najdeta skupaj. Eni ji tudi recejo trzna. Trenutno je ocitno zelo visoka oz kot ti pravis v skrajnosti. Pa preden me kdo napade: ja sem zelo vesel da avto mogoce lahko prodam po noro visoki ceni, ampak po drugi strani pa sem se toliko bolj na slabsem, ker je doplacilo za nov(ejsi) avto danes se toliko vecje, ce prodam tega. Vsi se obnasamo racionalno (razen ko prodas zlahti, prjatlu, ipd... po diskontirani ceni)
  14. MPero

    Dopust tako ali drugače

    V katerem terminu pa? To je top camp, sam tud cena je...
  15. MPero

    Zanimivi oglasi!

    BSM - blind spot monitoring verjetno Edit: sem videl da si ze nasel pomene..
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.