Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Pri avtu, ko gre za kasko, jih zanima polna vrednost, jih ne zanima, koliko popusta si si izpogajal in koliko si dejansko plačal.

Domnevam, da je tudi tu tako, ker je potem višja vrednost zavarovana = večja premija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Em, od gradu Ludvika Bavarskega (Neuschwanstein) do naše garaže je 580 km dolga pot. In kje na tej poti sem bil 50 km od vaše garaže?

Sicer pa - škoda, da nisem prej vedel. Zdaj sem itak že doma...

Je pa očitno "prava luna" za skoraj-srečat... Tudi jaz sem skoraj srečal @YavarYe X6V6. On je bil pri meni, mene pa ni bilo pri meni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 26. 6. 2025 ob 11:14 je Boss napisal:

Aha, pregovor o oslu in ledu pol ne drži.

Drži, drži, samo ugotovit moraš, kdo je osel v tej zgodbi...

Dobro zavarovano, pa ti vsakih nekaj let zastonj obnovijo. Pa še sliši se za njih, bolj odmevno si sami ne morejo plačat, tukaj dobijo pa zastonj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 22 urami je jures napisal:

Google je sel totalno vbku....spet rešen s tomtom

Screenshot_20250629_090223_Maps.jpg

20250629_091255.jpg

Mi smo pa ravno prišli od tam... Zadnji del poti je bil od gradu Neuschwanstein mimo Innsbrucka do Swarovski Kristallwelten. Naslednji dan pa od tam čez Berg do Bischofshofna in proti Sloveniji.

Za pojamrat samo toliko, da je to pomenilo konec dopusta, drugače pa prav nič za jamrat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Samo tole pa je burleska...

Vozim po avtocesti in Google mi da izbiro:

- lahko nadaljujem po avtocesti

- lahko zavijem dol, grem do prvega krožnega, obrnem in se vrnem nazaj na avtocesto, samo bom 14 minut pozneje na cilju.

Sem prav posnetek zaslona naredil, ker drugače mi večina ne bi verjela...

IMG-20250628-WA0000.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 24. 6. 2025 ob 23:11 je Mraušk Mčk napisal:

Žar party?

Si se pa že precej postaral, da ob stavku "bo kurilo spodaj" najprej pomisliš na žar...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A veste, da imajo v Nemčiji eno gigantsko mesto, Ausfahrt po imenu.

Malo za Salzburgom smo vstopili v Nemčijo in se vozili kakšno uro. In v celi uri vožnje je na vsakem izvozu z avtoceste smerokaz in gor piše Ausfahrt. Skoraj sem Munchen zgrešil, ker je še tam na izvozu smerokaz za Ausfahrt - očitno je ta Ausfahrt pomembnejši od Munchena...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Misliš?

Ta teden zdaj ne bo šlo. Teden pozneje pa lahko. Koliko rabiš do Nove Gorice? Saj si v penziji, naredi malo en potep... Pa ti pokažem pot sem gor in greva od točke do točke in ti vse lepo pokažem. Še vse tisto, kar nisem napisal, ker se mi ne da več...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.