Sem bil pri Gorenju... kontrolno plo??o dobim jutri... cena sprejemljivih 59?. Pol pa da vidim a je ?e kej ?lo sam po moje, da ni, ker polprevodni?ki elementi najprej izdihnejo pol pa ?ele kake druge zadeve.
A je kdo ?e zasledil reklamo, kjer ogla?ujejo telefon 041303050 na katerem ti baje zrihtajo od?kodnino, ?e si v zadnjih ?tirih letih kupil avto pa si bil nateg... zaveden pri ?tevilu km na ?tevcu ali pri drugih napakah.
Ker ogla?ujejo samo ?tevilko sem na?el edino Rogan d.o.o., kar pa mi ne pove dosti. Sicer ne da bi jih rabil ampak me pa firbec matra kako so si to zadevo zamislili in kako doka?ejo, da nekaj ni bilo OK pa da lahko nategnjenec dobi od 2.000-10.000? od?kodnine
Pozor Jelovice ima odcep za Rijeko.... je sicer ene 15min ve? ampak pade? na Re?ko avtocesto preko ribov na severno stran u?ke, bom pripopal, ?e gre? gremo lahko skupaj do odcepa. Sem ?el z motorjem tam prvi? v ?ivljenju, ker je tabla za avtocesto Rijeka, sem zavil in pri?el na avtocesto za Rijeko...pol pa ?ez U?ko nazaj v Istro..
To gre? po predoru kastelec dol z AC al kako? Pol pa samo naravnost pa ni? zavijat sam direkt do Rijeke... a sem prav razumel? Pa tam ziher ni Italijanov?
V petek popoldne grem na Hrva?ko preko Rijeke v Novi Vinodolski me pa zanima ker se za?nja v Italiji ferragosto bodo vsi mo?ni Italijani pritisnili na mejni prehod Starod pa Jel?ane ipd. Po mojem bo gu?va za popizdit tako me zanima, kak?ni so kej predlogi, kje naj grem ?ez, da ne bom korenine pognal?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne more? no
http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=11968&LNK=152
Povezava za deljenje
Deli na druge strani