Imamo v stanovanju stara vhodna vrata in vse prepiha skozi. Zanima me kje kupiti oz. kako bi vi to rešili s tesnili... vrata imajo staro gumijasto črno tesnilo, ki se zatakne v okvir. Zgleda so starši kasneje še na krilo vrat nalimali obično tesnilo.
Pomoje bi prvo bilo zamenjat gumijasto tesnilo v okviru vrat? Iščem neko začasno rešitev, ker bom počasi šel v mejavo vrat(trenutna so še iz jugoslavije 😆)
Prilagam še nekaj slik:
Popravljeno od Tilen5
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Če si v gorah in maš namen v skale je to še kako dobra informacija. Vsi vemo kako je z nevihtami/strelami v visokogorju... iz lepega sončnega v zelo nevarno situacijo
nam je že parkrat lepo pomagalo, da smo se obrnili
Popravljeno od Tilen5
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti."
Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu:"Ne možeš ovdje krasti, idi u Englesku."
On ode tamo i ista priča:
"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti."
Ovi isto i pošalju ga u Njemačku:
"Idi tamo pa kradi, tamo se krade."
I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam maliđ avolčić, imam koferčić i došao sam krasti."
Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dolje niže, Slovenija, tamo se krade na veliko, a nitko ne odgovara za ništa i ne ide u zatvor. Idi tamo."
On odmah u Sloveniju, sleti na aerodrom na Brniku i kaže:"
Ja sam mali đavolčić, imam ... ma ... gdje mi je koferčić, jebe...
vam mater lopovsku..."
Star ma.dober
Popravljeno od Tilen5
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Imamo v stanovanju stara vhodna vrata in vse prepiha skozi. Zanima me kje kupiti oz. kako bi vi to rešili s tesnili... vrata imajo staro gumijasto črno tesnilo, ki se zatakne v okvir. Zgleda so starši kasneje še na krilo vrat nalimali obično tesnilo.
Pomoje bi prvo bilo zamenjat gumijasto tesnilo v okviru vrat? Iščem neko začasno rešitev, ker bom počasi šel v mejavo vrat(trenutna so še iz jugoslavije 😆)
Prilagam še nekaj slik:
Popravljeno od Tilen5Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani