Niti ne, samo eden, ene treh mesecih, gume so doma ?e 3 tedne, .....
?akam ?e en ne paket da se na?raufa na V6.
A ti zgledam tak ?alabajzar, da bi robo s ?para v avtu vozil in jo potem ?e gor ?raufam, tako salbo mi pa zaenkrat ?e ne gre. :ne vem:
Jebemti gre cajt hitr....je bil ze 1 uro 2. april....ne 1. april.... :ne vem:
Nabavu sem izglasovane feltne!!!!!
Avto je hud k svina.....ob lepem vremenu bo predstavljen.
P.S. Kupu gume pri Sitarju 215/40/R17 za 85? na kos.
Neke neznane Interstate, ampak guma je hudo dobra, ceprav se ne vpeljana sedajle v teh plavalnih razmerah prime ko prasica! Res je dobra in testi na internetu ob bok Goodyearkam, MBridgestonekam niso bili lazni...
Aja pa sucker je trenutno v gara?i, njegova celotna dol?ina je manj?a za cca 40-50 centimetrov, pa ni zbit, manjka mu ?e nekaj drugih "lepotnih" dodatkov, ma bom ?e sej imam ?e suzukija na voljo.
V spar je sel po nastavek za auspuh...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tenks, ja men so tud Enzo H najbolj pri srcu. Vse tiste rebraste mi pa prevec radkapasto delujejo. Crne in antracit so mi pa grde, mi delujejo umazano...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti bi loh woofer gor nasravfu...
al je za rezervo? 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani