Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Meni gre Hamilton ?e nekaj ?asa na ?ivce. Je postal prevelik naduvanko :whatever:

Neglede, da ga Poky zagovarja 100 na uro se popolnoma strinjam s tabo Boj?. Fanta namre? daje sindrom mladih dirka?ev, ki prehitro uspejo.

Na tej dirki pa je hamilton lahko samo sre?en, da so mu 25 sekund pribili na koncu, ker ?e bi jih moral takoj oddelati v boksih bi se pred njim zna?el ?e marsikdo saj bi se v dirko vrnil ?ele kot sedmi in ve? kot kak?nega meste ne bi mogel pridobiti.

Njegova naloga je zdaj samo ena in sicer, da si mal uredi podstre?je in naj kon?no za?ne voziti z glavo pa ne bo ve? nobenih kazni (pa zaletavanja pri rde?ih lu?eh). Tudi z glavo se da izredno hitro voziti tako pa fant vsepreve?krat izpade en navaden teli?ek, ki se trka z glavo ob zid.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se ne strinjam s tak?nim kaznovanjem, ker je to pa? krojenje velike nagrade. Ampak vseeno pravila so napisana in jih je treba spo?tovati - preko ?ikane se ne sme prehitevati (NIKOLI) in to bi Lojzek moral vedeti. A mu je bilo tolk te?ko malce zmanj?ati in sploh ne bi pri?el spredaj. Itak je vedel, da je hitrej?i in bi lahko po?akal ?e kak?en ovinek ampak ne, Lojze je moral na silo. To je njegov ve?ni problem; preve? uporablja jajca in premalo zgornjo glavo. Saj se bo nau?il, samo da na koncu sezone ne bo spet problem pa kaka to?ka premalo ;)

Pa ?e nekaj... tista izjava, da ga je pol spustil naprej so bu?e saj sta takrat oba pospe?evala do konca. Nikakr?nega zaviranja ni bilo s strani Louisa. ?e bi naredil to bolj o?itno in mo?no zmanj?al sem 100%, da mu nih?e ne bi prisolil kazni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sicer ni vic ampak je res - te pa spravijo v smeh tele cene (?e posebej mi je v?e? zadnja postavka) na Hrva?kem.

post-133-1220595096_thumb.jpg

Tole mi je Boj? poslal - upam, da nisi bil ti ta pla?ilni; 12 oseb - ra?un 1200? :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, kako naj reagiram, ko pokasiram: Saj sem ti rekel! ?e odpre? servis za mazde (magari ?e si tam idejni vodja), bom avto vozil h tebi - marca mi pote?e garancija, he he.

?alosti pa me to, da take procedure niso naredili na servisu. Bolj ko jim pravim, da avto ne v?ge po ve? urah na soncu, hitreje so ga dali v gara?o (najbr?).

Saj to ne leti na tebe ampak na servis, ki se je najprej afnal z menjavo pumpe - ?e posebej ?e te niso upo?tevali v kolikor si jim rekel, da bi znal biti kriv ra?unalnik in kak?en slab kontakt na plo??i.

Saj vem, da je po bitki lahko biti general samo, ?e recimo na PC-u crkne zvok verjetno ne gre? procesorja menjat, ali pa? :hohoho: - v glavnem, ?e 1x - to kar sem napisal leti na servis in ne nate. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No ja, upam, da je ta novica za sem:

Zaradi nev?iganja mojega avta, potem ko je nekaj ur na soncu, sem izbral naslednjo taktiko: avto sem v petek ob cca. 10:00 parkiral v bli?ino Gama servisa v BTCju in ga pustil tam nekaj ur (4). Pri?el nazaj ob 14ih in ?el na servis po?akat g. Majes-a (je bil ravno na malici), potem pa je poslal enega fanta, da greva po moj avto. Je rekel naj ga kar pripeljem do gara?e, pa sem mu odvrnil, da avto pa? ne v?ge. Nato sva se sprehodila do makine (20m) in se je serviser na lastne o?i prepri?al, da avto ne v?ge. Je nekaj pogledal pod haubo (napeljave in elektriko), nato pa se je odlo?il, da avto premakneva v gara?o. No, mojo mazdo so potem rinili po BTCju trije: serviser, prodajalec ter tisti gospod ki vgrajuje akustiko in podobno. Potem je serviser makino priklopil na tester, ki kot ponavadi ni pokazal ni?. Nekaj se je ?e igral s "fazenbiferjem" - ni?. Nekako je potem pogruntal, da naj bi bila napaka na ra?unalniku, ki se preve? segreje in izgubi nekatere kontakte, da avto ne v?ge ve?.

No, tako. Zgleda da s(m)o odkrili izvirni greh nev?iganja moje makine. Upam da je to to, zato sem to zgodbico tudi napisal v temo Pohvalite se ...

Me veseli, da sem ubral to taktiko, saj se mi je zdelo, da v prej?njih poskusih sami niso pri?li do tega, da bi avto pustili na soncu, za kar sem jim stalno govoril, da je vzrok nev?iganja. Da sem moral to narediti jaz ... si bom samo mislil svoje.

Saj ne da bi se hvalil ampak mislim, da sem ti na to namignil ?e pred dvema mesecema. Napaka je namre? ?isto podobna kot pri klasi?nih PC-jih. ;) Va?no je da bo? zadevo kon?no u?timal. :bravo:

hmmm... te?ko verjamem, da je pumpa... prej bi rekel, da ima? nekje slab stik na napeljavi oz. v ra?unalniku, ko je segret.

?e vedno navijam, da ima? nekje kaken hladen lot, ki zgubi kontakt, ko je avto pregret. Po moje je to problem v ra?unalniku.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes berem v Delu kako so se obve??evalne slu?be v Beogradu dogovorile o zaklju?nem lovu na Mladića.

Malo sem se pozabaval (zelo na kratko) in naredil fotorobota sedanjega izgleda tega iskanega zlo?inca.

Torej lahko bi izgledal takole:

post-483-1219675592_thumb.jpg

Moj "izdelek" je ekskluzivno objavljen na tem forumu.

Mater :blink: tak je kot moj sosed ?zmeden? Kaj pa ?e je... ni?, jaz ga bom preventivno kr prjavu policiji :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Pa kaj je s temi uporabniki MAC-ov :ne vem: Vsak k pokli?e najprej pizdi pol pa ?ist vsak pove da ga je ta IBook pri?el ?ez 1.500?.

Pa pizda, a jim ni jasno, da mi dol visi kolk je on prepla?al ta kup?ek elektronike. Zarad mene je lahko dal tud 10k? al pa 400?, pa kaj pri?akujejo, da se jim bom klanjal, al kaj?

Resno se vidi, da je to za veliko ve?ino samo en statusni simbol ve?... ni va?n, ?e ga ne zna uporabljat, sam da misli, da je cool pa da se lahko hvali kolk to stane- prekleta patetika.press

:angry:

sorry, vsem lastnikom teh napravic na na?em forumu - tole ni letelo na vas ampak na teh 5 bebcev, ki so me klicali v tem tednu in sem moral 5x poslu?at isto zgodbico za lahko no?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To so napisali zato ker imamo najbolj?e razmerje medalj glede na ?tevilo prebivalcev.

Z dana?njo ?bogarjevo (vse ?estitke jadralcu) imamo medaljo na 400.000 prebivalcev in je Slovenija dale? prva med vsemi dr?avami ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ko smo ze pri tem: ti garmini tud lazejo glede hitrosti ne?

Ker nekak ne morem verjet, da je pogresek stevca relativno majhen??

Pri men je recimo 110 na ?tevcu 104-105 po GPS-ju.

Borut, mislim, da je skrajni ?as, da si nabavi? Garmina in POI to?ke gor al pa da za?ne? voziti bolj zmerno.

Priporo?am drugo re?itev ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Sranje je na Dolenjskem, Dravskem Polju, ?tajerskem,.. :(

Pizda, kadarkoli se ta butec od Rodeta prmaje v Slovenijo imamo sranje... kak?en zakon al pa kar v ustavo moramo zapisat, da mu je prepovedan vstop v dr?avo. grrrr :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No ker sem glih v Bohinju pa ?e en lokalni gorenjski vic.

Pred dolgimi ?asi je bil Bohinj ena sama ravnina okoli bohinjskega jezera. Zraven tega jezera sedi Bohinjc in je stra?no ?alosten.

Bog ga gleda od zgoraj in se mu reve? zasmili pa ga vpra?a kaj ga mu?i. Bohinjec pravi, da je vse preve? ravno in da bi bilo lepo ?e bi bilo kaj bolj gorato.

Bog zadevo uredi in okoli jezera se dvignejo hribi vendar je Bohinjec ?e vedno ?alosten pa ga bog ponovno ogovori. Bohinjec bi si ?elel nekaj krav, da bi se pasle po hribih in mu dajale mleko.

Bog zamahne z roko in mu na trosi cel kup lisk z ogromnimi vimeni polnimi mleka.

Bohinjec zagrabi prvo kravo za vimena in si nato?i polno skodelo mleka. Popije mleko in se oblizuje od ugodaj ter navdu?eno vzklika kako dobro je.

Bog vidi kako je zadovoljen in kako u?iva v mleku pa ga poprosi, ?e lahko tudi on sproba to mleko. Bohinjec mu seveda nato?i in bog zadevo sproba. Ugotovi da je resni?no dobro in se tudi sam oblizuje od ugodja.

Takrat pa ponovno zagleda nejevoljo v o?eh Bohinjca in mu zabrusi : pa kaj je spet zdej?

Bohinjc pa njemu nazaj: ejga prjatu, pa bo? ti men pva?au ta mlek?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vuk
Napisano

Vuk vse najbolj?e :cheers:

Upam, da se ti nismo kaj zamerili, ker te ni ni? ve? na frumu :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jaz bi se pa javno zahvalil tisti pizdi, ki ji je ratal na popolnoma praznem parkiri??u (za supernovo na Rudniku) moj avto podrsat. Seveda je usrane spizdil - no ja sej se mi kar smili, ker kolk mora? bit ubo??ek, da se zaleti? na praznem parkirplacu in potem ?e nima? jajc, da bi po?akal - low life od folka - trailer trash wanker. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.