?ure se Bosanac i Crnogorac na vlak. Dođu do perona, a vlak taman ode. Po?nu tr?ati.....nakon kratkog vremena Crnogorac odustane i veli: Ma jebe?, ima sutra drugi vlak". Bosanac veli "Jebo mu du?u" i jo? se ja?e zatr?i, i kona?no stigne vlak...i usko?i. Crnogorac sjedne na klupu i po?ne se smijati, k'o lud.Dođe prometnik i pita za?to se smije kad mu je prijatelj uspio uhvatiti vlak.Ma veli, ja sam trebao putovati, on me samo prati ...
Mislm, da sva ve? kot 1 leto VSAK DAN po nekaj ur (zve?er) igrala na Amigi igro LOTUS ESPRIT (dirka?ina). Tolk sva bla nadrkana, da bi pometla z vso svetovno konkurenco, ?e bi se takrat igralo on line.
Those were the days mah k**c men je takrat jugo ?el glih tolk kot Lotus Esprit sam, da sem jaz imel na ?tevcu KPH in Lotus MPH
Sej ?ez par let je bilo pa nekaj ?e huj?ega s Counter Strikom - cela no? on line igranja in zjutri brez spanja v slu?bo - po dveh dneh so se mi roke tolk tresle kot kakemu abstinentnemu alkoholiku, da ?e hard diska nisem mogel v comp pr?raufat.
Hodi? okrog,raziskuje?,malo postrela?,pa uganke so not,kak prit naprej pa tak,adventure style.
pa glavna junakinja, ki jo vodi? ima dobro rit in ?e bolj?e (beri velike) jo?ke pa ?e napol razglajena okrog teka
Mogo?e recimo bi bile bolj? Ninja ?elvice, ?e pa ?e kaka strelska pa verjetno kak?na, kjer recimo uni?uje? vesoljsko golazen. Recimo Starshiptroopers al pa kej podobnega samo pri teh je problem, ker igrajo na vzbujanje ?ustev, kot je strah in se ti zna zgoditi, da ne bo pol mogel spati ali pa imel no?ne more.
Sem najprej mislil tole prlimat v tisto debato o nesre?ah sam sem se premislil saj spada bolj v tole rubriko
k da ni dovolj nesre? pa se kreten?ki ?e med sabo zaletavajo in pol ti takle soli pamet in pridiga o varnosti, ko te ujame na radar v naselju pri 54km/h
Qwerty je ?e v srednji ?oli in bo tista naloga ?ist dovolj zanga
Ima? pa druga?e popoplnoma prav ampak tako pa? je saj tri ?etrt vseh nalog nima prakti?ne ali pa vsaj smiselne uporabe. ?e pa jo slu?ajno imajo je pa itak ponavadi zgolj pribli?ek realnega stanja, kjer fali ?e cel kup parametrov (recimo zra?ni upor).
jem itak da use,..tud iz soje se da spravt skupi zlo u?iten obrok
Klele se pa ne morem strinjati... 1x sem probal sojin hamburger, ker so me zagrizeni vegetarianci prepri?evali, da ima skoraj ?ist enak okus kot meso, pa sem pol dva dni imel slab okus v ustih (ne, tud umivanje zob ni pomagalo niti ustna vodica).
Edini zaklju?ek, ki sem ga lahko potegnil iz tega je, da tile moji vegetarijanci res ?e dolgo niso okusili mesa, ker pol ne bi takih neumnosti okrog trosili.
So pa druga?e moji obroki sestavljeni samo iz sadja (zajtrk), veliko zelenjave in relativno malo mesa (kosilo), mle?ni izdelki (ve?erja). 1x tedensko je obrok brez mesa.
OK, saj se pregre?im, ko je kak?en piknik ampak sem skoraj prepri?an, da imam ?e kar uravnote?en na?in prehranjevanja. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bi bil nesramen bi rekel, da je slika preve? "oble?ena" tako pa nisem in lahko samo pohvalim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani