Skoči na vsebino
Najemna pogodba
Napisano (urejeno)
pred 16 urami je AmpeR napisal:

Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec. 

Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......

Mrš nazaj u makedonijo😤😡

Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...

To ni makedonec, to je priseljenec iz Albanije.

Pa nimam nič proti albancem, ker par iz tega foruma jih je zelo kul, ampak vidim na naši ulici kako so eni ratal posesivni ;) 

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 35 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Jest sploh ne vem v čem je problem. Pač zamenjaš vero. Če si tolk neumen, da verjameš v nekega boga, potem nebi smel biti noben problem presedlati na drugega. 

Zakaj bi zamenjal, če lahko veruješ v več bogov in imaš od vsakega kakšen benefit :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 minutami je Janez007 napisal:

Pri 160/h sem se počutil kot nekoč z MX-5 s platneno streho (M6 je bolj tiha). 

Nisem še sedel v CX-30, ampak bi si upal stavit, da se v glasnosti nič v Mazdini paleti ne približa 160km/h v MX-5.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Kar se mene tiče v povezavi s tem forumom, pravi moški si ne kupijo/vozijo rdečih Mazd.

Admin te bo blokiral :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

S to pozitivno energijo in načinom razmišljanja, nikakor ne dvomim, da boš našel ustrezno rešitev.

Na vasi majo optiko že cca. 10 let, tko da bo hitro pršu do rešitve :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Seveda, popolnoma drži, če si na eni od skrajnosti je vedno tako, zato men nista blizu ne skrajna desnice in ne skrajna levica. Sam kakorkoli tale "naša" levica še zdaleč ni tolk skrajna kot bi človek sodil po imenu. Bi rabli ene take za v opomin, da bi se videlo kako sranje je lahko šele takrat,

Sej na desnici je vse skrajno :D 

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
dne 18. 12. 2024 ob 9:40 je Slivka napisal:

Samo tole pa je "delo na tekočem traku"...

Če je efektivno delala 10 ur, je vsak imel 6 minut, da opravi svoje. Je moralo biti urejeno kot tekoči trak: eden se pripravlja, drugi je "v delu", tretji pa se odpravlja...

Mislim pa, da je naslov malo zavajajoč - mislim, da tam nobeden ni SPAL...

Zakaj meniš, da je z vsakim posebej? 🤔

Aja, v hribih nimate grupičev 😅

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.