Seveda se da... moj brat ima Lantro letnik 96 zavarovano samo proti to?i in se mu bo to zdaj izpla?alo, ker mu je v?eraj?nja to?a prav lepo nabu?kala avto.
hehe, sicer sem ?e videl ampak vsaki? je sme?no...
Druga? pa sem sli?al iz preverjenih virov, da bodo zavarovalnice uvedle dodatno opcijo za delni kasko z imenom "padavine v ?entvi?kem predoru". ?e cena ne bo prehuda se bo spla?al vzet tudi tistim, ki nimajo polnega kaska
Boss, prava slovenska imena niso za ?ivali Si predstavlja?, da bi nekdo na cesti svojo psico klical: "Jo?iiiiii, Jo?iiii, a bo? pr?la k nogi! Ja pridna Jo?ica, bo? pi?kot?" ...recimo, da je pitbull.
Men se ne zdi ?isto ni? ?udno, ker pri nas smo bolj ma?koljubci pa so vse muce in mucki zadnjih 20 let imeli taka bolj "zanimiva" imena.
Franca
Jakob
Artur
Sera
Bo?o alias Courage (je stra?no pogumen ma?ek, not)
Rada (ime pride od stavka: ja, pa kaj bi spet rada?)
Evica (sestrica od ma?jeg kitlerja z imenom Dolfe)
Zadeva je fenomenalna in niti najmanj mi ni ?al, da sem dal malo ve? za FullHD, ker filmi v 1080p so fenomenalni. In da, razlika med 720p in 1080p je o?itna tako, da...
Sicer pa ravnokar uporabljam s PC priklopom in tipkam na resoluciji 1920x1080 in je milo re?eno nor filing.
Ajaj, kaka smola za Masso... vse je naredil tako kot mora potem pa tri kroge pred koncem re?e motor "ajd ?ivijo".
?estitke Kovalainenu za prvo zmago - resda malce po sre?i (odstop Masse in po?ena guma Hamiltona) ampak podarjenemu konju se ne glede v zobe. Odli?na dirka Glocka. Kimi je izvlekel najve? kot lahko zgleda v trenutnem stanju (po moje mu je Vodke zmanjkal).
Druga?e pa kaj naj re?em ... Formula je spet zanimiva saj se ?e vedno bori 5 dirka?ev za kon?no zmago.
Pol se mi pa tip zgovarjam da ima uvoznik ponavad najvi?je cene, da lahko njegovi dilerji prodajajo po enakih al ni?jih cenah. Nato sem ga povpra?al po zdravju in odkorakal iz ?tacune.
Poleg standardne televizije, bi gor gledal ?e kak?ne DivX-e (najraje kar direkt iz compa). Bi si pa tud kak?en FullHD 1080p muvi z DL-jal.
Vpra?anje je sicer a se bo FullHD film pri?el do izraza na dokaj majhnem ekranu (32"). :ne vem:
Cena? Hmmm sploh pojma nimam ampak je pri meni ponavadi tako, da sicer na?eloma ne bi rad se preve? odmetal ampak se pa nebi rad ?ez par mesecev sekiral zakaj nisem vzel kak?en TV z ve? funkcijami.
OK, recimo, da je res zgornji limit nekje 900-1000?
Kupujem LCD televizor 32" pa se ne morem odlo?iti kaj bi bilo za kupit. Izbire je namre? toliko, da samo takole gleda?
?e ma kdo izku?nje s tem, kaj je OK oziroma kaj se spla?a kupit, dajte mi prosim svetovat. Na tem podro?ju sem ?isti rookie in pojma nimam al bi bilo dobr se mal stegnt pa vzet FullHD, al pa a rabim 100HZ osve?evanje, ... itd itd , dileme :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seveda se da... moj brat ima Lantro letnik 96 zavarovano samo proti to?i in se mu bo to zdaj izpla?alo, ker mu je v?eraj?nja to?a prav lepo nabu?kala avto.
Pst Nisde... temo si zgre?il
Povezava za deljenje
Deli na druge strani