S tem da, ko si šel v pekarno iskat burek, si moral imeti masko in rokavice. Pred vsako pekarno v LJ sta stala skoraj da ne do zob oborožena specialca.
Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec.
Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......
Mrš nazaj u makedonijo😤😡
Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...
To ni makedonec, to je priseljenec iz Albanije.
Pa nimam nič proti albancem, ker par iz tega foruma jih je zelo kul, ampak vidim na naši ulici kako so eni ratal posesivni
Jest sploh ne vem v čem je problem. Pač zamenjaš vero. Če si tolk neumen, da verjameš v nekega boga, potem nebi smel biti noben problem presedlati na drugega.
Zakaj bi zamenjal, če lahko veruješ v več bogov in imaš od vsakega kakšen benefit
Seveda, popolnoma drži, če si na eni od skrajnosti je vedno tako, zato men nista blizu ne skrajna desnice in ne skrajna levica. Sam kakorkoli tale "naša" levica še zdaleč ni tolk skrajna kot bi človek sodil po imenu. Bi rabli ene take za v opomin, da bi se videlo kako sranje je lahko šele takrat,
Če je efektivno delala 10 ur, je vsak imel 6 minut, da opravi svoje. Je moralo biti urejeno kot tekoči trak: eden se pripravlja, drugi je "v delu", tretji pa se odpravlja...
Mislim pa, da je naslov malo zavajajoč - mislim, da tam nobeden ni SPAL...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A tudi kej kolesarita?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani