Sem takoj najprej pogledal okoli, ce ga je kdo pomotoma vzel... ena gosa je imela podobno zeleno Sparovo vrecko, samo je imela ze cel kup stvari not in v tako kratkem casu ne bi mogla nafilat vozicka ... Vozicek je bil res izven videnga polja samo ene par sekund... toliko, da sem prisel do tehtnice na drugem koncu sadja... odtipka kodo za banane in jo prilepil na vrecko ... Saj ni neke hude panike...samo vseeno pa mi tudi ni ...
In to še banane, ki so (skoraj) vedno 1ka. Pol pa je res bilo samo par sekund
Jaz sem kot mulc za birmo dobil casio g-shock uro fancy,..po par letih v omari sta se plastika okoli ure (stekla) ter pas dobesedno začela topit in razpadat 🥲
Ne govori mi to, ker sem si za konec letnika kupil en G-Shock
Pa drugače 80K, še vedno ni 125K ali 135K Sodelujem v debati pa zato, ker sem se s človekom, ki mi prodaja moj naslednji avto, pogovarjal o tem kaj bo kupil in je nanesla beseda na AM.
Dva hrvaška državljana sta zaradi zastrupitve pristala v bolnišnici, potem ko sta od Slovenca na stojnici kupila strupeno marmelado. Policija je 77-letnega slovenskega državljana kazensko ovadila in ga...
Kaj to? Diverzanti, iridenta, teroristi? Dej mal za nas neuke napišta kaj se dogaja. Jaz vidim le kup švelerjev, pa kup peska, neke vagone pa enga Volvota.
Remont obeh tirov na progi Verd - Logatec, na sliki pa predvidevam, da kipajo tolčenec na tir 4
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tko #1 fan zdele čaka v Strunjanu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani