Dobis recimo pri raznih Xiaomi "derivatih"... kot so Poco, Redmi,... in to celo tahitri polnilec s 67W ... Vsaj nazadnje, ko sem za mami nabavil Redmi Note 13 Pro 5G in se prej, ko sem nabavljal enega Poco X5 Pro 5G je bilo tako ... Res pa je, da pri "flagshipih", kot je Samsung, Apple,... ne dobih zrake polnilca... ampak samo kabel ...
Točno tako je kot si napisal, Xiaomi in POCO ter ostali v Xiaomi skupini ti dajo komplet vse 🤗
Mah jeba je tole... Moja starša sta vsak dobila po dobrih 140€. Kot sem prebral ne moreš vzeti 120€ denarja in jim ostalo pač šenkat ampak je treba odpret trgovalni račun. Z vsemi stroški vodenja trgovalnega računa in prodaje delnic ter zaprtjem le tega bo šlo več denarja kot ga je dejansko v delnicah. Sploh, če upoštevamo, da bo takrat, pritisk na prodajo delnic Vzajemne tako velik, da bo to drastično znižalo vrednost. Da pa sploh ni nobene garancije, da bo Vzajemna kot taka brez teh zdravstvenih zavarovancev sploh preživela, se lahko zgodi, da praktično takoj spušita vse oziroma sta z dodatnimi stroški lahko celo na slabšem, kot pa če pustita vse njim in ne vzameta ničesar.
Na spletu kroži zemljevid povprečnih hitrosti vlakov v posameznih evropskih državah. Sloveniji je pripisana hitrost skoraj 72 kilometrov na uro. Ali je to res, smo povprašali Slovenske železnice.
Recimo relacija Podbrdo - Solkan. Vlak vozi okoli uro in 10 minut (če nima zamude, ampak na tej relaciji do 15 minut zamude sploh ne objavljajo, ker jim praktično vsak vlak zamuja za vsaj 10 minut...). S Tomosom prevoziš to razdaljo v največ uri in pol.
Vzemimo relacijo Nova Gorica - Divača. Vlak potrebuje eno uro, s Tomosom si pa tudi v eni uri tam...
Vzemimo relacijo Nova Gorica - Ljubljana. Vlak potrebuje 3:30, s Tomosom si pa tam še prej, saj je komaj 90 km, se pravi v dveh urah in pol, največ treh urah...
Bi bilo zanimivo poskusit, kako bi šlo na kakšni daljši relaciji, recimo Nova Gorica - Hodoš. Bi si skoraj upal stavit, da ne bi bilo neke bistvene razlike...
Na vlaku se lahko ta čas dobro naspiš na mototju pa ne.... 😁 Nekaj prednosti pa ima potovanje z vlakom. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole zgleda kot neke vrsta prisile....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani