Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Sej pravim ?e neki ?asa... naj Brawn ?ele drugo leto pride k Ferrariju, da si ne bo delal sramote s tem povpre?nim avtom in apati?nima voznikoma <_<

Pismo, da bi jih en skor 40-letni star?ek ?umi B) oba nagonu, ?e bi sedu v avto - tadva bi se res mogla mal zamislt.

Word... R?ikk?nen me je ?ist razo?aral v Ferrariu glede na to kako so ga nekateri visoko prikazovali, ko je ?e bil med srebrnimi... upam, da bo danes bolj?e :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ah Daskan, Daskan, ?e si si tolk ?elu vodo videt bi lahko pri?el tudi na piknik.

Namre? skozi Ptuj tud te?e ena voda, ki se ji baje re?e Drava in ?e se ne motim je tam tudi ena hidroelektrarna z jezom, kar pomeni, da je za jezom verjetno eno manj?e jezerce.

Glede na velikost na?ega morja to jezerce ne bi smelo biti dosti manj?e ;) (hehe, ?e vidim na?e ju?ne soseda, kako se privo??ljivo nasmihajo :hudicek: )

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sam res kombinacija franci jerancic pa alisic...nekak tko:

MA: "franci zakaj je ferrari toliko hitrejsi?"

FJ: "to je zaradi tega, ker njihov V8 ima nizje tezisce, kar pripomore k boljsi legi..."

MA ga prekinja z " uuuuuuuuuuuuuuu prsata lepotica...no franci povej"

FJ "ja prsate lepotice so lepe zaradi pravilnih simetricnih oblik josk"

MA "ULALA ULALA flavio briatoretu so padle slusalke na tleh!!!

:vskalo:

:hohoho::hohoho:

to?no take imata tedva kekca

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Policaja najdeta 4 bombe.

Med vo?njo se jima kotalijo po prtlja?niku, pa pravi prvi:

" Kaj ?e katera eksplodira?"

Pa odgovori drugi:

"Bova pa rekla, da sva na?la samo tri!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Miheli? je bil vsaj poln tehni?nega znanja, medtem ko je Ali?ić poln bullshita oz. rumenega materiala... ko pa pride Franci Jeran?i? zgleda pa kot zbor butalcev, kjer kar tekmujeta kdo bo bolj zagnojil. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

se bolj pameten moz...prej umre pa ma mir...ne recejo brezveze pametnejsi odneha al kako ze :)

ej Labi pazi, ?ist mirno ti povem, da je tole bilo prvi?....

:hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

OOUCH

Par je praznoval zlato obletnico poroke na prekrasnih pla?ah na

Jamajki. Ljudje so ob?udovali, kako miren in urejen zakon sta imela

vseh 50 let. Lokalni novinar se je ?el pozanimat, kako jima to uspeva.

Mo? je odgovoril:

"Jah, tole izvira ?e iz najinega poro?nega potovanja. ?la sva jezdit v

Grand Canyon. Nisva bila dale?, ko se je konj spotaknil. ?ena bi

skoraj padla z njega. Pogledala je konja in mu mirno rekla; "Dragi, to

je prvi?." Nadaljevala sva pot in kmalu se je konj spotaknil drugi?.

Spet je ?ena mirno rekla: "To je drugi?." Pol kilometra kasneje se je

konj spotaknil tretji?. ?ena ni rekla ni?, iz torbice je potegnila

pi?tolo in ga ustrelila v glavo.Jaz sem bil zares ?okiran. Zavpil sem;

"Kaj je narobe s tabo, ?enska? Zakaj si ustrelila ubogo ?ival? Saj si

?isto ubrisana!!!!" ?ena je odvrnila, ?isto mirno: "Dragi, to je

prvi?".....

In od takrat sva sre?no ?ivela in ?e bova do konca svojih dni."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kar je res, je res ...

Zdravnik in duhovnik se pogovarjata, kdaj sploh se ?ivljenje za?ne.

Pa pravi ?upnik:

"Jaz mislim, da se ?ivljenje za?ne s spo?etjem!"

Zdravnik pa:

"Jaz pa mislim, da s porodom."

In nekako se en z drugim ne strinjata, pa vpra?ata mimoido?o ?ensko, ker

mislita, da bo ?enska kot ?enska sigurno najbolje vedela.

Ona pa kot iz topa:

"Draga moja, ?ivljenje se za?ne, ko otroci odidejo z doma in mo? umre!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Stoji zenska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom.

Gledaju se oni međusobno, pa Mujo pocne spustati prozor.

Riba sva srecna, pocne i ona spustati prozor misleci, da ce joj Mujo ne?to lepo reci... a Mujo ce:

“Sta je, i ti si prdnula?”

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja, moja mama je tud nehala gledat nogomet, ?e posebej na?o reprezentanco - pri 60 letih je zanjo tako pizdenje in sekiranje zaradi nesposobne?ev ?e lahko usodno - dohtar ne dovoli ;) .

Fotr gleda samo ?e jadranje (baje da pomirja) za hobi pa hodta z mamo tekmovat v lokostrelstvu - sam da ni nogometa doma pa je mir v hi?i, aleluja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mislim,da Fonzitu popu??ajo ?ivci, ?:

ampak kako ga je Sato stisnu :rispekt::rispekt: jaz sem od smeha skor dol padel

Nagrade za sme?ne vlo?ke:

1. Alonso - njegovo oranje po travi (naj mu drugi? traktor kupijo) :D:D:D

2. Massa in Fisico - nekdo se je lepo ustavil pred rde?o lu?jo onadva pa levo in mimo njega skozi rde?o :D:D

3. Davidson - stoji sam samcat na praznem prostoru za menjavo gum; prav ?alostno je zgledalo, kot bi ga kdo tam pozabil :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e ne bi Ali?ić gnojil in pametoval o nekih svojih teorijah, recimo komu pomaga SC in komu ne bi bilo ?e bolj zanimivo... je bil pogovor na radiovezi med dirka?em in boksi, Mirsad pa zraven tuli, da ni? ne sli?i (mal je spominjal na Milo?evića ;) ) in tako preglasil ves dialog. :angry:

Pa ?e ena scena je bila, da dol pade?; pridrvi v bokse Davidson in se postavi na mesto za dolivanje goriva. In tam stoji kar nekaj sekund pa nikjer nikogar :blink: - pol pa le pridrvijo mehaniki iz gara?e, ko ene kure brez glave - ?isti kaos pa ?e komedija povrhu :bravo::bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na pa je umrl ?e ?etrti Makedonec iz tistega bimmerja - bad tole, misli?, da se vozi? v varnem avtu potem pa trenutek velike neumnosti in so ?tirje mrtvi - raznorazne zvezdice ni? ne pomagajo, ?e je za volanom budala :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V glavnem NORO... po ristem dolg?asu v Monte Carlu smo videli danes dirko, ki je imela ve? zanimivega dogajanja, kot vseh prej?njih pet dirk skupaj :bravo::bravo:

Prva ?rna zmaga in dominacija Hamiltona je bila samo pika na i kar se je dogajalo pred tem na stezi. :bravo:

- veliko prehitevanj

- 4x varnostni avto

- zelo huda nesre?a Kubice, ampak kot ka?e jo bo odnesel "samo" z zlomom noge

- dve ?rni zastavi - Izgleda da v Braziliji (Massa) in Italiji (Fisichella) ne poznajo pojma rde?a lu? :hohoho:

- za najve?ji show je skrbel Alonso, ki je na vsak na?in hotel preorati enega izmed ovinkov saj je kar 4x izletel ven na to?no istem delu steze :lol:

- Wurtz se je uspel prebiti iz kar 19 mesta na ?tartu na kon?no trtetje mesto - sicer se mu je vse poklopilo z varnostnim avtom ampak vseeno uspeh in pol :jupiii:

- Nick the quick je bil edini, ki bi sploh lahko ogrozil Hamiltona a je vseeno uspel zasesti drugo mesto

- Tacuma Sato (aguri Suzuki) je v predzadnjem krogu poni?al trenutnega prvaka Alonsa (v "all mighty McLarnu") saj ga je prehitel v slogu velikega Schumacherja :hohoho:

- R?ikk?nen je pokazal, da ?al nima jajc in sre?a, da je osvojil vsaj 5. mesto

- Ralf Schumacher dirka tako pateti?no, da bi bilo najbolje, da gre po stopinjah svojega brata v pokoj - ?e si kdo ne zaslu?i svoje bogate pla?e (najbolj pla?ani dirka?) je to on :angry:

- Liuzzi je poljubil "zid prvakov" in odstopil, ravno tako Trull ne zna zapeljati s hladnimi gumami iz boksev na stezo in se odpelje direktno v zid :whatever::lol:

v glavnem, dogodkov je bilo res ogromno in prav zaradi takih dirk se spla?a gledati F1 tudi takrat, ko zgleda vse kot v luna parku (Monte Carlo)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e je pa tole pou?no, pol pa sam ena beseda primerna zate...

...AMATER :hohoho:

Mislim, da je vseeno bolje biti amater v tem poslu, kot profesionalec - saj ve? kako se profesionalcem in profesionalkam re?e tudi druga?e?*

*kurbe

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

....oziroma sem metal to?no eno igro in se mi je usral kot ?e nikol, pa sem nabrisal vse "kafanske majstre" na?e firme.... valda sem se pol izgovoru, da so pregnili zame, naj kar sami ?e mal vadijo.... :hohoho:

smart move man... sam zdaj ne sme? nikoli ve? z njimi igrati in bo? ostal ve?ni ?ampijon :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

Sam Nu?a res, zakaj se ni? ne pojavi? na forumu? Pol se mora pa, zaradi slabe udele?be deklet na forumu, Ally tolk bolj trudit, da vzdr?uje jin/jang ravnote?je :ne vem:

Aja saj res, vse tanajtabolj?e za RD. :rozico:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.