Ste si kaj zračunali porabo elektrike za 2023 v primerjavi z 2022? Koliko se je podražala, koliko ste plačali? Je pa res da smo meli v 2022 tiste 3 al 4 mesce popust.
Nova voda in odtoki v kopalnici porihtani, mešalniki za pipe vgrajeni, IC BOX tudi, v ponedeljek še talno položiva s tatom. Potem tlaki...računam na sredo.
Sicer stanovanjska zgradba je iz 88leta,.. ampak ima dvojni zid z stiroporjem vmes,..debelina zidu je pa ene 80cm. Ni the best ni pa tolk slabo...okna sem pa menjal aprila lani
Jaz imam drugače naštimano toplotno na 21 ponoči in ko me ni doma, ter 22 stopinj med 14 in 22..mi pa temperatura redko kdaj pade pod 21 med enim in drugim terminom tko, da ponoči rekdo kdaj sploh greje toplotna, mogoče enkrat vmes dogreje. Ni pa neka gromozanska kvadratura je 85m2, računi za EL superca za enkrat(kaj bo zdej bomo vidli)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Pa nevem kaj je tak pom pom okoli burje,..sej sploh ne piha tolk...
leta 2009 al 2010 marca meseca je pihalo preko 220km,..so zaprli ceste komplet za promet med Podnanosom in Selom
Popravljeno od Tilen5Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani