Boss, a bo? tadolge povste razpalil do magi?ne cifre?
Ma ne vem, ?e se mi spla?a trudit, ker jih sploh nih?e ne bere ?koda mojega ?asa, da se tolk trudim z razlago in argumenti pol pa to ostanejo samo gole ?rke na spletu...
Nalepka je obvezna in mora biti jasno vidna na armaturi. Zloraba je kazniva in se smatra kot prekr?ek pri parkiranju na teh conah.
Si pa prav ugotovil, da je pacientov veliko in da nekateri res zaslu?ijo parkiranje na invalidnih mestih saj ni nujno da so fizi?no hendikepirani ampak so tudi mentalno in to svojo mentalno invalidnost pa? ho?jo pokazat vsemu svetu. To mora? razumet je pa? del folklore nekaterih, ki zase mislijo kolk so pametni.
Kar se pa parkiranja ti?e pa jaz osebno i??em parkiri??e ?im dlje od vrat in se raje sprehodim tistih 100m do trgovine. Ko pridem nazaj je tako bistvena ve?ja verjetnost, da se bom domov odpeljal zadovoljen in z nepobu?kanim avtom saj pred te centre (predvsem v soboto ali nedeljo) prihaja razli?na drhal, ki ji ni niti mal mar za tujo lastnino. Njihovi pam?i butajo z vrati, star?i pa niso ni? bolj?i - sploh kake mamice, k ti butne v vrata pol jo pa grdo pogleda? pa prav:" ja kaj pa morem, ?e je premal placa". Kot da me zanima take vrste izgovor, ko je luknja v vratih.
Druga?, ?e pa ima ?lovek mo?nost je pa najbolj prit pred te centre ?ez delovnik dopoldne, ko je prostora dovolj in so otroci v ?olah in vrtcih in ljudje so ve?inom bolj umirjeni, ker jim pam?i ne ska?ejo po glavi.
Pizda ja... sej bi se smejal ampak se ne morem, ker je to ?ista resnica in sploh ni sme?no ampak stra?no ?alostno kam smo zabredli, oziroma ho?mo ?e globlje pa imamo itak dreka do vratu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ak mal, jaz dam 2 jurja za to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani