Jaz bom znorel. Te opcije tudi jaz nimam. "Custom member title" pri meni sploh ne obstaja... Halo, admin, jaz bi si tudi rad zadevo spremenil. Prosim, se da kaj urediti?
Ti bod kr trotlfahrer oz bolje, da se preimenuje v throttlefahrer
meni je najbolj?a Montignac-ova metoda prehranjevanja. pravilna kombinacija hrane dela ?ude?e. Npr. tako tipi?no slovensko kosilo: tenstan krompir in goveje meso iz juhe, gre samo v ?peh in ob?utek kamna v ?elodcu. po puranjem zrezku s kuhano cveta?o (karfijolo) sem imel tako neobremenjen ?elodec, da bi ?el lahko takoj po obroku te?t al pa fuzbal igrat. aja, krompir je ?el ?e davno iz mojih menijev.
ubogi krompir, je zdaj med glavnimi krivci za debelost - neko? pa je prav ta krompir re?il Evropo pred katastrofalno lakoto
blablabla,...anoreksija pa zdrava prehrana sta si pa tok del? da si ?e mislt ne mor?,... :ne vem:
hmmm ja... ti to tisti punci povej, ki so ji vsi mogo?i strokovnjaki svetovali okrog zdrave prehrane in na koncu je enostavno bila prepri?ana, da ne sme ni?esar jesti... zdaj je pa pri psihiatru, da jo bo spet navadil jest.
OK, to je res ekstremen primer, samo tako so ekstmi tudi recimo vegani pa ?e kdo, ki mislijo, da zanjo vse in da je njihova resnica edino prava.
Aja, please ne tole narobe razumet, ?e zdale? ne leti slu?ajno nate, saj si zadevo lepo napisala samo je vseeno razlika a ljudje jedo normalno brez pretiravanja al pa non stop i??ejo vse mogo?e recepte kako shuj?ati, kjer eni svetujejo to drugi pa ?ist neki druzga.
OK zdaj sem pa ?e preve? zabluzil, aja bo Labi povedal nekaj ve? o zmerni in dietni prehrani
u ?em je pa fora da naj se neb jedl kruha na prazn ?elodc? to pa prvi? sli?m,..
se pa strinjam da ni treba izvajat ne vem ka?ne oh in sploh zajebane diete,..ker itak ne delujejo,..ok shuj?a? ?e,..ponavad na ra?un mi?ic,..ampak prou hitr dobi? use nazaj + k?n bonus
pa?,..?rta? slabe ogljikove hidrate (bel kruh,..belo moko nasploh, sladkor,..pre?i??en ri?,..?im ve? predelane hrane,..),..skensla? nasi?ene ma??obe,..po mo?nosti ve?ino OH-jev zau?ije? u prvem delu dneva,..pol pa beljakovine,..je? 5x na dan,..pa za?ne? migat,..mislm pa da ni take panike za k?ne beljakovinske napitke itd,..beljakovine loh dobi iz prehrane,..sam mal cajta si je treba uzet pa nardi plan,..
od tu naprej je pa samo ?e korak do anoreksije
najbolj va?no je ?portanje pri tem pa ne mislim tiste ?porte, ki ti v dobrobit huj?anja uni?ujejo druge dele telesa - tek je ?e ena taka zadeva pri kateri ti kolena gredo na kolena in te milo prosijo, da preneha?.
OMFG..... kaj dogaja tuki.... dejta se vidva ?e zjasnit malo s temi Nicki..... Cleopatra pi?e in Cleopatra Dando pi?e.... aaaaaaaaaaa......
Rugelj kli?eeeeeee............
ne, ne sej je cool... ker ne vem kdo pi?e (Dando ali Cleo) sem prisiljen zadevo natan?no prebrat pa ?e igrico ugibanja "kdo zdaj pi?e" se grem lahko zraven. Double fun for the price of one.
Boss, a se ti kej MPSka nasmiha, a je mogo?e kej pomembnega, kar niti mazda?i ne vemo?
?elje so ?elje, realnost je sicer druga, finance bi ?e nekako ?le, sam pol bo problem, ker lahko kar pozabim (al pa vsaj za nekaj ?asa) razmi?ljat o novi hi?i...
se moram pa prej ?e malce z DANDO-m in Poky-em konzultirati okoli teh stvari :ne vem:
?e verjamete ali pa ne, sam se ?ele v sredo zve?er spomnil, da imam danes rojstni dan oz. me je na to spomnila moja draga mama. Zato sem si tudi pozabil za letos kupiti kak?no darilce - ampak ni? ne de, bo drugo leto pa? dvojno. Recimo kak?na M6 MPS bo kar sedla
Boss tebi pa sploh vse naj pa dr?i pesti, da pride Initial D stage 5 ?im prej ven.
A je ?e kaj govora da bo?
VSE NAJBOLJSE!!! (vsakemu po eno rozico)
Labi, hvala za ro?ico
jeeee, double birthday again. Obema ?elim veliko zdravja, sre?e, ? in vse ostale pozitivne stvari.
sre?e, zdravja - to rabim pri teh letih z ? imam pa do januarja ?e tolk opravka, da mi grejo po?asi ?e oreng na ?ivce (aja, da ne bo pomote to niso moji ?)
opa, skoraj bi pozabil... vse najbolj?e tudi mojemu sopraznovalcu Zemirju :mi pijemoo:
Boss,...a tko hitr ostane? brez besed al kaj ?e dobr da smo u na?i pisarni same babe ?e b mele k?nga tipa bi ga pomoje ?e zdavni kap pr na?ih debatah
Ja pa kaj naj re?em oz. kaj se sploh re?e ko je punca kar cvetela od sre?e. Po moji navadi bi verjetno padla kak?na ?aljiva pripomba, ki bi lahko bila v tistem trnutku narobe razumljena. Pol sem pa raj? tih ?eprav mi mo?gani v tistem trenutku na polno premlevajo same svinjarije.
nekaj mo?nih odgovorov, ki so se mi tisti trenutek pripodili:
- kon?no si ga dobr fasala, glej kolk dobr deluje na tvoje po?utje (ocena primernosti od 1-5: 2)
- kaj sta se v zaj?niku dol dala? (1)
- a mu je tko hitro pri?lo kot zajcu? (1)
- a ma? kak?ne film?ek al pa vsaj slike (2)
- a si zamenjala fanta? (1)
- a ma ve?jega kot jaz? (1)
- a sem ti rekel, da depilacija pomaga tudi pri sexu (2)
Ubogi moj procesor narejen leta 1969 ?al v tistem trenutku ni bil sposoben sproducirati ?e ve? mo?nih odgovor in ker nobeden ni presegel oceno primernost 2 sem pa? bil previdno tiho.
malo kasneje so se sicer pojavili odgovori
- joj kolk ti zavidam, ?e posebi zato, ker sem bil ta vikend na suhem saj smo imeli doma krvodajalsko akcijo (5)
- fant te ima pa zelo rad in se je pa zgleda zelo potrudil, da tako ?ari? (4)
- ej bejba vsaka ?ast, stura? zadevo, sicer pa rad verjamem, da bi se te fant te?ko odpovedal, ko pa iz dneva v dan bolj?e zgleda? (5)
a ?al so vsi tile odgovori zamudili tajming... crap, I badly need a new CPU
ne dogaja se mi pogosto, da ostanem ?isto brez besed, ampak sem samo obnemel, ko je v ponedeljek priskakljala v slu?bo sodelavka in razglasila, da je imela super vikend in da je seksala kot zajc...
Madonca, ti ima? pa same "omiljene" kandidate za navijat . Villeneuve in Montoya... Se je te?ko odlo?it, kateri od njiju je ve?ji looser
Kubica bo pa OK. Dobri dirka?i se hitro opazijo.
Kar se pa ti?e Senne... res je bil as... ampak pri njem nih?e tako ne poudarja ve?jih in manj?ih nesramnosti (?e posebej v boju s Prostom) kot pa jih vsi vidijo pri Schumacherju. Je bil tud z vsemi zadevami namazan. Slava obema. Enemu tam gor, drugemu pa v penziji...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kako nastane perzijska ma?ka (klikni na slikco)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani