Prekleta re?, a Primorska ne spada k Sloveniji al kako?
Karkoli i??em, se nahaja v Ljubljani, Celju, Mariboru ali Novemu Mestu... Kak?na re? je ?e v Kranju, Ko?evju in Murski Soboti, potem se pa ?e neha...
Za izposojo prikolic sem ?e obupal. Tudi za izposojo tovornega vozila. Zdaj i??em navadne betonske opa?nike. Pa na Primorskem (Kanal, Nova Gorica, Se?ana, Ajdov??ina, Postojna in okolica teh krajev) ni enega, ki bi jih delal... Vsaj stric Gugl ne ve za njih...
Vsak po svoje. Jaz ko grem na dopust, vedno "povsem slu?ajno pozabim" mobitel in uro doma. ?e pa ?e imam mobitel s seboj, pa zagotovo na dopustu ne zvoni, ker ga "pozabim" pri?gati... Potem me pa sploh ne gane, a je signal ali ga pa ni... V kampih imajo ponavadi brezpla?en brez?i?ni internet, toliko, da pogledam po?to in vremensko napoved, pa ?e to je v?asih preve? dela, ko sem na dopustu...
Jaz pakiram za dopust gospod pa si privo??i it na pja?o ta cajt! Zraven pa mulc skoz pod nogami.
Aha, zdaj mi je pa jasno, zakaj imate vsi po vrsto premajhne avtomobile...
Pri nas sem jaz poleg in ?e pri omari reduciramo, kaj je res treba in kaj ne. Potem je pa za vikend po?itnice za ?est oseb dovolj 150 litrski prtlja?nik.
Pravzaprav sem ugotovil, da sploh ne vem natan?no, kako velik prtlja?nik ima petka pri postavljeni tretji vrsti sede?ev...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aaa, to. Ja, ve?, pozna ura. Saj grem zdaj gor k ?eni, potem pa spat. Jutri bom ?e hitreje kapiral...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani