Jao Qwerty, a bolj u pizdi grafe za tvoj comp pa nisi na?el? Res je to grafa, ki podpira DiretX 10 samo je tako ostudno po?asna (rang Nvidie 6600GT izpred dveh generacij), da tudi en DX10 ?pil ti ne bo normalno tekel. Sramota za Nvidio, da sploh kaj takega dajo na trg
?e si ne more? privo??iti 8800GTS 320 potem raje vzemi 7950GT. Dal bo? mogo?e 50-60? ve? ampak ta grafa je vsaj 3x hitrej?a od 8500GT. Ne sekiraj se ?e ni DX10 kompatibilna ampak vsaj normalno ti bodo zadeve tekle.
Sej Poky nima slabega na?ina razmi?ljanja saj pri vsaki menjavi ne doda dosti pa se na vsakih nekaj let vozi z drugim avtom..
Mene tud mal mika, da bi Mazdo prodal pa kupil novo KIO jo imel nekaj let (3-4) skoraj do isteka garancije. Dodati bi moral verjetno tam nekje 3000-4000? (tolk lahko v enem letu na?param) pa bi spet imel ?isto nov avto v garanciji pa mir za naslednjih nekaj let.
Mene sicer tole ne moti kaj dosti, dokler je hitrost pod nadzorom (policijskim, hehe )... bi pa znoru, ?e bi me nato to?no tale ustavil in mi pamet solil, ker sem bil 10km/h prehiter, ?e?, da s tako vo?njo ogro?am vse okoli sebe.
Ne vem to?no pri katerem kmetu se je to zgodilo. Se pa ene parkrat ?e ?imfal ?ez Dolence. Nekateri ljudje tam dol so kr precej fuknjeni (?marnica.press) in so sposobni marsikatere take hudobije. ?e pa njim "poguma" zmanjaka je pa ?e poleg trop ciganov. Jebat ga, jug pa?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a NFS pa ni igra ?
Sicer pa: your money, your fun
aja, ?e to; koli?ina RAMa na kartici ni zelo pomemben podatek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani