Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... :nevem:

Te oglede za trojko je naredila hčera, jaz in še kak cenilec, ki določa vrednost za razbito trojko... 

IMG_20240821_144606.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Če je hčera bla na telefonu, ko se je prlimala... 

🫣😂Sem mislil, da te drože zanimajo..... 😉

Ne ni bla, ženske pa to.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moj prejšnji avto je to, sedaj hčerin. Zapeljala je enemu kombiju-kamionetu v zadnji del avta.... :nevem:

Dobro, da ima kasko.... 😁

Baje je na meji dotalke, bomo videli kaj bomo, mogoče se bo celo taka prodala..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je Z M A J napisal:

Ne vem sicer po čigavih poteh sem šel, saj sem tam vsakoletno večkrat, vendar tokrat prvič na pedalni pogon. Kdor zmore poganjat v klanec, mu tole res priporočam, morda celo v obratni smeri ter obenem še na Pavličevo sedlo, ki je zgolj nadaljnjih 3km, od tega odcepa, ko se gre iznad Logarske doline, v smeri Panoramske ceste.

A si že pozabil, da smo 2leti nazaj šli Mazdaši po tej cesti? 

Kaj nisi šel naprej v Matkov kot, tam je sicer makedam a čisto neprometna cesta.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Kako boš pa tako velik nashi dal v flaško pa ga zalil s šnopcom ?

Bom kompot nardil....😁😉

Sem pred leti z viljamovko nekaj čaral,samo okusa pa potem ni bilo tapravega je treba viljamovo žganje gor nalit....🤩

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.