Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

In kaj ti potem nuca ne vem koliko devic po tistem, ko si okoli pasu obesiš bombo, greš v gnečo in jo sprožiš?

Zajeta slika.JPG

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je tisto največje sranje, in to sranje v barvah: daš 40.000€ za vozilo, dobiš polizdelek in imaš dve možnosti:

- pogoltneš in se voziš s tem, kar si dobil

- vztrajaš pri svojem, da hočeš to, kar si plačal, in je vozilo na servisu, ti pa zgubljaš čas in živce ter se voziš s kolesom. Ali pa skirojem...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

😂 🤣 

20250204_135224.jpg

Ja, težišče je visoko, ampak te rešuje "nagibna tehnika" (strojevodje to poznajo iz SŽ-310)...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

To bi bilo pa zelo težko izvedljivo.

Mislim, kako bi ločili, kaj je gadov strup kaj je pa njegov lastni. Saj sam vidiš, kako strupen zna biti...

Samo hecam se, da ne bo kdo preveč resno vzel tega...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 40 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Kam pa naj bi to sodilo?

To da se vračamo v neke stare svinčene čase, ko si od avtov lahko kupil ne tisto, kar si si želel, ampak tisto kar se je dobilo. To je samo za v jamralnik.

Vem. In se strinjam.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, glej, vse statistike kažejo, kako se povečuje delež električnih vozil (kmalu bodo dosegli 160%) in vse statistike kažejo, da je to sodobna mobilnost in mobilna prihodnjost, a ti pa vztrajaš pri nakupu dizla, ki vztrajno izgublja svoj delež (koliko časa že izgubljajo delež bi morali že vsi izginiti s cest...). Daj, no, pojdi v korak s časom! Ali pa vsaj v korak s čredo...

SIOL.NET

Prodaja novih avtomobilov v Evropi je januarja padla za skoraj štiri odstotke, električni avtomobili pa so blizu petine trga.

P.S.: Tudi pri tej objavi me ne preveč resno jemat...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.