Hja sej... ?e bi pri ?umiju odkrili 2kg prelahek dirkalnik bi ga vsi na kri? prbijali - Poljak je pa pa? rev?ek, ker se ga niso usmilili -
So si pa pri Ferrarijo ?ist sami krivi, ker so se na suhi stezi ubijali z intermediate gumami - mislim, keri diletanti in ?e bodo zaradi tega ob prvenstvo bi blo treba RB-ja in JT-ja krepko ?ez koleno in s ?ibo po nagi rit.
malce pozno ampak za take ?estitke ni nikoli prepozno - ?estitam obema za nara??aj samo, ko boste odhajali na izlete ne dopustit, da bo Kevin preve?krat ostal Sam doma (Home Alone)
Ferrari, Michael in Felipe so v naletu, katerega bo Renault te?ko obranil, saj so se renojevci na VN Nem?ije lahko zahvalili le ?tevilnim odstopom, da so sploh pri?li do to?k.
V glavnem, zadnji del sezone bo ?e zanimiv, a vseeno mislim, da bo ?umi dobil 8. naslov
tud Zidane je pa? bad boy, da ne bo samo Matterazzi - ampak so pa fudbalerji verjetno najve?ji mehku?ci pod soncem, ker tolk valjanja in jokanja ni v nobenem drugem ?portu - po?asi mi ratuje jasno zakaj Severnoamerikanci ne marajo soccerja - in prav imajo
ajaj Zidan, Zidan... na koncu kariere pa s tak?nim izpadom - od junaka do bedaka
Je pa zmaga Italije po moje, na videno, nezaslu?ena, ker kaj so jim delali ostareli Francozi v drugem pol?asu in podalj?kih, da ne govorim takrat ko so imeli ?e igralca manj - Italijani pa niso spacali skupaj ni? pametnega in so vseeno prvaki.
Tak?en je pa? nogomet in imam ga polhn k***c in se zdajle zavezujem, da ga vsaj eno leto ne gledam ve? - cross my heart and hope to die
?e ena revija portugalskih nami?ljenih prekr?kov. Definitivno s C.Ronaldo zaslu?i nagrado za najve?jega bleferja - bljak. Se opro??am vsem, ki navijate za Portugalsko sam so si popolnoma zaslu?ili tale ass whooping time, ker take sorry ass ekipe, ki tudi na tekmi, ki ne odlo?a o ni?emer (?ez en mesec nih?e ne bo vedel kdo je bil tretji in kdo ?etrti) ne more iz svoje ko?e in lahko bi rekel da so nami?ljeno padli za Nem?ijo
Finale
Zidan ne bo pustil zmago Italiji in bo ?el veli?astno v zaslu?eni nogometni pokoj
?al mi je samo za Angle?e, ki so izgubili na loteriji proti bleferjem in jokajo?im padalcem. Rooney bi ga moral vsaj oreng zbrcat, da bi se imel vsaj ur?eh cvilit in se zvijat.
hvala k****u, da so Francozi napi?ili tele bleferje in hollywoodske igralce... tolko padanja in izsiljevanja navideznih prekr?kov ?e nisem videl - za bruhat. ?e dobro, da je bil sodnik na nivoju in ni nasedel filmskim vlo?kom, ?eprav bi jaz na njegovem mestu vsem tem diverjem z C.Ronaldom na ?elu potalal kartone.
letos so mi?elinkoti vsaj tekmovali in ne tako kot lani, ko so stisnili rep med noge
Me je pa presenetilo to, da se je, kljub lanskoletni sramoti, zbralo vseeno toliko ljudi. ?e bi mene tako nategnili sigurno ne bi ?el ?e enkrat na limanice in bi sigurno bojkotiral dirko.
To, to ... Francozi so spra?ili nadute riti - to je edino pravilno, ker zgleda, da so se namesto z uigravanjem in treniranjem ukvarjali s snemanjem reklam.
?al mi je samo za Angle?e, ki so izgubili na loteriji proti bleferjem in jokajo?im padalcem. Rooney bi ga moral vsaj oreng zbrcat, da bi se imel vsaj ur?eh cvilit in se zvijat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja sej... ?e bi pri ?umiju odkrili 2kg prelahek dirkalnik bi ga vsi na kri? prbijali - Poljak je pa pa? rev?ek, ker se ga niso usmilili -
So si pa pri Ferrarijo ?ist sami krivi, ker so se na suhi stezi ubijali z intermediate gumami - mislim, keri diletanti in ?e bodo zaradi tega ob prvenstvo bi blo treba RB-ja in JT-ja krepko ?ez koleno in s ?ibo po nagi rit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani