Evo kon?no, ?e 2 dni takle cajt pa bom na Lo?inju!
Jest sem se pa zapufal za 20 let! Sem tako ponosen nase da moram to deliti s celim forumom...ja kupil smo bajto, in konec leta je moja 5ka v nevarnosti da jo zamenjam za estrihe, parket, kable, toplotno ?rpalko itd....
Ampak bom pa potem vsem pametno razlagal da imam japonski parket in japonsko toplotno ?rpalko....bom takoj potem v kaki eKO reviji Moj Dom....
Ni za govort, ?e par slik, ki sem jih naredil med potjo
Pa ja niste imel nobebega alkohola s seboj da ne bi tele vinjete spucal
:mi pijemoo:
AC/DC?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem se pa zapufal za 20 let! Sem tako ponosen nase da moram to deliti s celim forumom...ja kupil smo bajto, in konec leta je moja 5ka v nevarnosti da jo zamenjam za estrihe, parket, kable, toplotno ?rpalko itd....

Ampak bom pa potem vsem pametno razlagal da imam japonski parket in japonsko toplotno ?rpalko....bom takoj potem v kaki eKO reviji Moj Dom....
Pa ja niste imel nobebega alkohola s seboj da ne bi tele vinjete spucal

AC/DC?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani