Skoči na vsebino
Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Jao Qwerty, a bolj u pizdi grafe za tvoj comp pa nisi na?el? Res je to grafa, ki podpira DiretX 10 samo je tako ostudno po?asna (rang Nvidie 6600GT izpred dveh generacij), da tudi en DX10 ?pil ti ne bo normalno tekel. Sramota za Nvidio, da sploh kaj takega dajo na trg

?e si ne more? privo??iti 8800GTS 320 potem raje vzemi 7950GT. Dal bo? mogo?e 50-60? ve? ampak ta grafa je vsaj 3x hitrej?a od 8500GT. Ne sekiraj se ?e ni DX10 kompatibilna ampak vsaj normalno ti bodo zadeve tekle.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa to je ja pljunek u morje........50.000....LoL :hohoho:

sam res.... ?e propadli bodo, tolk jih stane samo ve?erja za VIP goste :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej Poky nima slabega na?ina razmi?ljanja saj pri vsaki menjavi ne doda dosti pa se na vsakih nekaj let vozi z drugim avtom..

Mene tud mal mika, da bi Mazdo prodal pa kupil novo KIO jo imel nekaj let (3-4) skoraj do isteka garancije. Dodati bi moral verjetno tam nekje 3000-4000? (tolk lahko v enem letu na?param) pa bi spet imel ?isto nov avto v garanciji pa mir za naslednjih nekaj let.

Potem pa spet en oreng nakup. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

tole si raj poglej na?e VZORNIKE :policaj:

Mene sicer tole ne moti kaj dosti, dokler je hitrost pod nadzorom (policijskim, hehe :hohoho: )... bi pa znoru, ?e bi me nato to?no tale ustavil in mi pamet solil, ker sem bil 10km/h prehiter, ?e?, da s tako vo?njo ogro?am vse okoli sebe. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaz ?e tako ali tako ne gledam raznih tekem, kot so ko?arka in nogomet, mi preprosto ni zanimivo ko se cca 10 ljudi poja za eno ?ogo.

a ?e bi imel dve ?ogi bi bilo pa kaj druga?e ? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne vem to?no pri katerem kmetu se je to zgodilo. Se pa ene parkrat ?e ?imfal ?ez Dolence. Nekateri ljudje tam dol so kr precej fuknjeni (?marnica.press) in so sposobni marsikatere take hudobije. ?e pa njim "poguma" zmanjaka je pa ?e poleg trop ciganov. Jebat ga, jug pa? :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se pravi ,da jest nisem Slovenc? :whatever:

Hribi niso zame,ne poslu?am Avsenika niti slaka. :P (poznam pa ju)

Kek?eve pesmi pa ne poznajo niti moji tamali...

Opa... tole pa ni dobro - prevelik vpliv Italije :hohoho::hohoho:

Evo te bom nau?il Kek?evo pesem, da jo bo? lahko z otroki prepeval (?eprav ti ne verjamem, da ?e nikoli nisi sli?al za to pesmico :P )

Jaz pa pojdem in zasejem

dobro voljo pri ljudeh.

V eni roki nosim sonce,

vdrugi roki zlati smeh.

Kdor vesele pesmi poje

gre po svetu lahkih nog,

?e mu kdo nastavi zanko,

ga u?ene v kozji rog.

Jaz pa pojdem in zasejem

dobro voljo pri ljudeh.

V eni roki nosim sonce,

vdrugi roki zlati smeh.

Jaz pa pojdem in zasejem

dobro voljo pri ljudeh.

V eni roki nosim sonce,

vdrugi roki zlati smeh.

Bistri potok, hitri veter,

bele zvezde vrh gora,

gredo z mano tja do konca

tega ?irnega sveta.

Jaz pa pojdem in zasejem

dobro voljo pri ljudeh.

V eni roki nosim sonce,

vdrugi roki zlati smeh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.