hmm ja... sicer bi blo nenavadno, da bi bila borelioza, ?e nisi imel znakov... hmm, kaj pa kaka legionela - baje da tud IgM ?ez mejo fukne (mislim, da je meja 6)
Se napisi, kaj bi rad, da mobilnik ima, koliko denarja si pripravljen zanj dati... ga imas namen kupiti pri operaterju po subvencionirani ceni (kateri operater) ali v prosti prodaji...
Ta trenutek bi jaz izbiral med naslednjimi (poleg iPhone-a, ki je zame top izbira, ni pa za vsakogar... predvsem marsikoga odvrne dokaj visoka cena in zato hitro najde cel kup pomanjkljivosti ):
Vse Nokie ?al odpadejo vklju?no z novo E97 saj podpirajo "le" HSDPA polovi?ne zmogljivosti (do 3,6Mb/sec), da ne govorim za HSUPA, ki je o?itno za fince ?e vedno ?panska vas
Sony 902 ima probleme s SW-jem pa tudi nima HSUPA tako, da ?al odpade - ravno tako SE905
iPhone tud ne pozna HSUPA pa ?e drag je za popizdit
Tako, da ostane Samsung Omnia HD (zelo resen kandidat navkljub ceni)
A si mel klopa? Borelioza ni tolk huda zadeva kot je pa klopni meningitis. ?e se velik poja? po hostah pa sploh ni neumno, da se gre? cepit - Jaz sem cepljen ?e kakih 6 let.
A xedos 9 ima 15" kolesa? Sploh pa ta dimenzija, ki jo navaja? tud pribli?no ne ustreza homologacijski dimenziji za ta avto.
Kako ti pa rata za 163KM motor dobit registracijo za 175? bi pa tud rad vedel, ker me zelo zanima, kera zavarovalnica ti da po taki ceni saj je to za cca 150? ceneje od najcenej?ih uradnih podatkov.
Boss on da za zavarovanje tega avta 200? , zimske gume 150?, servise naredi sam, kolk pa ti... :)
No ja mal pa pretirava?, a ne Za zavarovanje + nadomestilo za ceste + tehni?ni da ob maksimalnem popustu ga pride 470? seveda brez kaskega. Mene s celotnim kaskom vse skupaj pa cca 1.000?
Gume... dimenzija 215/55 R16 za Xedosko so drage k ?efran in za tvojo ceno 150? bo dobil mal ve? kot eno gumo
Moje zimske (205/60 R16) so v povpre?ju 30? po gumi cenej?e
?e pa misli? na moje 18" letne pa ?e verjame? al pa ne, lahko dobim GY F1 GSD3 (smrekca) za dimenzijo 225/40 R18 po ceni 120? na gumo tako, da spet ni ne vem kaka cifra (glede na zimske 16"). Za GY F1 asimetri?ne, ki so res super gume, pa je cena malo manj kot 150? po gumi.
Servisov pa ne bom komentiral... ker 100? ve? servisa na leto me pa tud ne bo fr?lok trefnu.
Tega tud AC ni "re?ila" ker ?e nekdo zaspi, je pijan ali pa je kaj drugega narobe z njegovim psihofizi?nim stanjem tega ne re?i nobena cesta.
Sre?a je edino, da se je sam zvrnil in nikogar ni potegnil s sabo.
Se je pa to zgodilo to?no na mestu kjer je pred letom dni pijan kamionar od Euroteka tr?il v pokvarjen avto, ki je stal na po?asnem pasu. O?itno je ta klanec rahlo zaklet.
Mah Boss, tistole ko tenstajo unih fakin 15km, ki jih bo verjetno ?e kar nekaj oseb pla?alo z najvi?jo ceno!
?e zadrema? na AC, se praviloma kon?a z malo obrajsanim avtom (te hitro predrami - predvidevam), pa noben ti nasproti ne vozi, bemumatr!
Ne oporekam in sigurno bi se ta karambol lahko kon?al veliko bolj nedol?no kot se je. Ampak za napake voznika (tukaj ni dileme) ne moremo krivit ceste, ker cesta tak?na kot je je enaka kot milijon drugih takih dvopasovnih cest.
Se pravi bi morale biti vse ceste po tvoje AC-ji, da se izognemo ?elnim naletom. Ta cesta se gradi (sicer po?asi) in ni druge kot po?akat, da se jo zgradi do konca. Sem pa v eni drugi temi omenil, da v tem trenutku dokler ?e ni zgrajena lahko malo pomaga le prisotnost policije (sploh zdele poleti) in ?al ?isto ni? drugega.
a ma kdo njegov mail, da mu napi?em naj se neha zajebavat pa naj stvar resno vzame v roke, ker to ni koncert pa brenkanje po strunah ampak je zadeva stra?no resna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na evo, jutr bo pa pojamru, da ga zdej pa ?e glava boli...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani