Skoči na vsebino
Winterwagen
Napisano

ONTOPIC: Jaz ti predlagam kaj tak?nega. Pije blizu ni? :P motor ima ketno in se ne rabi? sekirati za servise razen za olje pa, ?e se ne motim ni tako dale? od tebe. Tale je pa ravno dovolj mlaj?a, da se jo ?e bolj spla?a. Sploh, ?e spusti ceno ?e za kak ???. Pa ?ment isto je iz "tvojega" konca.

Kolkor sem razumel bi rabu en kulturen motor ne pa mlin?ek :P

Sicer ne vem Jero a i??e? nekaj majhnega ali nekaj udobnega. Tole je precej mlaj?e, ve?je, z odli?nim motorjem, klimo, udobjem, skoraj novimi zimskimi gumami za isto denarja.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4093936&show=1

?e pa rabi? karavana pa ?e skoraj ni? kilometrov je pa tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4175709&show=1

Tazga sem imel ?e pred ?estimi leti in sem bil nadpovpre?no zadovoljen glede na to kolk me je stal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Predvidevam, da je avto kar nekaj ?asa stal in je imel dokaj stare oz. "zale?ane" gume. Glavno da ni bilo komu kaj huj?ega, je pa tole zelo draga ?ola :(

Tole bi tud jaz rad vedel... kolk so bile stare te nesre?ne gume in katera znamka in model so. Ker tole, da je zletu ven sam zaradi tega ker je mel letne gume je kr mal lovska :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ah rok ma ?ele januarja, ker sem ga pol poklical in sva malo podebatirala. <_<

Hehe, hja po radiu je drga? povedal :hudicek: ne more se skrit "UDBA je uvjek budna" :harhar:

Eliminiral 2 bota, ki stahotela praznovati skupaj z Uklopkotom. :hudicek:

LOL :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko
Napisano

A zdej si pa kr en let starej?i - kaj nam dela? :hudicek:

Vsenajbolj?e pa ?im prej naj ti zrihtajo izpu?ni sistem... :cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne verjamem, da so tolk glupi pri RB, bolj mislim, da je to taktika " za zavaravanje neprijatelja" saj govorijo eno in odvra?ajo sum, da se dogovarjajo naredili bodo pa ?ist nekaj drugega. Omenjena taktika pride v po?tev edino, ?e bi Webber odstopil, druga?e pa res ne verjamem, da so tolk neumni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz bom pohvalil na?ega forumovca Toma? (Ap?iha), ki je preko radia Hit polep?al dan svoji ?eni Irmi (BlueRay)... in ja seveda zdaj vemo, da sta tik pred rokom :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kokr vem g. Ajvar NI polovi?ar, ?esar se loti, nardi u nulo! :bravo:

?ak mal a ni tvoj "prijatelj" Lojz rekel, da je ajvar ?u?mar :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Niti ne... imam pa sodelavca, ki je izrezan Mister Bean in ga seveda tako tudi kli?emo. Zdej se je pa tolk v to vlogo v?ivel, da rukne na vsake kvatre tudi kak?no tako Beanovsko faco mi pa umiramo od smeha :jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

na mx5 je luknja v auspufu...

na mazdi 6, ki ima 110.000km vec pa auspuf brez problemov

Hja to je ?e ena prednost diesla, predvsem pa dolgih relacijskih vo?enj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Big brother "slavnih"
Napisano

V glavnem, te ljudi bi bilo treba malo skromnosti nau?it in da se je treba dokazovat z dejanji in ne z besedami in ?e napi?e? knjigo o neki drugi brainless kuri ?e ne pomeni, da si vrhunski pisatelj.

Hehe kot bi vedel, da bo ?e govor a o tej umetni kuri.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sej sej... na koncu bodo pa za dlako prekratki :blink:

Pred mesecem dni sem tole napisal zdaj se jim pa to?no to dogaja. Na koncu bo Alonso to?no za tisto spu??anje s strani Masse osvojil naslov - Red Bull bo pa ostal z dolgim nosom ravno zaradi neodlo?itve, da bi moral biti Webber ?e par dirk nazaj dolo?en za to, da osvoji naslov. Vettel pa je ?e mlad in bo imel ?e dovolj prilo?nosti ampak tako pa ne bo ne en ne drug prvak.

Ampak dirka je bila zanimva kot ?e dolgo ne :bravo: sploh je pa fino, da je ?e vse odprto v borbi za naslov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

U mater, tale se je pa mogu prpelat ko pr norcih :blink:

Ni nujno... pi?e, da je zapeljal na le?e?ega policaja. Lahko je bilo recimo ?e 80km/h pa si pe?en, ko te enkrat v zrak vr?e ... takrat ni ve? zaviranja, ker samo leti? in model je imel ?e dodatno smolo, da je zadel glih vogal stavbe in da se je me?kalo samo pol avtomobila.

Bi bilo dobro videti slike kako je ozna?ena hitrostna ovira, ker milim, da ga ni med nami, ki se mu ne bi zgodilo, da je kako tako slabo ozna?eno oviro tudi spregledal. ?e ?e na oviro, ki je mi?ljena za hitrost 30km/h pripelje? s 50km/h je lahko veliko sranje.

Aja, pa to ni zagovarjanje hitre vo?nje ampak le to, da ravno te ovire so lahko dvorezni me? pri varnosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.