Se strinjam. Pri vsej tehnologiji in komunikaciji, ki jo dandanes imamo, ena Albanka narobe napiše kraj, ena Bosanka javi, da je roba pri njih v skladišču, čeprav je šele v Genovi naloženo na tovornjak, za tisto v Cerkljah ne vem, kaj je bila, ampak tudi ona bi se lahko malo bolj pozanimala, kje je roba, ne pa samo po liniji najmanjšega odpora poslat v Ljubljano, tista v Ljubljani je bila tudi na -ić, mi je delovalo kot da gre za srbski priimek, bi se pa tudi lahko malo bolj pozanimala, kje je roba. Vsi ves čas na mobitelih in računalnikih, ve pa ne nihče ničesar. In potem so brezvezni kilometri in zgubljeni dnevi, se strinjam. Ma, če ti po pravici povem: je#€š tak turizem...
Veš turizem je bolje organiziran, samo je pa brezveze, ko pa vse na tv vidiš.... 😁😉
Samo tega ne. Sem že letel (službeno) preko enega letališča v pi.. ma.. 2x dlje po kilometrih, kot je bila oddaljen cilj potovanja. Samo zato ker je bilo 2x dlje nekaj evrov ceneje. Tudi to je realnost. Ful eko.
Še slabši primer je pa, da letiš iz Havane v Honduras cca 500km daleč tankat letalo ker je tam gorivo toliko cenej, da se splača! Koliko ga je pa na tej poti pokuril se pa nihče ne vpraša, važn, da se splača..... 🫣
Poletje je blo tud bolj švoh. Mogoče vse skup 3-4 tedni, da se je lahko reklo poletje. Na silo so oznanili celo dva vročinska valova. Opozarjali ljudi celo pri samo 30 stopinjah naj se zadržujejo notri in ga fejst pijejo.
Tko, da ja nekak tole poletje ne bo šlo ravno v tisto katastrofično agendo.
Če si bil kdaj gor, veš da je marsikaj mogoče in si cel čas na tej ali oni strani meje, spust je mogoč proti Belopeškim jezerom (obvoz mimo ferrate), če misiiš pa z avtom pa res ne gre v ITA.
Še enkrat preberi moj komentar, ki se nanaša na mali 3glav!
Na Mangartu sem bil pa že parkrat, tudi slike imam tukaj nekje.... 🤗😉
Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno.
Lokacijo slikanja si za 100km zgrešil. Če vse toliko zgrešiš, boga tvoja.... 😁
pred 2 urama je dvorjan napisal:
Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.
Torej deluje, moja cx-30 ima samo eno in upam, da je dost....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Švedi si ne bodo upal prepovedat razen doma.... 😁😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani