Tudi ti ne priznaš, ampak cena ni tako hudo različna. Mi smo šli do Ancone in smo plačali 38€ za cestnino. Tast je šel v Slano (nekje pri Dubrovniku) in je plačal 30€ za cestnine... Razdalja v obeh primerih je bila okoli 600 km...
Če greš pa na jug Italije, recimo do Palerma na Siciliji, te pa pride cestnina 90€. Ampak do tja je 1700 km, če se obrneš po Jadranu, prideš že do Aten...
Je pa res, da če se odpraviš do Aten, da ne boš dal 90€ za cestnine. Sploh Črnogorske so poceni, pa tudi Albanske niso pretirano drage...
Najprej sem včeraj šel k fotografu. kakorkoli je slikal, so bile slike obupne in nisem bil zadovoljen. Ko me je imel dovolj, mi je zabrusil, da iz slabega modela ne more narediti dobrih slik... Kakorkoli, za slike je šlo 20€.
Zdaj pa že na upravni enoti 30€ za samo osebno.
Se pravi 50€ za osebni dokument...
Pa še zdravstveno katico imaš na njej gratis..... 🤗😉
@Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁
bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke
Čakam.... 🤔
pred 1 uro je robertk6 napisal:
@Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁
bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje je pa bil v Slanem?
Če ni skrivnost🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani