Spušala zadnja guma,.. odmontiramo, odstranimo zračnico, pregledamo gumo(zgleda vse ok), damo novo zračnico notr gumo gor napumpamo,....iinnnn spuša 🤣🙃
Men je ful lep od staršev,.. mislim da je hrast naoljen,..sicer ga morajo vsake tolko premazat,..sam tisti izgled k majo letnice še teksturo pa, da ni tolk svetleč mi je top
Kakšen cm do stene mora biti reže, ker parket ves čas dela, tvoj hrastov lamelni sicer manj ko recimo velik bukov (pozimi se ponavadi skrči, poleti napne).
Mi imamo nizke letvice široke 3 cm.
Ja sej take so tudi moje original,..kje bi se dalo to še kupit ?
nekaj časa nazaj smo menjali okna in smo morali v dnevni sobi ter splanici pomeati yugoslovaske zaključne letve ven. Sedaj bi rad nekako tole lepo zaključil dokler se drugo leto ne menja parketa in ploščic po stanovanju. Ker parket ni lepo stisnjen do zidu(neenakomerno poravnan) so tudi 2cm špranje nekje. Zanima me kaj bi mi prišlo v poštev. Razmišljal sem že o L profilu, ampak ne dobim nič pametnega. Nisem prepričan, da bi mi standard letve pokrile take špranje. Kar z linki in idejami na plano.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Spušala zadnja guma,.. odmontiramo, odstranimo zračnico, pregledamo gumo(zgleda vse ok), damo novo zračnico notr gumo gor napumpamo,....iinnnn spuša 🤣 🙃
zgleda mam nkje v gumi kako trsko al trn hehe
Popravljeno od Tilen5Povezava za deljenje
Deli na druge strani