Ne vem no, samo jaz imam ob?utek, da je na tem forumu med uporabniki najve? Bo?tjanov. A je to kak?na globja povezava v numerologiji al kaj, ampak tole postaja ?e rahlo wierd.
V glavnem Bo?tjani javite se, da se pre?tejemo in ustanovimo Mazda-Bo?tjan forum
Mah,Reno ga nekaj serje z postanki! Ferrari je ?e spet dobil takti?no bitko,?e ?e ne more hitrostne....
zmaga je zmaga in je ?e toliko bolj sladka, ?e si na papirju slab?i... je pa Alonso na odru in tiskovki deloval rahlo zaskrbljeno, ker prej?no dirko v Imoli je bil res hitrej?i tokrat pa ni bilo ve? tako o?itno, ?e je sploh bil hitrej?i :ne vem:
Cene naftnih derivatov jutri visoko v nebo (vir Dnevnik)
LJUBLJANA - Ob nespremenjenih tro?arinah se bodo opolno?i ob?utno podra?ili naftni derivati.
Najbolj bo posko?ila cena motornega bencina 98, in sicer za 16,60 tolarja na liter, nova cena bo tako 255,80 SIT za liter.Sledi mu 13,70 tolarja na liter ve? za motorni bencin 95, ki bo ceno zvi?al na 251,60 SIT za liter.
Za dieselsko gorivo bo treba od?teti 11,40 tolarja na liter ve?, nova cena bo 240,50 SIT za liter.
Najbolj "prizanesljiva" bo cena kurilnega olja. Cena za liter bo vi?ja za 7,80 tolarja, kar bo po novem zneslo 157,90 SIT za liter.
Najprej bom zaklel naj gre vse v tri p**** m****, ker se je moja napoved uresni?ila (zgre?il sem samo za deset stotinov) zdaj grem pa tankat ker mam prazen tank
Stari ma?ek je pokazal, da ?e lahko ob?asno ?e vedno me?a ?trene na samem vrhu F1... Na za?etku do prve menjave je bil suveren potem pa kot, da bi dali Barichellota za volan - sre?a zanj in za Ferarri, da je to najbolj butasta steza poleg Monte Carla vsaj kar se prehitevanja ti?e in Alonzo je ostal za njim.
?e dobro, da lahko tudi kdo drug, razen Renaulta, zmaga, ker bi lahko postalo po?asi spet dolgo?asno... ?akam pa ?e na Mercedesa, da bo ?e bolj zanimivo...
Poslu?aj to njihovo strokovno razlago, poslane so bile baje 30.3. iz Nem?ije preko UPS-a, vendar so se nekje po poti "izgubile" in jih sedaj i??ejo?!?!?!?!?!!? Jutri bom zopet malo poklical in ti sporo?im, kaj pore?ejo majstri - luzerji !!!!
:mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:
naslednji? jim poleg fedrov naro? naj ti ?e navigacijo dobavijo - tako se ti vsaj fedri ne bodo zgubli
Ampak ta je pa bolj prvoaprilska od prvoaprilskih - in kako resno so zastavili stvar
dejstva:
zemlja tehta neverjetnih 6.000.000.000.000.000.000.000 ton (6E+21)
8 miljard zemljanov pri povpre?ni te?i 80kg/osebo pa zgolj 640.000.000 ton (6,4E+9) to je 1:1E+12 ali druga?e povedano, ?e bi se vsi zbrali na enem mestu in isto?asno sko?ili 50cm visoko, bi zemljo odrinili v nasprotni smeri za natanko 0,0000000005 milimetra
pa ?e to ne bi zaleglo, ker bi nas v naslednjem trenutku sila gravitacije spet spojila nazaj skupaj in efekt bi bil natan?no enak ni?
ja za popizdit... da se vsi udi posu?ijo tistemu, ki je za to odgovoren...
je pa to nekdo verjetno zanala?? naredil, ker ni drugih prask (vsaj na sliki se ne vidijo) in ker si mel kolesa obrnjena v levo je samo zraven pri?el pa brcnil v zadnji del odbija?a, kjer je kolotek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a lahko ugibam - slika je zrastla na hrva?kem zelniku
Povezava za deljenje
Deli na druge strani