jures 3.609 Napisano 17. februar, 2009 Domače živali Napisano 17. februar, 2009 ?e pride boxi priska?em po trepalnicah pa ploskam z ritjo Vse se da zment, sam na? ata je star ?e dobrih 8 let in ga ze mal zateguje v kri?u... P.S. Pa kva je z vami bejbe in temi psi? Ko je bil ce puppy me zena sama ni spustila z njim na sprehod... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.609 Napisano 17. februar, 2009 Domače živali Napisano 17. februar, 2009 Jures, boxija ma??! :aaaaa: Lep je. Pa blazno mo?en mi deluje Jest sem ?ist usekana na boxerje druga?. Ampak res. ?ist.Kaj ko bi ga kdaj na kak?no sre?anje pripeljal? prides tud ti? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.609 Napisano 17. februar, 2009 POMO?... Kaj nardit? Napisano 17. februar, 2009 kdo ga pa napaja? elektrarna za bajto Loh pa namesto vsega tega stisnes gumb shutdown in gres malo na zrak.... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.609 Napisano 17. februar, 2009 Domače živali Napisano 17. februar, 2009 My name is Flip, only Flip.... Drugace imamo pa se 2 doma?e ?ivali vsak dan: Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.609 Napisano 17. februar, 2009 Domače živali Napisano 17. februar, 2009 haha welcome to the club Cars fan club! Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.609 Napisano 17. februar, 2009 Jamralnik v2 Napisano 17. februar, 2009 V 3pm, cel vikend sooooooonnnnncccceeee po jeprc sami motor?ki pi?li do morja, jest pa cajtam norice na obeh mulcih... What have I done to deserve this. Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Vse se da zment, sam na? ata je star ?e dobrih 8 let in ga ze mal zateguje v kri?u...
P.S. Pa kva je z vami bejbe in temi psi? Ko je bil ce puppy me zena sama ni spustila z njim na sprehod...

Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani