Danes ponovno odpeljal Solčavsko panoramsko krožno pot, s štartom poganjanja v Solčavi, pri Mečkatorju. Tam piše parkiranje do največ 2 uri, kar mi ni predstavljalo težav, saj sem bil s primernim kolesom, torej s Fuji zverino in ne ubogim rdečim osličkom, hehe.
Ma kakšna razlika je to pri poganjanju v klanec, pa tudi par kg imam manj kot nazadnje, pa precej po planinah, tako da je bilo vse skupaj zgolj lažje ogrevanje. Priporočam tudi ostalim s poganjalci
Meni je forerunner 235 delala 6let bp, dokler ni prišla v njo vlaga🥴. Nosim jo non stop razen pri polnjenju.
Pojavljala se je na šipci rosa tu in tam kar me je motilo, delala je pa še vedno a sem ji vseeno rekel adijo... 😊Sedaj imam že drugo leto forerunner 255 in mi dela bp.
Drugač je pa teh testov na netu malo morje, ni ena za vse najboljša a Garmin je sigurno najboljša v natančnosti in zmogljivosti baterije, pri grafiki pa malo peša... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni dobro, da si preveč malenkosten, ker potem si v 99%razočaran....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani