Eh beda, jaz sem tut za MX5 planiru pol letno kupit tam nekje za?etek maja, pa mi potem ?isto zado??a, dokler ga pred zimo spet parkiram, zdele pa so total preme?al drek, ker kokr ?tekam polletnih ne bo ve?, letna pa tut ni nek biznis, da jo kupm za par mescov ko jo bom rabu. Obstaja seveda ?e ?ansa, da je niti ne kupm in bolj u?ivam na va?kih cestah, zgoraj brez!
Dans sem spet prostovoljno u slu?bi (z ozirom na vreme je to najbol? kar loh po?nem), pa morm se pohvalt da sm u 6ih mescih postov najefektivnej?i od pravosodnih svetovalcev na?ga oddelka!
Men je pa to ?udno, da matr mogo?e je vsaka 20a da ima kak?no kilco preve?, ostalo pa noro. Pa celo ko sem pr?akval ve? "krivih nosov" ki so mi ful grozni za videt pr ?enskah, pa niti jih ni bilo.
Pa kolega je tut iskal ?e bo videl kak?no v stilu "mornarske brade", ?e kdo ve kaj to pomen, pa tut ni bilo. To je mi?ljeno ?e iz profila pogleda? in je videt alla Lucky Luke
Matr, zdej smo bli 3 dni po Novm Sadu in BG, pa sm se res nagledu lepotic in postavnih ma?k, zdej tle pr nas sm kr mav razo?aran! Verjeli al ne, tam majo u 95 % primerih pa take postavce, ajej! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh beda, jaz sem tut za MX5 planiru pol letno kupit tam nekje za?etek maja, pa mi potem ?isto zado??a, dokler ga pred zimo spet parkiram, zdele pa so total preme?al drek, ker kokr ?tekam polletnih ne bo ve?, letna pa tut ni nek biznis, da jo kupm za par mescov ko jo bom rabu. Obstaja seveda ?e ?ansa, da je niti ne kupm in bolj u?ivam na va?kih cestah, zgoraj brez!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani