Kar mnogi ne vedo, da če nisi kriv v prometni nesreči lahko zahtevaš od zavarovalnice povzročitelja "tržno vrednost" avtomobila kar pa je običajno več kot po E. taxu, ki ga rade uporabljajo zavarovalnice!
Meni so pred več leti ponujali za 3ko po E. Taxu 8k€ in po ugovoru sem dobil 11k€po tržni vrednosti!
Poglej na avto net. kakšne so cene tam in zahtevaj približno toliko. Žena, ki je imela nekaj odrgnin od pasu in bolniške teden dni je dobila vse plačano posebej in tudi osebne stvari, ki niso oprema avta, telefon, oblačila in drugi predmeti so predmet za odškodnino.
In pol na koncu kot češnja na torti pride mojster Bini in nam začne ponujat Čajnize... fak sem šel gledat na koledar a je kakšna čudna luna al kaj.
Pocen Čajniz nakup bo na koncu najdraćji nakup pa še vedno boš samo Kitajca vozil brez identitete, brez oblikovne logike in menjave modelov na par let, da se boš s Čajnizom oženil, ker ga prodat ne boš več mogel.
To je bilo mišljeno čez par let! Boš že videl kateri avto boš lahko kupil po Škodi.... 🤔
Ja, kar pripravimo se na nakup kitajskih avtomobilov. Malo še dodelajo nekatere stvari in bodo vse proizvajalce avtomobilov pustili daleč zadaj zadaj!
Sem pred kratkim nekje zasledil kako veliko EU dizajnerjev inženjerjev je odšlo se je prodalo Kitajcem🥴 In zdaj se čudimo kako so dobri njihovi avtomobili.....
Jp, vse te stvari so zelo nevarne za okolico, zato pa vedno opozarjajo vremenarji na te stvari, da jih dodatno pritrdite ali pospravite, če se le da....
Nič, ker kot predhodno v debati ugotovljeno, tisti ki imamo nad 120 Evrov, lahko dobimo samo delnice, ne izplačilo denarja .
Vse lepo in prav, ampak najprej moramo odpreti trgovalni račun na eni borzni hiši ali banki, kar pa ni zastonj 🤑, da lahko sploh prenesemo delnice. Se pravi so nas na lepi način žejne peljali čez vodo, ker folk se s tem ne bo ukvarjal, da bi moral nekaj plačevati da dobiš na koncu verjetno nič. Izjema so verjetno tisti, ki se z delnicami že ukvarjajo in imajo račun.
Nov individualni račun je tam nekje 15€...🤗, mislim, da ni preveč....
Bi se pohvalil po tem, ko sem zjutraj našel mizo na travniku, jo zapeljal nazaj ob hišo, miza pa je v drugem poskusu šla direktno v avto. A se takim reče budala ali kako že ...
Fak če je to res pol mislim, da ni več poti nazaj za upravo Petrola.
Baje je sicer potrjeno, da so res to naredili in s tem dejansko spravili Slovence v nezavidljiv položaj.
Petrol je namreč izkoristil v zadnji 14 dneh pred podražitvijo in je prodal 30 milijonov litrov nafte iz Slovenije v Italijo. To zato, ker je bila tam cena bistveno višja.
Se pravi tukaj prazne pumpe brez goriv, Petrol se je šel pa vojno dobičkarstvo na račun državljanov Slovenije. Ampak res so to banda lopovska.
S snežnim opozorilom so pretiravali AMPAK tale veter pa ko gledam zdaj v bližini hiše, kako suče smreke sem ter tja, to pa ni zajebancije, če živiš tik ob gozdu.
Pri meni je že prispelo nacionalno opozorilo o močnem vetru do 140 km/h. 😲
Ampak to se ugotovi šele pri večkratnem štetju vseh glasovnic, da ugotoviš to bedarijo.... 🥴 Nam se je to zgodilo na srečo samo 1x in to takrat ko so bile trojne volitve in smo še bolj noreli in šteli, ker je samo eno odnesel domov.....
Ampak to ne vpliva na nič. Je pa res, da lahko takole preveriš pravilno in pošteno delovanje na volišču 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče dobiš za predmete več kot za avto....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani