Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo...
V Novem mestu je potekala vojna med tolpami. V eni od bitk je bilo ustreljenih petdeset ciganov. Vseh petdeset se je pojavilo pred zlatimi nebeškimi vrati. Sveti Peter je odprl zlata vrata in rekel:
- "Ne vem, ali vas lahko spustim v nebesa. Vprašati moram Boga!"
Šel je k Bogu in ga vprašal:
- "Pred zlatimi nebeškimi vrati stoji petdeset ciganov, ki so bili v bitki ustreljeni. Ali naj jih spustim v nebesa?"
- "Danes imam srečen dan in sem dobre volje. Dajmo jim še eno priložnost, da postanejo verni. Spusti jih noter!"
Sveti Peter je odšel k zlatim nebeškim vratom in se takoj spet vrnil k Bogu:
- "Ni jih več!"
- "Koga ni? Ciganov?"
- "Ne, zlatih nebeških vrat ni več!"
Gre Janez v službo in na vrhu stolpnice zagleda Jožeta:
- "Kolega, kaj pa delaš?"
- "Ma, v nesreči mi je odtrgalo jajca, zdravniki so morali čisto vse odstranit. Odločil sem se, da naredim samomor."
- "Jah, saj imaš prav, nima smisla tako živet. Zbogom, prijatelj stari!"
Janez gre naprej v službo, čeprav mu je žal Jožeta, ampak, kaj češ, življenje je tako. Popoldan se vrača nazaj domov in spet zagleda Jožeta, ki stoji na vrhu stolpnice:
- "Joža, kolega, kaj pa počneš cel dan tam zgoraj?"
Pri predmetu “narava in družba” je učiteljica rekla učencem naj vsak našteje vsaj eno cvetlico.
- “Tulipan!” se je oglasil Barbara!
- “Čudovito!” je vzkliknila učiteljica.
- “Nagelj!” je rekla Metka.
- “Čudovito!”
- “Narcisa!” je rekel Bojan
- “Čudovito!” se je spet oglasila učiteljica.
- “Marihuana!” se je oglasil Jure.
- “Kakšna roža pa je to?” je strogo rekla učiteljica.
- “To ni roža,” je pojasnil Jure, “je pa čudovito!”
Punca, ne ustraši se, če te bo sredi noči pričel prijazen, okrogel možiček trpati v vrečo. Božičku sem pisal, da si za darilo želim 100 kg teletine in svinjsko glavo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem se spomnil na @Bossa, pa šel gledat še na NoraTV...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani