Kamniški vlak je itak smeh, vozi nekih 45 minut za teh dobrih 20km, s premalo vagoni in nabasan k marijamadona, v nadaljevanju imam potem 15 minut hoje, v štartu da sploh pridem do njega pa nekih 4km z avtom (lahko tudi s Poganjalcem, ki pa mi ga tekom delovnika garant odtujijo dobri ljudje), kjer bi verjetno tudi plačal celodnevno parkirnino. Skratka zmagovito popotovanje v vseh smislih.
Kar navadi se. Zjutraj proti lj, in popoldne nazaj je cist nakljucno. Nobenega pravila ce bo guzva ali ne
Zjutraj sem že okrog 6.40 parkiran in je OK, za popoldanski povratek okrog 15.30 še iščem najboljše opcijo. Tudi po AC in Domžale dol, ni bilo nič kaj bolj tekoče.
Kanadski protestniški tovornjakarji so prvi občutili kako to lahko zgleda, ko ti sredstva na ralunih blokirajo in to v državi, ki govori, da je demokratična in da to ni Severna Koreja.
Al pa blokiranje platform za sponzoriranje. Z digitalnim denarjem je treba samo kljukico nekje v aplikaciji odstranit pa je konec s posameznikom in gre lahko sam še na cesto. Ne bom rekel, da se bo to zgodilo, ampak možnost pa je.
Glede na to, da si ravno v bančno-računalniških vodah, bomo rekli, da kar precej dobro veš o čem govoriš in kako se tem rečem streže.
Ja to je pa najboljš, ampak prave prednosti občutijo le tisti, ki se večino izživljajo po brezpotjih v stilu trail parkov, downhilanja ipd. Za nas "običajne" tud ni neka stvar se ustavit v dveh sekundah znižat zic in nadaljevat. Boljš to k pa z nosom orat po tleh in z zobmi branat zemljo.
To je ta moj sistem, najprej v smislu 'ah ne rabiš' in ko pogrnem 'matr sm tele, da se nisem prej ustavu in optimiziral', ampak do naslednjič se ne naučim ničesar in ponovno podcenjevanje, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kamniški vlak je itak smeh, vozi nekih 45 minut za teh dobrih 20km, s premalo vagoni in nabasan k marijamadona, v nadaljevanju imam potem 15 minut hoje, v štartu da sploh pridem do njega pa nekih 4km z avtom (lahko tudi s Poganjalcem, ki pa mi ga tekom delovnika garant odtujijo dobri ljudje), kjer bi verjetno tudi plačal celodnevno parkirnino. Skratka zmagovito popotovanje v vseh smislih.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani